|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Koliko se grije Wili ?
Kolika je prosječna temperatura na P4 1600 Wilametu ljeti s nekim onako ne baš kvalitetnim coolerom meni je oko 43/44 je li to puno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Kolko znam Goran ima jednog u firmi koji je na 60 il 70C. Ja sam imal par komada koji su radili oko 55-65 tak da je ovo tvoje niska vrijednost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Naime, problem je kod jeftinih P4 ploca da je onaj plasticni drzac za hladnjak lose napravljen, pa hladnjak ne moze do kraja uci i doci do samog proca. Pripazite na to, jer situacija bas i nije vesela. Nisam mogao vjerovati kada sam gledao kako se temperatura podize 1°C u sekundi, da bi pri 80°C ikusur izvuko kabel od napajanja. Tada sam isao provjeriti o cemu je rijec i imao sto vidjeti: hladnjak niti nije dodirivao proc!
![]() |
![]() |
#4 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
BDW, kada se aktivira termalna kocnica na P4? Uvijek me to zanimalo, a nikada to nisam uspio zapamtiti.
![]() |
#5 | |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Re: Koliko se grije Wili ?
Citiraj:
pogledas koja je sobna temp. ljeti , a jos kazes da imas srot cooler ... sve u svemu to je sve dobro debelo u granicama normale ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
Kod Intela sam nasao nesto (na dnu stranice je tablica) ali nisam bas zadovoljan zato kaj sam cuo od deckih iz prakse da su se temperature digle 85-100 °C vecina ekipe skuzi tek kada im komp bude smrtno spor da nekaj nije u redu , onda pogleda u kuciste i skuzi da je zaboravio stavit fvent. ili mu se cooler odljepi i ostane na dva serafa (Joza) ja ne bi htio isprobavat do koje bu se najvise temperature digao odnosno kada ce se ukljucit TT
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da cooler je stvarno neki noname ali vrti se oko 5500 rpm-a samo on je mali kao za P3 , a temperatura je 43/44 maximalna npr u UT2003. Dok u normalnom radu je oko 39 , samo što sam obrisao onu bijelu pastu a stavio srebrnu prko CPU-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Maksimalne radne temperature: Tualatin Pentium 3 - 70 Pentium 4 Northwood - 74 Athlon Thunderbird - 95 Athlon Thoroughbred-B - 85
![]() |
#9 |
Premium
|
Izgleda da se nismo razumjeli meni maximalno naraste do 44 a znam i ja max. radne temp,. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Koliko RPM-a ima orginal cooler za P4 i jesu li bolji od ovih sa strane gigimigi i sl..? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Re Di Calamara
|
ima oko 3100 , 3200 rpm-a mislim da je to cist solidan kuler i da je bolji od "ovih sa strane"
![]() |
#12 |
Premium
|
E danas sam postavio orginal Intelov Cooler na Vilija i to je uistinu užitak za uho a sad se grije samo oko 33/34 C* ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|