|
|||||||||||
|
|
#32643 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Recimo da je ovo dolje SPOILER ali koga zabole, nemojte gledat: Ja osobno sam ugasio Greenland 2 kada su prelazili onu rasjeklinu na dnu nekadašnjeg kanala. Kako su složili one "mostove", po meni to nije istina. A Butler je još kao arhitekt/građevinar zbog čega su ga i selektirali. Nije da sam očekivao neke MacGyver vragolije, ali daj malo nečega. Materijala posvuda naokolo koliko hoćeš, rasjekline široke 10-12 metara a oni prelaze "mostovima" koje ne bi hrčku u kavez stavio. Plus kao fol nestabilno "tlo". Nestabilno tlo koje je bilo na dnu kanala hiljadama/milionima godina??? To kada sam vidio, baš sam rekao dosta.
|
|
|
#32644 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ne znam zašto te to muči, pa udarac asteroida je to totalno poremetio. Ako je sva ta voda nestala, onda je definitivno i to legitimno. To mi je definitivno najrealniji dio filma ![]() A čika arhitekt nije gradija te mostove, već ih je samo koristija, pa čovik je bija na Greenlandu ![]()
|
|
|
#32645 |
|
Premium
|
Šta je poremetio? "Tlo" koje je bilo na dnu 170+m ispod razine vode eonima? Na rubu klisure? To nije tlo, to je kamen, bog te mazo. I da se ima za srušiti, neće valjda čekati junake da krenu puzati to lojtrama. Slažem se da ima retardiranijih elemenata u filmu, kako su već kolege naveli. Kao kad se sin nešto pogledava s kolegicom u razredu, rekoh sada će tu gnjaviti s nekom romansom pola sata. Na kraju ništa od toga, zaboravili na to skroz, samo šiškaj dalje. Šta nisu te 2 sekunde izrezali i doviđenja.
|
|
|
#32646 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Bome, slažem se, film je katastrofa. |
|
|
|
|
|
#32647 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Man on Fire film, kad su se filmovi pravili.. jako dobar i za pogledat, poučan jako mnogo https://www.youtube.com/watch?v=0Gdl...&start_radio=1 c5tk89 3> haha |
|
|
|
|
|
#32650 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
We are doomed.. ako se moze naci nesto pozitivno, cijenit cemo stare filmove vise. https://x.com/EccentrismArt/status/2019111416503103617 Sad rade sa multishot tehnikom sto povecava preciznost i kontinuitet. Impresivno i tuzno sve u isto vrijeme. https://x.com/PJaccetturo/status/2019072637192843463 Gledam par random klipova i nevjerovatno koliko su kreativniji random likovi na netu nego cijeli holivud ciji je najveci domet propaganda i remake remakea.
|
|
|
#32651 |
|
Premium
|
Random likovi na netu imaju što za dokazati. Dok etablirana ekipa ima samo jedan cilj, održati status quo. Njima se nikakav rizik ne isplati a ono što se ne isplati ih ne zanima. Čak niti ne moraju nužno gurati propagandu, dovoljno je da čuvaju status quo.
|
|
|
#32652 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne brinem se ja za legacy studije jer će sav ip zaštititi pa nećeš moći stvarati koristeći etablirane ip-ove nego samo nešto random ili pak stvoriti sam svoju popularnu franšizu za što ti niti ai neće biti puno od pomoći.
|
|
|
#32653 |
|
Registered User
|
IP zastita nece sigurno biti world wide. Kinezi ce pregaziti zapad. Nema nikakve prepreke da se kreira Ali VS Tyson film. Ben Affleck... kmhh, legacy studije mi izgledaju kao Kodak na pocetku digitalne fotografije: Niko nece zeljeti digitalnu fotografiju.
|
|
|
#32654 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali tko će im biti publika kad ameri zabrane distribuciju na zapadu? Južna Amerika, Azija, Afrika? Pa 90 posto love je u Sjevernoj Americi, Europi i Australiji (za sad).
|
|
|
#32655 |
|
Registered User
|
Vidi, zvijezde i zvjezdice se gube jos prije AI revolucije. Ja ne znam jednog danasnjeg glumca/glumicu da je na nivou slave Arnolda, De Nira, Pacina, Dnzela, Freemana itd. Sva generacija koja se istice i danas je pocela 80/90ih. Sama cinjenica da Sydney Sweeney dominira trzistem govori koliko je trziste jadno. Osim sisa, ja ne znam jedan njezin film. I onda dobijes Tilly Norwood. Slazem se da ce se zapad boriti sa autorskim pravima ali vjeruj mi, 90% ce tih glumaca prodati svoj lik i djelo za AI kao sto je Bruce Willis kinezima i rusima mislim. Na prethodnoj stranici sam spominjao kako su se mnogi nasi idoli prodali B industriji: https://forum.pcekspert.com/showpost...ostcount=32637 I onda ce kina imati prednost resursa dok ce zapad prditi oko zastite glumaca i morala i biti 10 godina iza njih. Nece proci puno vrmeena kada nam se djeca budu smijala da su nam uzor bili pravi ljudi dok ce njima biti AI glumci, pjevaci i podcasteri.
|
|
|
#32656 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Naletio jucer, The Muppet Show. Bas zabavno, kao nekad. Jedino steta sto traje samo pola sata. Bilo bi super da nastave ![]()
|
|
|
#32659 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pogledao the rip boze kakve konverzacije i preseravanje. neznam, mozda sam ostario pa mi ide na zivce sav taj new age nacin konverzacije, al def asfleck i demon nisu za to, nagrđuju si karijeru IMO. film mi je bezveze iskreno. da je izasao pred 20ak g vjerovatno bi mi bio odlican. btw vidim da mogu ocekivati onu crnkinju sa hrenovkama umjesto usni, da iskace iz pastete sad jel .
"We all must hang together, or surly we will hang separately." AMD Ryzen7 7800x3D+Noctua NH-D14 | MSI Tomahawk WIFI AMD B650 | 2x16GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30 1,39v | SAPPHIRE Pulse RX 9070xt UV/OC | 1tb NVMe sammy 970 evo plus, 2TB Samsung 990 EVO Plus, 128gb NVMe Patriot P300, Crucial MX500 500GB, Kingston 480gb | Riotoro ENIGMA G2 850W 80 Gold | Corsair Carbide 300R modded | Win10 ENT LTSC IoT (work) + Win11 ENT LTSC IoT (gejming) | logitech g403 | ROCCAT Horde | AOC CQ27C4 + AOC C24G1 + 50" Hisense H50A6140 AMD Ryzen5 2600+Xilence Cryon M806D.B | Asus x370 Prime Pro rev1.03 (bios 6203) | GSkill Aegis 32GB (2x16) DDR4@3,2GHz | 2x Intel 545s 128GB, 1x Crucial MX500 500GB | Gigabyte GTX960 | sisa 620w | Fractal Design Focus G | Win7 x64 + Win10 ENT LTSC IoT | logitech g403 | ROCCAT SuoraFX intel i5 2500k@4,5ghz (1,28v)+FSP Windale 4 | ASRock Z68 Ext4 Gen3 (bios 1.20) | 2x8gb DDR3 HyperX Savage, 1866mhz, 10-10-11-27,1,5V | Samsung SSD 64gb, 2x256gb SSD | iGPU | corsair vx450w | CoolerMaster Centurion 534 modded | Win7 x64 |
|
|
|
|
|
#32660 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja sam ga ugasio nakon 10 min ili kad su krenuli svojim privatnim autima u akciju nakon precool konverzacije uz pivo ( i precool drzanja pivske boce) i rostilj, kao da gledam F&F ali jos losiji, tko zna, mozda u ostatku filma bude i "It's all about family" recenica ![]() |
|
|
|
|
|
#32661 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Flash Gordon: The Greatest Adventure of All kad sam bio klinjo, sjećam se ovog crtanog kojeg sam gledao kod bake i dide.. ko zapeta puška.. idem ga pogledati još jednom, uspomene radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Jučer u 23:08. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|