|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Problem for solution
Pojavom novih uredjaja sa zadnjeg CES-a, ne bi bilo lose da ovo bude mjesto cisto zabave radi, postati "slop" danasnje tehnologije. Osim sto je apsurdnost porasla pojavom AI, "revolucija" nepotrebno komplikovanih uredjaja je zapocela sa "smart" uredjajima. Nesto kao:![]() ![]() ![]() Lolipopstar baterija se ne može puniti a kada se "candy" rastopi, ne smije se koristiti. ![]() "The security risk is inherent in all internet and information technologies and we cannot guarantee the security of your personal information." ![]() "The "Friend" AI pendant is designed as an always-on companion, and there is no explicit physical "off" button mentioned in the product description. " ![]() Lako je reci, nemoj kupiti nista od navedenog. Ali probaj danas kupiti TV koji nije smart ![]()
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ovu lizaljku se, vjerujem, može gurnuti u razne tjelesne otvore za maksimizaciju užitka. Tako da ako to ne bude hit, ne znam što će biti. Što se tiče ovoga "nemoj kupiti", s predstavljenim proizvodima meni to nije problem. Zadnji TV koji sam kupio kupio sam materi i ako taj ne crkne sigurno drugi neću kupovati. Jer mi jednostavno ne treba. ALI, s obzirom na to kamo kreće računalna tehnologija, pitanje je, jedno danas sutra, što će si tko moći priuštiti i što će biti dostupno. Sada me momentalno najviše tlači što bih uzeo drugi automobil, ali ne znam što kupiti a da nije okovano glupostima.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Lizaljka na zalost radi samo kada je prislonjena na kost obzirom da je bone konduktivnost u pitanju. Postoji patent, ne znam da li je u primjeni, da se ista tehnologija koristi na prozorima javnog prevoza. Ako spustis glavu na staklo, cujes reklame. Ja neke potrebe za novim TV-om nemam osim sto bih volio preci na OLED. Ali sto duze budem cekao, mislim da ce mi teze biti izbjec AI. Na temu auta: ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|