|
|||||||||||
|
|
#1561 |
|
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
RVX YT i YT Music radi bez problema na androidu
|
|
|
#1566 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
iphone i indija rade normalno... |
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ufff, mene su danas trznuli sa ovom iPhone Indijom. Otvorim Youtube, vidim nije vise Premium. Ajd ulogiram se opet u onaj Indijski appstore acc i hocu ga ono standardno produziti iz YT, kaze ne mogu utvrditi u kojoj sam zemlji i nemre dalje. Ok, vec se pomirim da je to to, kad mi pade na pamet da produzim direktno iz Appstore i evo ga ide opet. Cisto ako nekome zatreba... ![]() |
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da odgovorim sam sebi, morao sam prvo otkazati postojeću pretplatu na premium jer mi nije prolazila aktivacija preko A1, ali nakon otkazivanja, sve prošlo iz prve, unatoč tome što mi je pretplata trajala do 16. veljače. |
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Lopovi jedni ![]() A meni nakon 5 godine Indije sad skida po 18,99 a ne mogu prekinut jer sam bio baja i okolo podijelio familiji sve te premiume i ne mogu sad bit pripadnik nacionalne manjine, što će ljudi reć ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
I meni danas došao mail, da sam cancle pretplatu .. wtf odem preko kompa i browsera na apple id, i tamo me trazi UPI ID ajd probam prek moba i prošlo Nadam se da necu morat opet svaki mjesec isto klikat ![]() a para na kontu imaju za sljedece 2 godine ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
ma tako je i meni prije 3-4 mjeseca bilo,da sam ukinuo pretplatu,ali od onda vise nisam imao problema |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|