Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.06.2003., 20:54   #1
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Epox 8RDA vs. 8RDA +

Dakle ima li nekih vecih razlika osim sto je u + integrirana zvucna i firewire (i sta ja znam jos sta ne)?

I da li je istina da je bolje uzeti XP 1700 (TBB) nego 1800 koji je kojih 60 kn skuplji (sto se tice OC-anja? )

Pozdrav
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2003., 21:21   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Epox 8RDA vs. 8RDA +

Citiraj:
Originally posted by dakky
Dakle ima li nekih vecih razlika osim sto je u + integrirana zvucna i firewire (i sta ja znam jos sta ne)?

I da li je istina da je bolje uzeti XP 1700 (TBB) nego 1800 koji je kojih 60 kn skuplji (sto se tice OC-anja? )

Pozdrav
Razlika je da + ima soundstorm zvuk a ova obična neku jadu od zvuka. Dobiješ još i FW i LAN. Definitivno se isplati uzeti plusicu. Ak ti nešto ne treba sad bude kasnije, vjeruj mi (a i lakše se proda).
I da bolje je uzeti 1700 jer se uglavnom daju boje ocati od 1800. Koliko znam najbolje serije su se pojavile u Info gami u zadnje vrijeme pa požuri. Uglavnom ti svaki ide bezi imalo muke na Epoxici do XP 2400, bez bada. Potraži malo po forumu imaš link na točne oznake procova (voltaža itd).
tor je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 02.06.2003., 21:30   #3
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

nemam novaca za + verziju, a i imam sve vec navedeno... ne bas neku zakon zvucnu (PCI 64) ali i ne trebam vise od toga... ploca koju bih kupio mora biti DO 800 kn... (epoxica 8RDA je oko 650 kn) a cuo sam da je + verzija preko 1100 kn...
Staro 02.06.2003., 21:33   #4
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

sorry sto postam jos jednom, ali ne mogu editirati svoj post... javi neku cudnu gresku... no back to the point, htio sam reci da 8RDA nema integriran zvuk uopce...
Staro 02.06.2003., 23:04   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
sorry sto postam jos jednom, ali ne mogu editirati svoj post... javi neku cudnu gresku... no back to the point, htio sam reci da 8RDA nema integriran zvuk uopce...
Ima, ima itekako.
MB EPoX 8RDA, SckA, nForce2, USB 2.0, ATX KOM 661,60
MB EPoX 8RDA+, SckA, nForce2, LAN, FireWire, ATX KOM 822,76
I kao što vidiš plusica dođe 822 kn a ne preko 1000. Toliko je bila kad je došla ali ne dugo. Ne prelazi tvoj buđet puno (22 kn) a mislim da se definitivno isplati. Ali čuj, sama arhitektura ploča je ista naravno. Ako baš nečeš ove dodatke- ne moraš. Tvoj izbor.
Staro 02.06.2003., 23:20   #6
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Epox 8RDA vs. 8RDA +

Citiraj:

Pozdrav
pitanje: koliko si prosvrljao po starim postovima? mislim onima od prije tjedana dana?

Odgovor: NISI ... JER DA JESI VIDIO BI ODGOVOR ZA 8rda vs 8rda+

pitanje: jel ti znas kaj uopce kupujes,gdje i po kojoj cijeni?

odgovor: NE...JER NISI NI SKUZIO DA JE 8rda+ 820kn .. a ko ima u ducanu 8rda ima ziher i 8rda+...stoga ne pali fora ovu sam vidio a ovu su mi rekli!!!!

a sto se tice proca whocares...nije vazno koji je rating nego koji mu je kod...mozes lako dobiti 1700 koji je bolji a i sto tako i obrnuto...CITAJ STARIJE THREADOVE pa ces vidjeti sto ti tamo pise koji se dobro oc-aju!!!
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2003., 23:25   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Nemoj ga tako jako napadati. Čovek nezna pa je došao ovdje pitati
BTW; efo ti link pa si malo pogledaj razlike između ploča http://www.epox.nl/english/products/motherboard/a.htm
Ne ti svrtane nego on, naravno... Tebi evo piva
Staro 02.06.2003., 23:36   #8
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by tor
Nemoj ga tako jako napadati. Čovek nezna pa je došao ovdje pitati
pa i meni je zao..ali ak je toliko ljen nek guta malo govna

nothing personal ali vani na forumima dobijes dobrano po prstima ako pitas istu glupost a vec ima odgovora na to...samo se tebe nije surfalo...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2003., 20:33   #9
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

ok enivej, just FYI, odlucio sam se za + model... ! tako da cu dobit nesto para za zvucnu i za mreznu... pozdrav
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno