|
|||||||||||
|
|
#32643 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Recimo da je ovo dolje SPOILER ali koga zabole, nemojte gledat: Ja osobno sam ugasio Greenland 2 kada su prelazili onu rasjeklinu na dnu nekadašnjeg kanala. Kako su složili one "mostove", po meni to nije istina. A Butler je još kao arhitekt/građevinar zbog čega su ga i selektirali. Nije da sam očekivao neke MacGyver vragolije, ali daj malo nečega. Materijala posvuda naokolo koliko hoćeš, rasjekline široke 10-12 metara a oni prelaze "mostovima" koje ne bi hrčku u kavez stavio. Plus kao fol nestabilno "tlo". Nestabilno tlo koje je bilo na dnu kanala hiljadama/milionima godina??? To kada sam vidio, baš sam rekao dosta.
|
|
|
#32644 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ne znam zašto te to muči, pa udarac asteroida je to totalno poremetio. Ako je sva ta voda nestala, onda je definitivno i to legitimno. To mi je definitivno najrealniji dio filma ![]() A čika arhitekt nije gradija te mostove, već ih je samo koristija, pa čovik je bija na Greenlandu ![]()
|
|
|
#32645 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Šta je poremetio? "Tlo" koje je bilo na dnu 170+m ispod razine vode eonima? Na rubu klisure? To nije tlo, to je kamen, bog te mazo. I da se ima za srušiti, neće valjda čekati junake da krenu puzati to lojtrama. Slažem se da ima retardiranijih elemenata u filmu, kako su već kolege naveli. Kao kad se sin nešto pogledava s kolegicom u razredu, rekoh sada će tu gnjaviti s nekom romansom pola sata. Na kraju ništa od toga, zaboravili na to skroz, samo šiškaj dalje. Šta nisu te 2 sekunde izrezali i doviđenja.
|
|
|
#32646 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Bome, slažem se, film je katastrofa. |
|
|
|
|
|
#32647 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Man on Fire film, kad su se filmovi pravili.. jako dobar i za pogledat, poučan jako mnogo https://www.youtube.com/watch?v=0Gdl...&start_radio=1 c5tk89 3> haha |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|