|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Slow motion minimize/maximize
Nakon instalacije nove grafičke ATI 9200 i najnovijih drivera sve je ok, samo se nakon nekog vremena operacija minimize/maximize odvija iscrtano i usporeno. Nakon restarta računala sve je ok.Odem na CoD online i nakon desetak minuta igranja i izlaska iz igre, opet je minimize/maximize usporen i iscrtkan. Ima li lijeka? Sve ostalo vezano uz grafu ( slike, CoD2, PS radi normalno i bez problema) EDIT: u međuvremenu sam pokušao pokrenuti još neke programe, npr. MS Flight simulator i MS Auto route, međutim problem se nakon toga NE pojavljuje. Očito da igranje Cod-a izaziva problem. Što sad ? EDIT: Skužio sam, kvaka je u The all seeing eye. Kad ostane minimiziran u trayu, uzrokuje navedeni problem. Nije mi jasno zašto?
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 26.04.2006. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas