|
|||||||||||
|
|
#86701 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa to je taj zvuk ecvt koji jednostavno ne pase nekim ljudima pogotovo kod ljudi koji dolaze sa dizelasa koji se vrti na 1500 okretaja. Kad se glazba pojaca na 10/30 ja ga niti ne cujem, sto ljudi sto cudi jel, Sto se tice udobnosti, bas sam sa novim Capturom isao po Yarisa, pa nisam primjetio neku veliku razliku u udobnosti, pregledniji definitivno, udobniji nezz nije me neka posebna udobnost odusevila, kao sto me c5 odusevio u udobnosti, niti me u yarisu neka neudobnost neugodno iznenadila, osim tog naslona na vratima i naslona za nogu koji su mogli bit meka plastika ili jastucic neki. A mislim kupit auto bez da ga se proba je svakako apsurdno. Sta se tice motora, anemnican, moze i tako, nisam nikad vozio nesto sa puno konja i nm, dovoljno zeni i meni osobno, ali malo kasni sa gasom kad stisnes, treba mu cca sekunda da krene. Mjenjao sam one modove power, eco, normal, nista to posebno ne mijenja situaciju ali nisam ni obraca paznju, no ko zeli malo vise ima gr style koji ima 130 konja - nisam probo, a kome ni to nije dovoljno ima pravi gr za sitnih 52000€ koji je, kako kazu nisam skolovan, trenuno najbolji hot hatch taj sigurno nije anemican ![]() |
|
|
|
|
|
#86702 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Manual je bio. I navodno hibridne verzije imaju nekakve ventilatore iza ili ispod stražnje klupe, da je to još gore. Ugl, zgodna vanjština i tu je priči kraj. Sent from my SM-S921B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#86703 |
|
Premium
|
Manual mi nije u nikakvoj opciji bio tako da ga nisam ni gleda niti ista znam o njemu. Ventilator zada ima, jedan, ja ga cuo jos nisam, a zena vozi apsolutno bez glazbe zasad dok se malo neopusti, nezz mozda se pali tek kad se zagrije baterija, nisam skolovan. Da ecvt ima neobican zvuk, ima i mogu razumit zasto bi to nekome smetalo. Nezz buka mi stvarni nije nikakav problem, trom je al puno zivlji od fokusa mk2 1.4 kojeg sam vozio prije qli tromiji od corolle 1.33, Udobnost, prema zeninom bivsem miniju je RR, mini je kicmolomac, ali te plastike su bezveze. Sve u svemu svako bira po svome i svojim potrebama, mi smo gledali malog automatika da je sigurno pouzdano gradsko vozilo sa sto vise sustava pomoci u voznji do 20k eura, malo smo se rastegli al oke. |
|
|
|
|
|
#86704 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#86705 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ne znam. Simpa mi je izvana i fora izgleda, ali mi je iznutra katastrofa. Da mi treba malo gradski auto to bi mi bio vjerojatno zadnji izbor. Gledao bi nekog klijača, 208, Polo, Fiestu, Corsu, A1, citrača c3. Svi mi iznutra izgledaju bolje od plastičnog yarisa.
|
|
|
#86706 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kako mi je crvena koža napeta...(perverznjaci, nije vam mjesto ovdje). BTW: 26 godina starudija: ![]() I 33 godine stara: ![]() To su moje bebice ![]() Još bi jednu iz osamdesetih htio udomiti. Zadnje izmijenjeno od: Juan. Jučer u 23:58. |
|
|
|
|
|
|
#86707 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
A sto se tice interijera rekla je zena cim je usla kad smo razgledavali "vidi ovakav radio je ima moj golf 2" - radi se o automatskoj klimi Kako je sebalj reako na reviewu, to je Toyota, nisu podilazili kupcima nego su sve stavili na svoje mjesto. Meke gume ima al na po meni krivim mjestima, ono povise volana je npr mekan a tu ruku necu nikad stavit... Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. Danas u 00:07. |
||
|
|
|
|
|
#86708 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Slični uvjeti su i kod nas - sigurnost, automatik, pouzdanost. Polo je vjerojatno bolji auto ali za te pare dolazi u jadnoj opremi, stellantis ne bi niti štapom pipnul tak da zapravo i nema puno izbora. A Yaris je bar kaj se nas tiče dosta visoko na listi + ženi je lep ![]()
|
|
|
#86709 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Stvar je da ni ja ni žena nemamo potrebu za malim gradskim autom. Oboje u ZG na poslu imamo osiguran privatni parking. U gradu se ne parkiram na javnom parkingu. Tu i tamo koristim garažu. Svi trgovački centri imaju veliko parkiralište. Eventualno garaža bolnica Sv. Duh ima malo uske parkinge. Vožnja kroz grad, stani kreni u nekom malom neudobnom autu ili sjedit u udobnoj fotelji. Ne vidim za vožnju kroz gradske gužve, zašto bi metar kraći auto imao prednost. I zašto uopće postoji kategorija mali gradski auto. To treba jedino ljudima koji žive u gradu i nemaju osiguran parking.
|
|
|
#86710 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A krivo sam napisao usporedbu, nije se radilo o 118 modelu nego o 116 sa 3 cilindra. Znaci prije par godina 318 m paket na akciji je bio 33.333, a sada 116 3 cilindra m za 33.333 eura. 😀 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. Danas u 09:07. |
|
|
|
|
|
|
#86711 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Moja skvo je uzela jarica, 1.0 2006 godine. Evo ga jos vozi bez velikih troskova kod treceg clana familije (gume, filteri, ulje, akumulator).....nema boljeg od jarica za tu klasu auta. Pogotovo ovi hibridi, ide ko metak a trosi ko upaljac.... |
|
|
|
|
|
#86712 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Evo bas gledam znaci usporediv je Style/Rline paket (Travel assist, prednja straznja led) Model od 115 konja(jaris je 116) iako je meni to apsolutno nebitno al eto uspordbe radi, tamno sive boje. Automatsko zatamnjenjene nemogu dodati jer treba uzeti i led matrix svjetla, ali ostala oprema skoro identicna Yarisu Polo Rline je 29000€ novi Kod vozila:BBTHA7 a Style Kod vozila:X6MFAY 28800 (tcross isto toliko kosta btw) Dok je novi Yaris 26000. Sad jeli bolji il gori Polo od Yarisa, vjerojatno je pouzdanost dugorocna na strani Yarisa, isto tako udobnost je sigurno na strani Pola, Materijali, neznam, štede i mercedesi i bmw novi i stavljaju tvrde plastike ovih dana tako da neznam dok ne uđem al je vjerojatno bolje nego Yaris. Meni je i bitno bilo sto Yarisa ima puno na oglasima i tocno znam koju opremu ima jer nema puno cackanja po konfiguratoru, pola ni nema toliko ponuda, a dok ne uzmes kod modela nemas pojma sta je od opreme unutra. Citiraj:
plot twist ima i manjih - UP, Aygo... iako ih sad dosta mijenaju crosovericiZadnje izmijenjeno od: OuttaControl. Danas u 10:18. |
||
|
|
|
|
|
#86714 |
|
The mighty pirate
|
A jesi našao usporediti Yaris i Mazdu 3 ![]() Srećom nema komentara da je za te novce mogao uzeti A6 TDI karavan iz Njemačke ![]() Mazda 3 je klaustrofobija na 4 kotača. Kao da si sjeo u pećinu. Čovjek (žena) hoće mali auto kojim se lako manevrira po gradu. Em sjedi više, em zbog većih staklenih površina i svjetlijeg interijera imaš dojam da je prostraniji. I kao šećer na kraju za one koji kod kupnje već gledaju za koliko će ga prodati, mali gradski auti najmanje gube na cijeni
|
|
|
#86716 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A kad se toliko blokira da osjetno padne protok zraka auto javi battery cooling system error. Onda fino očistiš filter, vratiš sve nazad i nastaviš dalje.
|
|
|
|
#86717 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Za tu lovu kupis 5 vakih i jos ti ostane za servis, generalku, i par desetaka gajbi zuje. https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-49457633 ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86718 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ak već netko hoće benveja za šarafat pa za te pare radije onda ubode E46/E39
|
|
|
|
#86719 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Nego, kako izližeš embleme s felgi?
|
|
|
|
#86720 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je taj F20 genijalan auto. Doduse, nas je benzinac i u puno je boljem stanju sa puno manje kilometara i puno vise opreme nego ovaj sa oglasa, al svejedno F20. Bas uzivam voziti taj auto. |
|
|
|
|
|
#86722 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Očeekivao sam i puno gore , felge 17" su mi taman, trenutni auto mi je došao sa 19 ili 21" felgama, prva stvar na listi je bilo kupovina novih felgi. |
|
|
|
|
|
|
#86723 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Da stvar bude bolja isli smo gledati taj f20, i ne bi nikad reko da ima toliko km . ako nista vjerojatno su stvarni za razliku od vecine sa 200kkm a sto se jedinice tice ja sam imao do prije 3 dana e87 118d automatik i autic je bas gust za vozit, tvrd, ima snage, lijepo lezi, zadnja vuča . Rjetko zabavan auto a opet i ok za vozit djecu u vrtić
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|