|
|||||||||||
|
|
#5041 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#5042 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Uzea sam i ovaj set i čini se dobar za sad. Također imam i još nekoliko setova (onaj u limenoj kutiji, neki s zlatnim bitovima i više ne impact modela koji se nisu pokazali ništa lošijim ).Prije ovog sam uzeo i neki set sa 10 srednje dugih PH2 i PZ2 bitova i snap on adapterom za 1/2" na 1/4" (za monažu bitova na veliki udarni). Ovaj: ![]() Što se tiče fuga, ako ti se toliko gade razmisli o poliuretanskom podu, prijateljici mi bio neki lik koji je i Rimcu radio podove u hali i to izgleda neloše skroz. Ili eventualno epoksi ili mikrocementni. Što se zidova tiče to mi je sad isto dilema što staviti kad budem renovirao kupaone. Mislio sam ići čak i na zatvorenu tuš kabinu i minimalno pločica (ili podove u komadu tipa epoxy ili mikrocement), iza umivaonika i školjke nije problem to može i compact ploča ili kaljeno staklo zaljepljeno direktno na zid pa oko nje ožbukano i ogletano da bude u razini sa zidom.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 05.12.2025. u 23:39. |
|
|
|
|
|
|
#5043 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
|
|
|
|
|
|
#5044 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
,na proličePoslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#5045 |
|
Premium
|
Ima li neko preporuku za sds+ busilicu neka hobby kucna varijanta? Za poneku rupu u betonu (strop i sl) |
|
|
|
|
|
#5046 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5047 |
|
Premium
|
Treba mi na struju za beton |
|
|
|
|
|
#5048 |
|
Suit up!
|
Bilo koja će biti dobra. Ovaj Parkside je kao Pokemon, moraš skupit sve. Danas uzeo ovu 20v ekscentričnu iako već imam 12v koja je super pa išao vidjeti kakva je ova. Za 35e nije greda ![]() Ima nekih razlika, 12v je tiša, 20v ima metalnu glavu i veliki botun za paljenje te malo bolje riješen priključak za kutijicu za prašinu. ![]()
|
|
|
#5052 |
|
Suit up!
|
|
|
|
#5053 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ja imam ovakvu - https://www.njuskalo.hr/elektricni-o...oglas-47469713 Skroz ok mi radi, trebaju samo dobra svrdla i udri. |
|
|
|
|
|
#5054 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#5055 |
|
Suit up!
|
Ako kome treba napravio sam slider (klizač) za T-track za Holzmann TS250 pilu. Paše i na druge metričke klizače. Nigdje nisam našao adekvatne, u 99% slučajeva su 3/4" ili 3/8" dok Holzmann koristi 19/14mm mjeru. https://www.printables.com/model/149...mm-hole-spacin
|
|
|
#5056 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel itko kupio Parkside lemilicu u Lidlu, ne sa stanicom već običnu, samo sa postoljem, 15-ak € je trenutno? Jel ičemu, za po doma nešto polemit, neki smd...
|
|
|
#5057 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Pneumatic Nail Punch juće stigo i danas ga isprobo radi super samo ispod treba neka posuda sa vodom jer čavli se odbijaju po cijeloj radioni https://www.youtube.com/watch?v=zqGcHfOAd1M&t=103s za one koje zanima zaš to pa imam dosta paleta pa planiram radit ovo https://www.pinterest.com/pin/457819118369501198/ ![]() |
|
|
|
|
|
#5058 |
|
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Uzaludno traćenje vrimena, najprije kod rastavljanja palete teško nemoguće i nikako da će brukve ostati ravne, pogotovo ne one uvijeno nazubane. Sabljasta pila je zakon demoliranje paleta. Jedino što ostaju glave brukava, ali to je retro štih. |
|
|
|
|
|
#5060 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Kakva igračka, pa s čekićem 2x brže izbio bi te čavle. Ok, ak ih izbaci da netreba pajser, to je vredu Druga stvar, nekak svako korištenje tog drva od paleta, kao i osb ploče, automatski mi ima užasan trash vibe. |
|
|
|
|
|
#5061 | |
|
Premium
|
Citiraj:
idu van i savijeni ak koji nejde do kraja izvučem ga klještima probo sa sabljastom rezat al to je žešča muka zacvika list i onda natezanje kod rastavljnja sam koristio staru sjekiru šire glave i bat 2kg do sad tak rastavio oko 100 paleta |
|
|
|
|
|
|
#5062 | |
|
Premium
|
Citiraj:
neke izbaci skroz a neke ne one koje ne izbaci možeš probat još jednom jer vrh iz tog pištolja ide 1cm van pajser netreba nego su dosta kliješta trash vibe za obložit radionu je ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5064 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
drvo za palete je tretirano raznim kemikalijama/otrovima i uz drvo telefonskih stupova i zeljeznickih pragova se ne bi smjelo koristiti za takve stvari. |
|
|
|
|
|
#5065 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Većina nije, to su bapske priče. Najveći broj peleta se koristi za voće i povrće, prehrambene proizvode i pića... Čisto sumnjam da bi se smjele koristiti a da su tretirane. |
|
|
|
|
|
#5066 | |
|
Premium
|
Citiraj:
ja imam ove obične skoro jednokratne palete ali i među njima se nađe koja tretirana |
|
|
|
|
|
|
#5067 |
|
Registered User
|
Boraks je bezbojan, a zelenkastu boju ima tanalizirano drvo, što je spoj na bazi bakra, no nisam vidio još takvu boju palete (ne znači da ne postoji). U svakom slučaju te palete kemijski nikako nemaju veze sa želj. pragovima premazanim kreozotom, i ja to ne bih stavljao u istu rečenicu |
|
|
|
|
|
#5070 |
|
Registered User
|
E nisam vidio uopće da je to link! Ovo zeleno su boju valjda puknuli, inace zelena je ako su spojevi bakra. Ak je to samo boraks, al po sastojcima koje ne razabirem vidim da i nije samo to, to se da nabavit ko krutina jeftino pa si mozes teoretski sam taj premaz napravit. Ak je za radionu, ok, ja sam mislio da je intencija da si netko stavi u dnevnu sobu te daske od paleta, ko sa fotke gore. Sto se tice tih starih fora sranja, ameri znaju prodavat drvene poklopce sa onih njihovih Liberty brodova iz ww2 (koji su bili dizajnirani za jedan put preko atlantika) i od toga radit stolove i slicno, to mi je fora tak nesto ako ima neku povijest opipljivu, a ne da se kupus i krumpir prenosio na paletnim daskama :-))) |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|