Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > HT
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.01.2026., 10:29   #31
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ova sluzba za korisnike koju ti kontaktiras su ti studenti koji dobiju predefiniranu skriput, to niti nemoj racunat da oni išta znaju, službeno mail na reklamacije@ ili koji je vec, dva tri puta se žali i onda Hakomu, hakom ce ti donjeti rjesenje, vjerojatno u tvoju korist, pokrijepi sa (hakom)speed test dokazima i onda si dobar. Trajat ce vjerojatno mjesec dva postupak, ali od onda si slobodan.
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2026., 22:10   #32
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Stari je do sad imao ADSL + 4G Hibrid, neki ogavni bijeli ruter. Brzina ono, maxtv + 20-30mbps.

Jučer mu došao tehničar, stavio Arcadyan, neki bijeli uređaj za kojeg još moram utvrditi što je i 5G "antenu" na krov kuće iz koje ide mrežni kabel, prvo u taj bijeli pa u Arcadyan. E možda je to bijelo PoE injector.

Kakva je sad to nova fora? Ok, nisu do sad u selu imali 5G. Odjednom brzina 600mbps.
Za MaxTV je dobio android box
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2026., 00:49   #33
T0M0S
Registered User

Datum registracije: Jan 2026
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Stari je do sad imao ADSL + 4G Hibrid, neki ogavni bijeli ruter. Brzina ono, maxtv + 20-30mbps.

Jučer mu došao tehničar, stavio Arcadyan, neki bijeli uređaj za kojeg još moram utvrditi što je i 5G "antenu" na krov kuće iz koje ide mrežni kabel, prvo u taj bijeli pa u Arcadyan. E možda je to bijelo PoE injector.

Kakva je sad to nova fora? Ok, nisu do sad u selu imali 5G. Odjednom brzina 600mbps.
Za MaxTV je dobio android box

600???

Meni evo danas dolazio tehničar jer tjedan dana ruter se resetira kao lud, dolazi i stavlja mi ni manje ni više onaj prastari HA35, trebam li reći da mi je internet sad još gori.

Još ga ja pitam 5G, kao on ma jok - bećarina nit probao ni ništa

Gomilu problema sam prijavio moj tip samo zamjenjuje ruter i odlepršao kao labud.

Pa ljudi moji ja sam samo čekao kad će Ashton Kutcher iskočiti iz kombija i početi se derati na mene you been Punk'd!
T0M0S je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2026., 02:15   #34
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Njemu su vjerojatno prebacili sa hibrida na 5g.

Mi koji ostajemo na bakru nemamo baš neke opcije.

I ja imam HA35 već koju godinu
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2026., 04:24   #35
T0M0S
Registered User

Datum registracije: Jan 2026
Slušaj u telefonskom razgovoru oni kažu poslaće tehničara da proba 5g jer 5g je tu negde na granici kod mene, šerif uletio kod mene u dvorište sa starim huawei-em ni pet ni šest, ja ga probam pitati neke stvari ma ono selo priča matu ne briga.

Ovih tjedan dana nivo drskosti arogancije i bezobraznosti koji sam doživio tih zaposlenika od onih koji se javljaju na telefon do onih koji ti dođu doma ne da te ostavi bez teksta, dođe ti da sve to baciš na dvorište. A opet i s druge strane imaju muda poslati račun kao da ti pružaju bog zna kakve usluge.

Kod njih se mjenja priča sa svakom drugom osobom s kojom pričaš. Kao da igraš ruski rulet nikad ne znaš šta ćeš dobiti kod jednog kad ćeš dobiti optiku kod jednog 5g neki se ljute što i nazoveš pa očekivaš da dobiješ plaćeno, mislim prava politika, šta me košta šta obećati.

Zadnje izmijenjeno od: T0M0S. 07.02.2026. u 05:22.
T0M0S je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2026., 11:43   #36
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
pa tek sam sad skužio da nema telefonske žice u ruter...
znači to je pure 5G

Do sad nije bilo 5G u selu, neki dan napravili upgrade
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 04:43   #37
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor T0M0S Pregled postova
Slušaj u telefonskom razgovoru oni kažu poslaće tehničara da proba 5g jer 5g je tu negde na granici kod mene, šerif uletio kod mene u dvorište sa starim huawei-em ni pet ni šest, ja ga probam pitati neke stvari ma ono selo priča matu ne briga.

Ovih tjedan dana nivo drskosti arogancije i bezobraznosti koji sam doživio tih zaposlenika od onih koji se javljaju na telefon do onih koji ti dođu doma ne da te ostavi bez teksta, dođe ti da sve to baciš na dvorište. A opet i s druge strane imaju muda poslati račun kao da ti pružaju bog zna kakve usluge.

Kod njih se mjenja priča sa svakom drugom osobom s kojom pričaš. Kao da igraš ruski rulet nikad ne znaš šta ćeš dobiti kod jednog kad ćeš dobiti optiku kod jednog 5g neki se ljute što i nazoveš pa očekivaš da dobiješ plaćeno, mislim prava politika, šta me košta šta obećati.
Lijepo testiraj svaki dan s Hakometrom brzine, screenshotaj i piši prigovor Hakomu. Ne daj se preveslat od strane tih govnara. Raskini ugovor, uzmi starlink i riješi se muka. Koštat će te 30€ a imat ćeš konačno pošten net.
I to bez ugovorne obveze, možeš raskinut kad god želiš.
Staro Jučer, 14:04   #38
Nikox
Premium
Moj komp

Nikox's Avatar

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor T0M0S Pregled postova

Ma riješi se tvoj slučaj uz dobru volju. Da si pitao u odgovarajućoj temi već bi znao što ti je činiti.
Nikox je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno