|
|||||||||||
|
|
#86491 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Uskoro u mom selu, pa će se dalje vjerojatno i preslikati na EU... Novi nameti stižu https://www.liverpoolecho.co.uk/news...-face-33342043
|
|
|
#86493 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#86494 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ti_najnovije_d Laganih 2.76 promila i pod zabranom upravljanja i to Taxi. Mda Inace ova Octavia me sad podsjetila na nesto sto sam primjetio zadnjih mjeseci ili par godina vozeci po Zagrebu, a to je da su upravo vozaci Octavije ( uz klasiku, Golfove i Bembare ) ti koji mi najvise uletavaju u skarice, nabijaju se na guzicu, oduzimaju prednost i opcenito voze bez prometne kulture i obzira. 2.0 TDI je izgleda toliko uzbudljiv motor da si ljudi ne mogu pomoci.. |
|
|
|
|
|
#86496 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Neki dan se vracam iz Zga u 2 ujutro i na dionici vrata jadrana prema ucki ja se ukljucujem sa odmorista i dolazim do specimena u bmwu - i krivuda li ga krivuda na obje trake. Skrece on prema puli/ucki i lagano lik vozi 20-30 na sat sve do onog kruznog za spustanje prema opatiji. Nemam ga muda ni preci. I vozi skoro na dvije trake, ovi iz drugog smjera blendaju jasno. Znaci stigao sam nazvat murju, sve objasniti i poklopiti koliko se ovaj vukao. Usput se i pomolio da lik nece ici ravno na ucku jer onda mi ne gine vozit iza njega do tunela (nema vise mjesta za pretjecanje otkad su radovi) ili ici doma preko opatije. Nekako je on uspio na kraju smotati za opatiju, ali jedva :D bokteljubi, ne znam sta je on vidio, al ne bi mu bio u kozi.
|
|
|
|
#86497 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Pijan? Ne znam kakva je kod nas problematika po pitanju korištenja snimki dash cam za kažnjavanje Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#86499 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Najveće sranje i napaku je napravil Auto Žitvaj, hrpa nesposobnjakovića. BTW Kia fanboyevi ovdje, probajte skinuti "Kia App" na iOS/Android, izgleda da su dodali podršku za HR i SLO.
|
|
|
|
#86500 |
|
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
U razgovoru sa dečkima iz jednog ovlaštenog KIA servisa, ti si pravilo. Tvrde da KMAg odbija servisnu i pečate jer se kao može lažirati i traže račune od servisa od prvog vlasnika... I da stalno prave probleme ok auta uveženih izvana. |
|
|
|
|
|
#86503 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pitao sam zenu u donjoj stubici ako ima pristup svim informacijama servisa/auta opcenito. Kaze da ne, jedino fizicka servisna knjizica daje neki uvid.
|
|
|
#86506 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
PlenKi vs TomiCa. Jedni jebuckaju sa jednim, jedni sa drugim... Onaj sa solarima kod kuće, na poslu itd računa na jedan način, onaj sa 17kata nebodera na drugi. Medalja sa dvije strane. Koga boli kiki? Sent from my SM-S921B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#86507 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kia ima digitalnu servisnu u cijeloj EU osim u dve selendre koje su pod KMAG-om, Slovenija i Hrvatska. Međutim, dosta je donesti račune od servisa od ovlaštenih servisera, i onda KMAG traži potvrdu iz HQ-a koji je u Dojčland da je garancija validna. U mom slučaju trajalo je oko 4 dana
|
|
|
#86508 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Hoće, sigurno će poskupiti. Ja bi obično sebi kupovao veljača-ožujak da budu spremne kada skidam zimske. I provjeri na forum.hr, ekipa je masovno kupovala sa nekog talijanskog web shopa gume, ali ne znam adresu tog shopa. Meni je na dimenziji 225/50/17 u Italiji bilo jeftinije oko 30 eura po gumi, u odnosu na cijenu u HR. |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|