|
|||||||||||
|
|
#5162 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Masline, da, my bad! Hvala markotornic, memoriram si taj webshop ako zatreba, mislim da su im sasvim ok cijene za pocketboya. Nazalost nisam nasao nozeve koji me zanimaju. Hvala okarm za feedback, toga me bilo frka. Uspio sam na kraju iskopati 170-8 nozeve u bespucu amazona od nekog random shopa (eKnives). https://amzn.eu/d/0gj5NUVz
|
|
|
|
#5163 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Imam ovisnost definitivno ali danas sam uzeo i ovo čudo u Kauflandu za 180€. Bacio brzi test sa Makitom HR4003C i naravno da je dosta jača što i kažu specifikacije, e sad ima li baš 25J... No razlika u cijeni je prevelika, 180 vs 600€. @Mar, ona baterijska od 5.4J, kako ti se pokazala? Dobio sam zamjensku od 3J nakon reklamacije i ta zamjenska ne valja ništa, nema snage ni 20%. Sa prvom od 3J sam bio prezadovoljan i fali mi nešto akumulatorsko takvo pa bi možda i naručio tu jaču... |
|
|
|
|
|
#5165 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Je li ovo ok cijena za ovaj set: https://www.bauhaus.hr/akumulatorski...eva/p/32318432 |
|
|
|
|
|
#5167 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Mensečini da je to OK cijena: https://keepa.com/#!product/3-B0F4DVYFFH Rekao bih da je to isti set, jedino je ta jedna baterija izgleda dodatna, koja kod nas onda ide uz registraciju.
|
|
|
#5168 |
|
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
dobijes u kompletu jednu 4ah i jednu 2ah. registracijom mozes zatraziti jos jednu 4ah na https://www.bosch-professional.com/h...deals/toolbag/ |
|
|
|
|
|
#5171 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tamo pred žićbo dok su bile one akcije uzeo Parkside aku fleksu. I danas je ekšli po prvi puta hoću koristit kad ono kifla. Gledam ja zakaj šajba stoji nekak koso, jedno dva tri puta skidam šajbu, montiram nazad i skužim da je jebeni disk za fiksiranje skroz popigan tj nije kako treba uprešan. Pa jebote QC Fakat mi se ne da to vraćat na reklamaciju, nemam pojma kad ću dobit drugu, brijem da ću radije uzet neku maticu i veću šajbu i to koristit kao grunf metodu. ![]()
|
|
|
#5172 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Nemoj se igrati s brusilicom da ne ostaneš bez glave... Kupi drugu maticu za pritezanje, paše vjerojatno od drugih marki brusilica a ne bi trebalo koštati previše € Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#5176 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Kontrola kvalitete u Parksideu praktički ne postoji, na fb ljudi slikaju otvorene brusilice i ostale mašine a unutra na ležajevima i zupčanicima ni gram masti, ulja, baš ničega. Normalno da će na suho zdimiti kad tad. Prošle godine sam uzeo na akciji veliku štemericu, samo sam ju upalio za provjeru i radi ali sad za vikend ide u akciju pa da vidimo koliko bude izdurala ![]() |
|
|
|
|
|
#5178 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
litijeva ce biti ok |
|
|
|
|
|
#5179 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
To njihovo smeće je krepalo nakon piljenja jednog željeznog stupa debljine stjenke možda 3mm. |
|
|
|
|
|
#5180 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
S milkyway fleksom i baterijom istog nazivog kapaciteta mogu brusit, rezat vremenski i više nego duplo dulje.
|
|
|
|
#5181 |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Trebam trimer, benzinski, što jeftiniji, po mogućnosti >=2KS jer sam u susjeda posuđivao 1,3 KS i onako, bilo je rubno. Mali je vrt, 40ak kvadrata ali ne živim na lokaciji pa kad dođem pokisit nije to više engleska travica, nego je prije đungla, ali "uredna đungla", nema drače, grmova i sl. nepogoda koje bi zahtjevale ozbiljan alat... TL DR: Trebam što jeftiniji proizvod, ali da tih 4-5 puta godišnje obavi posao ![]()
|
|
|
#5183 | |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Imam od Parksidea zelenu i crnu sa ravnom glavom te Milwaukee aku. Zelena ne valja ništa a između Milwaukee sa 5Ah i crne sa 8Ah, vjerovali ili ne Parkside pobjeđuje. Odličan alat i naradio se kod mene. |
|
|
|
|
|
|
#5184 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja imam zelenu, cca 5 godina stara. stvarno se naradila, rezem s njom i zeljezo i kamen. prosle godine mi je pala s krova kad sam si postavljal solarne panele, kuciste napuklo, zaljepio i peglaj dalje. |
|
|
|
|
|
#5185 |
|
Moderator
|
|
![]() |