|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
ne vidim ali osjećam. headshotovi lakše padaju kad imaš 400fps-a umjesto 50.
![]() |
#32 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da ti je na ps2 60fps a na xboxu 50fps...ili obrnuto...tako nes je pricao alen iz croteama...(bilo je malo davno) meni je ut2k3 na postavkama gdje je bilo 30 fpsova stekao...tek na 50 je islo glatko...i to ne uvijek...60-70 je islo bez problema...koje sam postavke kupnuo ne znam ali sam ih spusztio i sve radi ko beba.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
To što se svađate oko veličine fps je ok jer npr. testirajte motracer 1 igricu na pentiumu 400 na kojem daje oko 40-50 fps i na athlonu 2500+ sa GF4 ti koja daje 500-600 fps vidjet će te razlike. Kada iskušate javite mi zaključke jedino ću vam reći da sam ja to isto iskušao, i znate što ...............................................................................................................................................................................................................................onaj koji ima 500-600 fps ako je i puno puno lošiji igrač od ovoga na 40-50 fps brijat će ga u rekordima i brzinama motra za 3-4s po krugu bez pardona a da ne govorim ako su oba exstra igrači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
http://www.crsltd.com/catalog/clinto...xed-frequency/ Evo vam monitor sa 200 Hz - valjda će biti dovoljno za aurellie koji ima super oči ![]() ![]() ![]() Šteta što nisu naveli cijenu
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta vi sad raspravljate o 200, 300 i 400 FPS kad nitko od vas nema monitor bolji od 100 Hz!
![]() |
#38 |
Premium
|
gREG SE igram quake 3 vec dugo na netu i uopce i frejmovi mi nisu stran pojam. dakle za filmove je dovoljno 23 fpsa ali za igre NIJE niti ce ikad biti. igranje ispod 60 frejmova je neigrivo i stojim iza toga kao i svi pravi gejmeri. cim framerate padne na 50 to se osjeti i mos se slikat.a da!..(pogotovo u q3 jerbo je jako brza igra) a razlika 200 i 400 fpsa se svakako ne osjeti i to su samo glupa baljezganja pocetnika.U gta3 je sasvim dovoljno 40 frejmova zato sto ti u toj igri ne trebaju frejmovi nes previse ali za 3d igre 60 je MINIMUM!!
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
pocetnik ![]() gta sam spomenio jer su biseri govorili da se nista nemoze igrati na 40 fps-a a da netrza, filmovi su spominjani kao minimum fps-a koji je potreban da bi oko vidilo pokret..... mozete svi pricat sta hocete ali ja priznajem samo framove do razine frekvencije monitora, sve ostalo je preseravanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Joj greg pa i mislio sam za first person shootere. lol u doticnim igrama sve ispod 60 se osjeti i gubi se osjecaj glatkog pomicanja. moje postavke u q3 su 120 Hz i 125 fpsa ograniceno Ma necu uopce raspravljat kad vidim da neki koji nisu gameri ne znaju sta govore. ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|