|
|||||||||||
|
|
#86221 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
@amdejac...corsa to nije auto to je kutija za cipele. U tome bi bilo dobro kaj god ![]() Citiraj:
Kak ti se da? OD kada mi je majstro u SMB pokazao srednjaka nikome više ne blicam. Jebe mi se nek crknu. Jednom sam i debliku u prasatu blicnuo pa je krme neandertalsko počelo mahati rukama toliko da se govno njemačko počelo ljulati. Reko polako gospodine sjebati ćete si lubenice Niti ne trubim više odusta sam skroz. Ili prikočim ili stisnem gas i odem. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 21.01.2026. u 11:35. |
||
|
|
|
|
|
#86222 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86224 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#86225 | ||
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Neku vecer su mi popili mozak debosi sa maglenkama na autoputu, voze u koloni 10m jedan drugom na guzici jer je snijeg lagano padao, al svejedno upale maglenke. Blicao sam nekolicini, al sam brzo odustao. Lakse ih je proc… pa opet do sljedeceg debila. Citiraj:
A ono, hoces pomoc ljudima, uvijek razmisljas da si ti na toj poziciji da bi volio da ti netko ukaze da upalis svjetla, al ocito to ne ide tako. Ispadnes budala na kraju i samo se nazivciras. |
||
|
|
|
|
|
#86226 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Treba na vrijeme lanac zamijeniti.
|
|
|
|
#86228 | ||
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Citiraj:
Noup čak i kada sam palio gasio maglenke blicao..ma ništa |
||
|
|
|
|
|
#86229 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo novo vozilo došlo, BMW otiša u bolje ruke. Kia Cee'd kraj 2016-te, jedini vlasnik neka starija žena iz Splita. Stanje picikato, 1.6 dizel, 7 brzinski automatski mjenjač, dosta opreme, 70.000km. Odličan, vozi se jako fino, gume sa Focusa pašu pa ću ih zamjeniti jer su ove prestare. Split - Šibenik autocestom 120-130kmh potrošnja 5l ![]() Prostran poprilično, opreme taman koliko mi treba (tempomat, parking senzori, kamera, automatska klima, bluetooth, handsfree, kontrole na volanu, automatsko zatamnjivanje retrovizora, ESP, dopunska svjetla za skretanje...), bez nepotrebnih pizdarija (ogromnih ekrana, automatskog kočenja, držanja linije, adblue, hud...). Platio 9800e, skoro kao neke Opele ![]() ![]() ![]() ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 21.01.2026. u 21:42. |
|
|
|
|
|
#86231 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Čestitke na kupnji, sestra vozi tu generaciju Ceed-a, mislim da je nedavno bilo 5g od kad su ga kupili. Toči vozi, nikakvih problema i ogroman skok naspram i30 iz 2012, kaj su vozili prije. Za te pare top!
|
|
|
#86232 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Šok i vjeverica da je baba vozila takvu pilu. ![]() |
|
|
|
|
|
#86235 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad gledam da si stavim ledice u far da ujednačim s dnevnim svjetlima, a i ove halogene su malo slabe u njemu sad. Philips Ultinon Pro6000 ima u više verzija ili Osram Night Breaker Speed? Ima li jeftinije di nego na Amazonu? Koliko vidim Osram se samo ukopča kao klasična H7 dok Philips nije tako plug&play nego možda traži adapter i veća je. Također ima gen 2 i boost verzije pa sam malo pogubljen.
|
|
|
#86238 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Pred koju godinu sam ih vidio skupa sa carinom kako zaustavljaju u Splitu, tu je bila i neka mobilna prikolicom, nisam imao pojma čemu to služi pa mi je rođak koji radi u mup-u komentirao da to služi za obavljanje tehničkog pregleda na licu mjesta. Nikad više ih nisam vidio ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86239 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Prošli mjesec sam ga za Božić počastio s Stage 1, sad je na cca 160 ks i osjeti se da je responzivniji na gasu tako da preporučam. |
|
|
|
|
|
|
#86241 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#86243 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
A i ne kužim donji dio branika, ne pašu mi baš ove crne plastike oko srebrnog, ne znam, ima puno ljepših Superba od ovog
|
|
|
|
#86246 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Apsolutno Citiraj:
Nego počastila me čehinja. ![]() Tamo krajem 9.2025. stavio sam continental allseasoncontact 2 i one su bile nešto bučnije i činilo mi se već tada da ima tu još nekog drugog zvuka. Zadnjih par vožnji taj zvuk je recimo sve jači pa sam mislio da možda nije deformirana guma ili tak neki bog. Otišao sam opet do Lašića gdje smo obavili testnu vožnju i veli tam gazda "to ti je do lagera". Prošli smo malo "jače" lijevi i desni zavoj i zvuk se ponešto promijenio. Dignuli smo auto na dizalicu i stisnuli gas te se iz desnog kotača čuje ne baš zveket lagera ali nešto na tom tragu. Jučer kod mehe skinuti nosači (prednji) i stavljena su dva nova SKFa. Cijena simboličnih 260 eura. Ali ajde sada se ne čuje ništa. |
|
|
|
|
|
|
#86248 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.01.2026. u 12:53. |
|
|
|
|
|
#86249 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Lageri ne izdrže ni 90.000. 🤦 Opel 210.000 bez tragova hrđe, niš ne zuji i ne lupa, breMze prva ugradnja. Pa se ti sprdaj.
|
|
|
|
#86250 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Dijelovi su 200 Citiraj:
Ne bi opela i dalje. Hvala. |
|