|
|||||||||||
|
|
#85232 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Meni se šajba na rapidki rascvjetala jedno 15 cm, vozio sam se i proširila se na cca 40 cm u roku mjesec dana. Nakon toga je stala. Tak sam se vozio idućih 6 mjeseci i napravio preko 10000 km. Šajba je zaljepljena silikonom za šasiju i najjeftinija šajba je trokomponentna. Staklo, folija, staklo. Kvalitetnije šajbe imaju još slojeva. Tak da prednja šajba se ne raspadne. Uvijek će ostat u jednom komadu. Dok bočne šajbe pucaju i drobe se u krupni granulat.
|
|
|
#85233 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Hvala momci, sad ću mirnije duše sjest u auto Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85234 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85235 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Neće ti ništa biti, nije sad da će se iznenada rasut u vožnji. Može se desiti da uslijed vibracija krene spider web ili samo jedna grana prema najslabijem dijelu no to traje. Ako baš želiš, možeš probati sam zapuniti, imaš kitova za popravljanje šajbe. No ne znam kako će na to gledati kasnije osiguranje. https://webshop.tokic.hr/ciscenje-od...k-auto-stakla/ Citiraj:
|
|
|
|
#85236 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja sam imao na Scenicu takvo ostecenje, izgledalo je kao tvoje i nije se sirilo. Dobio ga kada je auto bio star manje od godinu dana, prodao auto kada je imao 12 godina sa istim ostecenjem ![]() Jedino meni nije bilo nigdje u vidnom polju, pa me nije smetalo. A rekoh, bolje da imam takvo sitno ostecenje na autu "da me zulja" nego nesto ozbiljnije ![]() Tako da vjerujem da ti nece biti nista ako se vec do sada nije sirilo. Eventualno ako te zaustavi neki revni austrijski policajac i bude zahebavao jer je u vidnom polju, ne znam kakvi su zakoni oko toga.
|
|
|
#85238 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#85239 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#85240 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#85241 |
|
Moderator
|
https://www.instagram.com/reel/DRl0o...hydW5vbHg4NzQ3 Neki dan idem iz Prečkog i na semaforu raj za oči i uši. Crni Passat R36 iza njega bordo crvena Mazda 3 MPS i crni Golf 7 GTI. 😍 Znam golfova ima ko dreka, R36 je rijedak, a mazdu se ne sječam kad sam zadnji put vidio.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 30.11.2025. u 09:55. |
|
|
|
|
|
#85242 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Pozdrav! Tražim po temi ali nisam pronašao ništa konkretno. Prijedlog za mali gradski automobil? Drugi automobil u kući za ženu. Dnevno prelazi 50-ak km a kroz par mjeseci će to pasti na 20-ak km dnevno, znači bio bi idealan benzinac, ručni mjenjač. Ja bih čak uzeo Renault Zoe (višak struje iz solara 3.-10. mjesec) ali ženi nije nešto napet 🤣 Budžet je 10k€ Hvala ![]() Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85243 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
|
|
|
#85244 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85245 |
|
The mighty pirate
|
Evo nam i kineskog lubeničara. Rang veći i potrošnja manja nego kod 1.9 TDI koji maltene proizvodi gorivo Ako ovo nije novi auto oko čije će se potrošnje prepirati u birtijama, ne znam koji je https://driven.site/words/byd-seal-6...X1ekxECmf0LM4Q
|
|
|
#85247 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#85248 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Danas sam videl na obilaznici neki na probnima tablicama, nekakav Arcfox. Isto kinez nekakav? EDIT: na njihovoj stranici čini se da je bil Alpha T5 https://arcfox-eu.com/at5/
|
|
|
#85249 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
#85250 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85251 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Navodno su ti robotaxi razina 6 autonomije. U slučaju nesreće samostalno se odlučuju za bijeg u Bosnu.
|
|
|
|
#85252 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85253 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
BMW i3, strujko, bi se dao navuč. Polo, Fabia, Astra, Corsa, Fiesta, Clio, Dacia Spring ili Sandero. Alfa Giulietta ili MiTo. Škoda Citigo, 2019 se nađe za 10000eura. Ove kosooke aute ne gledam 😂, to ti bude netko drugi preporučio. Ali Yaris je OK. Ima auta, samo moraš sjest sa ženom i pokazat joj i pitat kaj hoče. Nemoj joj kupit auto koji joj se ne sviđa. P.S. Uzmi joj automatika, ak je grad prioritet.
|
|
|
|
#85254 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Hvala svima na odgovorima ![]() Citiraj:
Taj brod je isplovio, vozio sam od Graza do Splita, po snijegu, kiši, koristeći tekućinu tako da nema pomoći. Citiraj:
u osnovi najviše me bilo strah da će veće brzine + snijeg (150-180 km/h) doprinjeti tome da pukotina raširi i pukne u vožnji. Vozim od 2002 godine, ovo mi je treći put da se mi desila ovakva situacija sa kamenčićem i šajbom, i svaki put mi se desilo puknuće točno u razini vozačevih očiju, nikad na drugoj poziciji ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85255 |
|
49%winner
|
Ne moras uopce brinuti za strukturu sajbe, cak i da se pukotina rasiri po dijagonali to cudo je tako predimenzionirano da se ne bi uopce brinuo. Nema tu nikakvog govora o pucanju ili sl., to je laminirano troslojno staklo, nije kaljeno staklo kao bocni prozori koje je predvidjeno da puca u sitne komadice. Tebi je puknuo samo vanjski sloj, u sredini je neki oblik plasticnog sloja, a unutar kabine jos jedan stakleni sloj. Sajba moze stosta pretrpiti, a ostati u jednom (doduse polomljenom) komadu
|
|
|
|
#85256 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
https://images.squarespace-cdn.com/c...g?format=1500w
|
|
|
|
#85257 |
|
The mighty pirate
|
Renault prodaje brdo konceptnih auta i modela. U članku je samo mali dio toga https://www.carscoops.com/2025/11/re...design-studio/ Ima svakakvih čudesa, pa i F1 bolida https://www.artcurial.com/en/sales/6445
|
|
|
#85259 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|