|
|||||||||||
|
|
#2521 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Sve relativno, iz mog iskustva nebi vise uzimao Beko sudjericu, moja bila 3 puta na popravku u garantnom roku, los servis. Poznanici i susjedi s kojima sam pricao nikakvih problema s Bekom uredjajima ni servisom. Vazno je da ima garanciju od 5 godina. |
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2018
|
Gorenje i Hisense vrijede isti servisi, a takav servis mi je relativno blizu, gledao sam i to kod izbora marke. Ne znam sta bih drugo kupio u tom rangu, staru Gorenje imam malo vise od 10godina... Ako bi uzimao Vivax,Koncar,Vox ili Tesla, to su pitaj boga koji proizvodaci kad su to samo uredaji iz Kine sa naljepljenim logom. Bio sam pogledat perilice uzivo. Vox, barem ovi modeli koji su bili su bas losi, tanka plastika, plasticna kvaka/bravica, doslovno izgledaju jeftino. Teta mi kupila koncar, kaze uzasno je glasna i bucna. Candy sam cuo da su najlosije...na kraju je sve puno eletronike i najbolje birati ono sa puno garancije i da je servis blizu, vec sam izludio od istrazivanja sta uzeti. Tobože LG i Miele bi trebale biti najbolje ali ne dam toliko para skupe su, Haier je skupi kinez, sa 7 god garancije..Beko je bio u izboru ali eto, Hisense sam nasao sa dosta velikim bubnjem za 450€ |
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Proizvodnja u Kini sama po sebi nije problem, što se tiče konačne kvalitete. Ako proizvođač hoće lošu kvalitetu dijelova, dobiti će lošu kvalitetu. Ako hoće visoku kvalitetu, dobiti će visoku kvalitetu.
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|