|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Youtube problem
Odjednom mi se pojavio problem sa gledanjem videa na youtube. Svaki video koji želim pokrenuti piše ovaj sadržaj nije dostupan, pokušajte ponovo kasnije. Kad stisnem reload video se normalno pokrene, i to se događa samo kad sam ulogiran na svoj račun, kad se odlogiram videi idu normalno. Malo živcira pa prosim pomoć ![]()
|
|
|
#2 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Iskljuci adblocker pa probaj opet. Probaj drugi web browser (koji sad koristis?). |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
To kao da pitaš postoji li nekakva normalna alternativa internetu.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
Također primjećujem problem s youtubeom unazad 2 dana, jednostavno uopće ne otvara stranicu u browseru, svejedno je li chrome ili edge u pitanju, samo loada beskonačno da bi iskočila obavijest "the page isn't responding". Od adblockera koristim Adguard i Ghostery, primijetio sam kad isključim Adguard otvara normalno...ne znam što izvode ali ovo mi se ne sviđa nimalo, nemam namjeru gasiti Adguard koji mi je ujedno blokirao i sve proklete reklame, nadam se da će se pojaviti neka alternativa ili najbolje da se pozdravim s youtubeom |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Google se zeli agresivno rijesiti Adblockera i zagorcati zivot svima koji ga koriste. Simple as that. Ovo je samo iduca stepenica u nizu sranja koja rade sa ukljucivanjem AI u cijelu tu pricu. S druge strane kolicina preporucenih govana na platformi je tolika u zadnje vrijeme da sam sveo svoje koristenje platforme na 2 kanala i iskljucio povijest i preporuke. Vracam se radije novinama. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Youtube problem
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Video hosting je jednostavno skup i tako i tako ima slabo alternativa. Ko ne zeli youtube a ima strktne kanale koje prati ima one support stranice ko parteon i floatplane za dokumentarce curiosity stream i onda moze konzumirat sadrzaj tamo i platit ga malo te direktno podrzat kreatora, ako bas nesto treba na youtubeu onda prigrmis tih par reklama ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Šta ne? Koji se vrag događa? Moram doslovno tražiti minutama content koji želim gledati....katastrofa je youtube posta.
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
Samo da se nadovezem na ograničenje yt. I meta uvodi pretplatu za instagram, fb i wap. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
Ma brijem da će to biti AI mogućnosti kao neka premium opcija al svejedno steže se obruč monopol čini svoje. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Premium
|
Neki dan sam gledao video one norvežanke koja je tumačila kako je Musku cilj postati prvi bilijuner (10 na 12tu). Tako na teslama uvode pretplatni model za samo 99 mjesečno kojim omogućavanje funkcije koje su prije išle s vozilom kada si ga kupio. Pravilno ističe da nije to samo do tesli već do toga što će i drugi CEO bros poželjeti isto. Tržište će to podržati ili neće pa budemo vidjeli epilog.
|
|
|
#24 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na mobu NewPipe, na laptopu FreeTube, import/export kanala ide iz jedne u drugu aplikaciju. Tu i tamo bude neki problem s otvaranjem videa, ali relativno brzo poprave. A LG TV mi ide preko Albanije na YouTube, jedna od rijetkih država koja nema reklame, a da ima DNS proxy. Web OS je u pitanju pa ne znam ima li kakva neslužbena aplikacija za njega, ali dok službena YouTube aplikacija radi, ne diram ništa.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2017
|
Greyjay Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Greyjay lijepo izgleda, jedino što ja težim tome da se skinem sa čim više tih sranja. AntennaPod je jedino što želim imati instalirano. Evo što kaže appman vezano za "tube". Code:
appman -l | grep tube ◆ ffwa-youtube : WebApp & Firefox Profile for YouTube. ◆ freetube : An Open Source YouTube app for privacy. ◆ kiku : Play music from youtube on desktop. Supports local api, invidious and piped as source. ◆ ktuberling : Unofficial, Simple Mr. Potato game for children. This script installs the full "kdegames" suite. ◆ moonplayer : AIO video player to play Youtube, Bilibili... and local videos. ◆ moosync : Music player capable of playing local audio or from Youtube/Spotify. ◆ open-video-downloader : A cross-platform GUI for youtube-dl made in Electron. ◆ pstube : Watch and download videos without ads. ◆ sf-tube : Watch and download videos without ads. ◆ spotube : Open source Spotify client that doesn't require Premium. ◆ xgetter : Download video on Youtube, Facebook, X(Twitter), Instagram, Tiktok, Bilibili, Douyin and more. ◆ xtuber : Simple YouTube Downloader. ◆ youtubeanddownloader : An app to use youtube and download videos as mp3s or mp4s. ◆ youtube-downloader : Download video/audio from youtube (and instagram) videos. ◆ youtube-download : GUI and CLI for downloading YouTube video/audio. ◆ youtube-music : Unofficial. Amazing electron wrapper for YouTube Music featuring plugins. ◆ youtubesearchfilter : YouTube searches with/without a pre-filter from CLI. ◆ youtube-tui : An aesthetically pleasing YouTube TUI CLI written in Rust. ◆ ytarchive : Garbage Youtube livestream downloader CLI. ◆ yt-dlandcut : Download and cut Youtube videos by providing url and time range. ◆ yt-dlg : A front-end GUI of the popular youtube-dl written in wxPython. ◆ ytermusic : An in terminal youtube music client with focus on privacy, simplicity and performance. ◆ ytmdesktop2 : Unofficial Youtube Music Desktop App, with LastFM support.
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 01.02.2026. u 13:33. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hm, danas primjetih, nakon dosta dugo koristenja duck player-a na duck duck go browseru na mobu da ne radi settings kotacic. znaci sve drugo radi, video ide, CC, mute, ali kotacic ne reagira uopce. jel zna netko jel moguce zaobic to jer ja uredno podesim 720p i 1,3-1,4x uvjek. neko drugo rjesenje na mobu?, jer jubitu app sa reklamama apsolutno ne dolazi u obzir. radije cu skinut na kompu video prek jdownloadera, bacim na mob i gledat neg da im dam sansu da me hebu. edit: hm, prerano sam rekao, nesto su opako stisli, jer ni dl sa jdownloaderom ne radi. kaze temp unavailable (VPN preko norveske; mnogi drugi mi ne pokupe link uopce (NL, GER).
"We all must hang together, or surly we will hang separately." AMD Ryzen7 7800x3D+Noctua NH-D14 | MSI Tomahawk WIFI AMD B650 | 2x16GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30 1,39v | SAPPHIRE Pulse RX 9070xt UV/OC | 1tb NVMe sammy 970 evo plus, 2TB Samsung 990 EVO Plus, 128gb NVMe Patriot P300, Crucial MX500 500GB, Kingston 480gb | Riotoro ENIGMA G2 850W 80 Gold | Corsair Carbide 300R modded | Win10 ENT LTSC IoT (work) + Win11 ENT LTSC IoT (gejming) | logitech g403 | ROCCAT Horde | AOC CQ27C4 + AOC C24G1 + 50" Hisense H50A6140 AMD Ryzen5 2600+Xilence Cryon M806D.B | Asus x370 Prime Pro rev1.03 (bios 6203) | GSkill Aegis 32GB (2x16) DDR4@3,2GHz | 2x Intel 545s 128GB, 1x Crucial MX500 500GB | Gigabyte GTX960 | sisa 620w | Fractal Design Focus G | Win7 x64 + Win10 ENT LTSC IoT | logitech g403 | ROCCAT SuoraFX intel i5 2500k@4,5ghz (1,28v)+FSP Windale 4 | ASRock Z68 Ext4 Gen3 (bios 1.20) | 2x8gb DDR3 HyperX Savage, 1866mhz, 10-10-11-27,1,5V | Samsung SSD 64gb, 2x256gb SSD | iGPU | corsair vx450w | CoolerMaster Centurion 534 modded | Win7 x64 Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. Jučer u 11:45. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Već dugo sam na Control D, neka alternativa NextDNS-u i lokalnom pi-holeu, samo NextDNS nema DNS proxy, a pi-hole ne radi izvan kuće, osim ako nemaš svoj VPN pa tuneliraš vanjski promet preko svoje opreme. Prije Control D sam koristio razne VPN providere, ali realno mi nisu potrebni, ograničavali su me i teži su bili na management jer imam dosta uređaja. Onda imaš situacije da neki uređaj ne podržava VPN ili određeni protokol, pa cucla bateriju,... Ovdje dodam klijente, pravila i zaboravim da postoji. Postoje predefinirani filteri i servisi, mogu se raditi svoja pravila, forward i reverse DNS, timeri recimo za djecu itd. Kako sam praktički bio beta tester i nešto sudjelovao u razvoju, dobio sam i solidan discount za full plan, a u tom planu se dobije DNS proxy s kojim bilo koji site redirectam preko bilo koje države i site više ne vidi moju pravu IP adresu nego adresu te države. Doslovno neki hibrid između DNS-a i VPN-a. Normalan VPN mi sad služi samo za pentesting i slično kad stvarno trebam zaštititi kompletan promet i VM.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
zaista mi se neda mjenjat browser, ako nemoram. video radi meni i u duck playeru sad, ali ne radi settings kruzic iz nekog razloga (probo na 2 moba), a bitno mi je da mogu odabrat quality i brzinu. jel se moze ikako na neki drugi nacin mozda natjerat quality i speed? jel ima neki dobar download jubitu videa osim jdownloader, a da nije neko online/cloud gofno?
"We all must hang together, or surly we will hang separately." AMD Ryzen7 7800x3D+Noctua NH-D14 | MSI Tomahawk WIFI AMD B650 | 2x16GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30 1,39v | SAPPHIRE Pulse RX 9070xt UV/OC | 1tb NVMe sammy 970 evo plus, 2TB Samsung 990 EVO Plus, 128gb NVMe Patriot P300, Crucial MX500 500GB, Kingston 480gb | Riotoro ENIGMA G2 850W 80 Gold | Corsair Carbide 300R modded | Win10 ENT LTSC IoT (work) + Win11 ENT LTSC IoT (gejming) | logitech g403 | ROCCAT Horde | AOC CQ27C4 + AOC C24G1 + 50" Hisense H50A6140 AMD Ryzen5 2600+Xilence Cryon M806D.B | Asus x370 Prime Pro rev1.03 (bios 6203) | GSkill Aegis 32GB (2x16) DDR4@3,2GHz | 2x Intel 545s 128GB, 1x Crucial MX500 500GB | Gigabyte GTX960 | sisa 620w | Fractal Design Focus G | Win7 x64 + Win10 ENT LTSC IoT | logitech g403 | ROCCAT SuoraFX intel i5 2500k@4,5ghz (1,28v)+FSP Windale 4 | ASRock Z68 Ext4 Gen3 (bios 1.20) | 2x8gb DDR3 HyperX Savage, 1866mhz, 10-10-11-27,1,5V | Samsung SSD 64gb, 2x256gb SSD | iGPU | corsair vx450w | CoolerMaster Centurion 534 modded | Win7 x64 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |