|
|||||||||||
|
|
#2251 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mamicu im njihovu, narucio neki dan item iz .de koji dolazi sa 2x AAA baterije u paketu - i doslo je preko jeftinije dostave tj. AT posta (Overseas). Znaci prcaju nas s tim restrikcijama nema greske. Pa ti sad budi pametan.
|
|
|
|
#2252 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Alkalne baterije nisu problem, ugrađene litij-ionske jesu. |
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ako me sjećanje služi, mislim da nisam ni dobio baterije kada sam prije XY godina kupio onu prvu varijantu X1 gamepada (onaj bez BT-a i utora za slušalice). Ali to je bilo pred 10ak godina pa nisam 100%. |
|
|
|
|
|
|
#2255 |
|
49%winner
|
U what's in the box opisu pise da idu i baterije. A kod checkouta dobijes onaj famozni "poslat cemo vam email kad budemo znali datum dostave".
|
|
|
|
#2256 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni su javili da mi odgađaju dostavu drona za dodatnih mjesec i pol. Nude mi poništenje narudžbe, ali je dron poskupio i još naplaćuju dostavu dodatnih 21 EUR tako da mi je ta solucija van kombinacija. Gdje se može kontaktirati SZK? Ja nikako dalje od boota.
|
|
|
#2257 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ekipica, jel netko imao slučaj da Amazon(.de) refundira proizvod koji nije vraćen i za kojeg nikad nije tražen refund? Krajem 10. mjeseca sam uzeo WD_BLACK NVMe SSD od 2TB. Pred koji dan mi je došla poruka da vraćaju pare. Bio sam nadobudan pa sam kontaktirao support da im kažem da su zayebali nešto, dobio nekog Indijca koji je to kao riješio ... i danas mi sjele pare. BTW, disk je uredno prošao registraciju za 5g jamstvo na WD sajtu putem serijskog broja. Dakle, trebao bi biti legit. |
|
|
|
|
|
#2259 |
|
49%winner
|
Si ga narucivao preko mailboxa? Je li tada imao status kao urucena posiljka ili je pisalo da je neuruciva/vracena? Jedino sto mi pada na pamet je da sad nemas ni support za disk preko amazona, ako ga zelis reklamirati kod njih.
|
|
|
|
#2260 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne. Došlo je direktno na HR adresu. Povijesni status više ne vidim, piše "return complete". Sve pakete usmjeravam u poštanski ured, niš mi od Amazona ne dolazi doma poštarom. Zadnje izmijenjeno od: stef. Danas u 10:39. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|