|
![]() |
#91 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Znam da tvoja 7800 GT radi na kakvih 11-12c, ***************iga, ipak je ovo ATI ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čuj ti fanATik jedan zagorski, znaš to dobro na što sam mislio. Da je u konfi ATijev pandan 7900GTX, zimi u Travnom ne bi padao snijeg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I tih. Tu nema zbora. Jednostavno sa svakom drugom grafom moraš raditi isto kao i nas dva-staviti Zalman ![]() Trebaš čuti kako se samo lijepo čuje XT ili XTX kad nafrljiš cooler na 95%... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
Čuo sam potresne priče ljudi koji su se preporodili stavivši Accelero X2 na svoje XT(X)ice... A za 7900GTX cooler je Mental rekao da je to prvi cooler koji mu ne bi palo na pamet mijenjati sa nekim Zalmanom ili slično, tako da mi je sve jasno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Čuo obe i stvarno GTX ima heben cooler i čak je dosta ''tih'' dok XT(X) ima hmmmm....poprilično glasan i iritirajući cooler no X2 ili VF900 to riješe...
![]() |
![]() |
#98 |
Moderator
|
na 7900GT Extreme cca 5-7°C ali ona je ionako dosta hladna... evo tu imaš i par slikica http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=6474&start=0
![]() |
#99 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj se tiče buke na ATI-ju ljudi malo pretjeruju. Nije to tak strašno. U pravilu se bune oni koji potroše par stotina € na stišavanje kompa (isti oni koje ćeš drugi dan naći na Audio/Video/DVD sa pitanjem kaj kupiti jer im je 200W RMS-a nekak pre-malo) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Moderator
|
khm... mislim da bu nas masni : giljotin : Machineg kaj smo mu opet zaspamali temu ![]()
![]() |
#101 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
dečki, dečki...ccc... ![]() @zed nemoj flejmat, ovu konfu sam upoznao tek 10%...još malo za***************ancije i idem preko 11k u everestu...ziher... ![]() ali nije to toliko do meme koliko je do proca... ![]() btw, da vidim super pi sa tvojim procom...u biti, da vidim najbrzi super pi na intelu opcenito...proc, je zed, NAJBITNIJA KOMPONENTA...i za super pi i za everest i za sandru i za 3dmark... ![]() ![]() @jelc bil sam u slo...hehe...sad imam sve...radi se, radi se...uskoro... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Znam stari da je proc bitan, on mene koci da te razvalim ![]() ![]() Kingmax je dorastao zadatku ali 630 nije ![]() Kad bi se samo 631 domogo, ti bi lego za domovinu ![]() ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|