|
|||||||||||
|
|
#721 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Claude 4.6 Opus just refactored my entire codebase in one call. 25 tool invocations. 3,000+ new lines. 12 brand new files. It modularized everything. Broke up monoliths. Cleaned up spaghetti. None of it worked. But boy was it beautiful. ![]()
|
|
|
|
#723 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#724 |
|
Premium
|
|
|
|
#725 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ima starih mejlova koji imaju napisano nešto kao potvrdu da je dokument stigao a nisu prije radili Print to PDF (nisam znao da spremaju a nitko nije ni rekao). A neki nemaju više Outlook nego Outlook web a tamo nije samo File open msg file nego bi trebalo povlačiti u novi mejl pa onda otvarati. Ovo je jednostavnije. Vjerojatno je bilo i gotovih appova ali nije mi se dalo tražiti.
|
|
|
|
#726 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ali volim imati arhivu...
|
|
|
|
#727 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Otišao u msg file i ima puno nečitljivih znakova kaj bi drugi rekli wtf... A i gledao kako napraviti py GUI na linuxu i da radi na windowsima te da imaju exe fajl umjesto python3 msg.py lako stavim taj py file na github pa ga seciraj ako hoćeš. Meni odradio posao i dobar je. Sjećaš se onih windat fajlova pa si morao program imati da ih pročitaš.
|
|
|
|
#729 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ali i da ga kolegice otvore kao txt file misliš da bi one tam skužile kaj je html a kaj nije? Naime, mail je u html-u nije plain tekst.
|
|
|
|
#730 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
msg nije normalno čitljiv civilima, a nisam to niti tvrdio. Što se otvaranja tiče, outlook je slab standard za bilo što. Kada sam za neke svrhe gradio ručno email template, koristio sam .eml, što vjerojatno dođe na više manje isto i thunderbird i to je meni radilo OK. Jedino sada ovako napamet nisam više siguran koje je bila razlika između attachmenta i inline attachmenta. Outlook je također otvarao eml. Sada kada razmislim, možda sam se gore malo zajebo za msg. Mislio sam na eml. Možda je msg zazipan.
|
|
|
#731 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
https://x.com/aakashgupta/status/2024701612888117372 Kurzweil, loš dan za njega. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|