|
|||||||||||
|
|
#3871 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene i dalje nema te opcije, valja po novu SIM karticu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
I @Buljaka: Ako imate flat surf aktivan, nece pokazati internet tjedan. Treba deaktivirati prvo, pa mozda pokaze, ili pricekati deaktivaciju pa uzeti internet tjedan. 100% je tako jer imam 2 turisticke sezonske simice koje s 3e svakih 90 dana drzim na zivotu (nikakva data opcija aktivna) i na njima nudi i internet tjedan, dok na ovoj s flat surf ne pokazuje (jer halo, imas data aktivan). |
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Moguće da onda neće dok je ovo aktivno da. Ok hvala . |
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja ju plaćam 23,50€ uz ugovor na 24mj. Treba uzeti tu tarifu, platiti jedan račun po punoj cijeni od 31,83€, onda podneseš zahtjev za prijenos broja u recimo bonbon i onda te zovu i ruše cijenu, nude uređaj dosta jeftinije i slično. Meni su prvi puta tarifu spustili s 195kn na 115, sad sam samo u Travnju prošle godine prihvatio ovu cijenu. Mislim da je to najbolja opcija za flat tarifu, samo treba biti strpljiv i odigrati tih par koraka kako treba.
|
|
|
#3876 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Pro tip: spasilo me sto sam imao par uplata po 20e pa je bilo prometa za trosenje. Inace bi mi jeo pare s racuna buduci da imam nesto prometa cijelo vrijeme. Pa prije prelaska provjerite dal imate promet dostupan (mislim da daju 4gb za 20e uplatu). |
|
|
|
|
|
|
#3877 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ekipa, ima tko iskustva sa ZTE MC889A Pro vanjskim routerom? Ima X65 chipset, navodno vrlo dobar. Lokacija Gubaševo, pored Zaboka, sad po zimi kad nema lišća imam direkt pogled na toranj 150293 (po Cell mapperu). Kuća je prizemnica, ne stavljaju mi se antene tipa Iskra na kuću ili stupove ali ovo bi mogao staviti kod strehe od krova. Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. Jučer u 13:28. |
|
|
|
|
|
#3878 | |
|
filozof stoik
Datum registracije: Feb 2023
|
Citiraj:
Nego zanima me imali neke razlike između ove turstičke flat i ove opcije "internet tjedan" ? |
|
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
Citiraj:
"Aktiviran je Internet Tjedan po cijeni od 4,99 EUR koja ukljucuje neograniceni internet. Opcija istice 28.1.2026. u 00:00:00h. Ako zelis deaktivirati opciju, posalji D na 13636." Također dolazi i SMS kada rade nešto na mreži: "Obavijest! 27.01. izmedju 19:00 i 7:00 sati provodit ce se radovi na mrezi. Tijekom radova aktivacija opcija, nadoplata bonova niti opcija Podijeli eure nece biti dostupni pa savjetujemo da sve potrebno napravite ranije. Molimo vas za razumijevanje. Vas Hrvatski Telekom" - možda tada nekome ne reaktivira ispravno ili na vrijeme jer HT uvijek oko ponoći radi te svoje radove Stavljajte bonove od 20 € da uvijek dobijete 4 GB koji se vječno akumuliraju dok je aktivna tarifa. Tako ja sada imam skupljeno 87 GB Ponekad ručno deaktiviram pa da ih potrošim Ali mogu poslužiti i u ovom scenariju ako se ne reaktivira kako treba da se troše iako se to meni nijednom nije dogodilo a koristim je 2 god. većPišemo već par godina o ove dvije tarife non-stop po forumu, nema razlike osim u cijeni i trajanju. Obadvije flat, max brzina i 5G pristup. |
|
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za flat surf ne piše u ponoć, a po sjećanju mislim da reaktivacija bude oko 2-3 h u noći. Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#3881 |
|
filozof stoik
Datum registracije: Feb 2023
|
|
|
|
|
|
|
#3885 |
|
aka Edo, aka Syncros
|
|
|
|
|
|
|
#3887 |
|
aka Edo, aka Syncros
|
Pa sunce mu žarko, znam da je vanjski model, da ide na stup ili zid 😄. Pitanje je bilo oko performansi, da li dobar, ili je u tim uvjetima gdje vidim stup i običan 888 u kući dovoljno dobar. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|