|
|||||||||||
|
|
#87121 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
2026 Pionray 2 in 1 Wireless CarPlay Adapter&Android Auto Wireless Adapter, 5Ghz WiFi Type-C/USB Plug Play CarPlay Wireless https://a.aliexpress.com/_EHrUXIy Ja sam ovog uzeo s Alija. U Insigniji radi super.
|
|
|
|
#87122 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#87124 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja sam kupio neki "finiji" (nije bio 5€) za Opel Astru i radi fakat dobro. Telefon se odmah spoji na CarPlay bezicno, fakat nemjerljivo lakse i elegantnije rjesenje nego non-stop spajati na zicu. I radi bez ikakvih problema, sve kao i da je spojen zicom na CarPlay. A u Astri je USB unutar sredisnjeg naslona za ruke, pa se adapter uopce ne vidi. Jedino bezicni CarPlay fino trosi bateriju telefona, ali to je isto i na ovom preko adaptera i u Cupri gdje je wireless CarPlay nativno podrzan.
|
|
|
#87125 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#87126 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Isto sam pomislio kad sam jutros vidio video na YT. ŠTO NAM RADU! ![]() |
||
|
|
|
|
|
#87127 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam uzeo ovoga za jundaja: https://de.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2deu Radi savrseno i spaja se u par sekundi, ali ga ne koristim jer mi taj wireless carplay pojede bateriju, a i iskreno nemam potrebe za carplay-em jer koreansko smece ima integrirano sve sto trebam i sto bi koristio na carplay. Ako mi nekad i zatreba, spojim kabelom i onda mi se i puni mobitel istovremeno. Ima jundaj i wireless punjenje, ali to radi dok ne zakocim i mobitel se pomakne djelic mikrona ![]() |
|
|
|
|
|
#87130 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Votevr, ustekam kabel i ono se puni, a radi i carplay. Zasto bih komplicirao? |
||
|
|
|
|
|
#87131 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
To za pražnjenje baterije nisam znao. Na kraće relacije nadam se neće biti problem. Na duže ide na kabel. Btw, nisam uzeo dongle one najjeftinije ispod eura. Uzeo sam dva od 12-13e svaki (nadajući se da su i kvalitetniji s obzirom na cijenu). Bumo vidli. |
|
|
|
|
|
#87132 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Na built-in bezicnom AA nisam primjetio pretjerano cuclanje baterije. Ali sam primjetio da mi bezicni AA ne voli ENC rampe i odredjena mjesta u gradu gdje redovito pukne veza pa se sustav rekonekta. Tipa kad se parkiram ispred zgrade, AA mi uopce ne radi, nema sanse da se spoji. A u selu mi imaju dva mjesta na cesti gdje na trenutak zatrokira ili se rekonekta. Bit ce da mu smetaju neke frekvencije, wifi mreze, bog zna
|
|
|
|
#87133 |
|
Premium
|
Mislim da to nema veze da li je built-in ili plug-in kinez, barem kod Carplay-a. Sa AA nisam imao previse doticaja. Carplay radi u stvari preko integriranog WIFI hotspota koji u radu ima konstantan i dosta veliki protok podataka. Nije samo da jako crpi bateriju, nego se i sam mobitel dosta zagrije dok radi. Iphone mi je cak proslo ljeto par puta potpuno odbijao punjenje jer je bio pregrijan radi tog Carplaya. Doduse, bio sam na motoru, a telefon je bio u dzepu jakne spojen na powerbank. |
|
|
|
|
|
#87135 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#87137 |
|
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
U kombiju sam sa silikonom za armaturu zakeljio Lidl "magsafe" punjač za mob, to u kombinaciji sa "magsafe" maskom za mob drži ciglu od s24u bez greške. Uz to imam Baseus usb kabel sa magnetnim usb-c nastavcima. Android Auto radi bez greške a kad ulazim / izlazim iz kombija mobitel povežem u sekundi. Do tada sam svako malo kupovao novi usb-c kabel a na mobu bi divljao kompas kad bi ga stavio na sic ili u pretinac ispod šajbe. |
|
|
|
|
|
#87138 |
|
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Uzeo ovo nakon svih kineza aa i carlinkit-a. https://www.aawireless.io/en/product...s?locale=en-HR Mislim da nema boljeg od ovog. |
|
|
|
|
|
#87139 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Te sve vaše aftermarket wireless CarPlay/Android auto ostavljate bez straha spojene na automobil 0-24? Fora malecki auto https://www.renault.hr/vozila/clio6/pregled.html Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 04.03.2026. u 04:10. |
|
|
|
|
|
#87140 |
|
The mighty pirate
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.03.2026. u 10:31. |
|
|
|
|
|
#87143 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Izvana izgleda jeftino i nedovršeno, iznutra jebena tacna prek 2/3 širine auta a ona ručica mjenjača, o jebote ![]() Znači ne da mi je fejsliftani Clio IV i Clio V ljepši nego je posve druga liga za ovo.
|
|
|
|
#87144 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uživo izgleda puno bolje taj Clio, iznutra je meh ali izvana mi uopće nije loš. Citiraj:
E hvala ti na ovom, ovo uzimam, i baš mi je fora da je made in EU!
|
|
|
|
#87145 |
|
49%winner
|
Ni prije nisu znali napraviti rucicu mjenjaca. Onaj zadnji (ili predzadnji) Clio, skoro ga kupio, fora autic ali rucica mjenjaca kao od Fapa. Dok je ne primis u ruku sve izgleda normalno https://www.uk-car-discount.co.uk/im...h_rec5_243.jpg
|
|
|
|
#87146 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne treba biti neki genij da se shvati što piše u flyeru. Osim toga, talijanski je svecki jezik i Google Translate ga lako prevede. Uostalom, obzirom na tvoje prebivalište, trebao bi znati talijanski. ![]()
|
|
|
#87148 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ljudi jel zna netko kakva je shema sa ovim priksama koje su samogradnja? Jel to i dalje "legalno"? Mislim da ne bi bilo problema kod registracije. Ovak neka mi treba da mogu staviti kopačicu pa zavezati za strukturu https://www.njuskalo.hr/auto-prikoli...oglas-49949881 |
|
|
|
|
|
#87149 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#87150 |
|
The mighty pirate
|
Ništa posao, samo se znojim u hladu pored hladne pive. Fora su im auti ovdje. Proton i Perodua. Još uvijek voze onakvi kakve smo i mi imali 90-ih, a novi modeli su čak i dobro dizajnirani.
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|