|
|||||||||||
|
|
#3541 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Vratila mi se danas još jedna pošiljka koju sam slao malo pred Silvestrovo, a jedna druga još ranije poslana, nema nikakvih podataka, al sasvim sigurno ko ni ove dvije nije uopće stigla do US neg valjda čami u hp skladištu na putovanje koje se dogoditi neće, glavno da sam im platio poštarinu ![]() Vidio sam i da na forumhru netko se tuži na to (predzadnja stranica threada) i da je slao prigovore da mu vrate poštarinu, koje su mu odbili, pa je onda slao na povjerenstvo nekakvo žalbu, al nije pojasnio u nekom novijem postu razvoj oko toga. |
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#3543 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
i ja sam tako dobio od amazon paket i piše paket24 aka HP dostava u tijeku .. kada dođe mail od amazona .. nisi bio doma u 14:16 Novi pokušaj pon .. dofurao .. pitam čovjeka, a kaj je to bilo za petak ? Neznam, ja nisam vozio taj dan .. i čaos |
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Znači preporučena pošiljka iz Beča do Splita putuje 10 dana. I to je poslana sredinom siječanja, kada nema više gužvi radi paketa. |
|
|
|
|
|
#3546 |
|
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Kad nešto kupujem a ne mogu birati dostavu nego ide preko pošte plaćam samo pouzećem, srećom jer upravo dobih poruku da me paket čeka u Donjoj Pušći, a pošto sam na Črnomercu stvarno ne znam kako su to uspjeli ![]() ![]()
|
|
|
#3548 |
|
Premium
|
Bio danas do poste na Iblerovom, vele da mi se paket javio zbog problema sa Trumpovom administracijom... I zenska za salterom sugerirala da kontaktiram Postu mejlom i trazim da mi vrate tih 23EUR sto sam platio postarinu... Sto je najludje, to je bio paket koji sam poslao 29.12.2025., no drugi paket koji sam slao pred nekih tjedan dana je vec u New Yorku i tamo se dalje obradjuje u USPSu... Taj se nebude vratio...
|
|
|
#3549 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Ti si jos dobar Ja sam u sesvetama, meni otiso paket direkt u paketomat u klinca sela ![]()
|
|
|
|
#3550 |
|
Premium
|
Meni jednom isto neki paket oso u Sesvete, ali preko DPDa mislim... Naime, tamo postoji ulica istog imena kao i ova ovdje gdje mi je ured... ![]() A jednom je neki tip koji je dolazio negdje iz Slavonije po nesto sto sam prodavao isto otiso u Sesvete i nazove i veli - evo ja sam ispred kuce... Ja u cudu, kakve kuce jbt, ja u poslovnoj zgradi?! Veli on - pa adresa ta i ta, Sesvete? Ja jos vise u cudu - kakve Sesvete jbt? Ja kod Kvatrica... I nis, provozo se coek jos par kilometara i dobio to po sto je doso, a ja naucio da postoji ulica istog imena u Sesvetama... A Sesvete bi kakti trebale bit kvart u Zagrebu, pa izgleda da nije bas kvart nego autonomna opcina... ![]()
|
|
|
#3551 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
|
|
#3552 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
A ovak ovi imbecili iz HPa paušalno možda nešto šalju a ostatak drže mjesec dana, umjesto da odmah navedu da ne primaju ništa za US; ja uglavnom ništa slat više neću dok se to ne razrješi. |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|