|
|||||||||||
|
|
#92 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 16.11.2025. u 12:26. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
I dalje imam problem s flickeranjem likova u igri iako sam unatoc tome skupia 18 sati u igri Evo primjeri flickeringa: https://imgur.com/a/arc-raiders-flicker-4lFpRXA R73700x RTX3080 Win10 64bit Nvidia drivers 581.80 Na prethodnim driverima isto, napravio DDU i skinio ove, nista. Reinstal igre na steamu isto nije pomogao, mijenjanje graphics postavki, dlss, isto nista. Battlefield, Counter strike, Cyberpunk, RDR2, Rocket League sve ostale igre rade normalno. WTF, ima li tko kakvu ideju sta da radim? Na embark siteu sam diga ticket sa videom ima vec 7 dana, ni traga ni glasa. Na discordu nasao jedan jedini primjer identicnog problema u bug reports sa 0 komentara. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Imas free loadout. prileee Ako dobro vidim, flipuje napred-nazad LOD modele. Ne zna koji treba. Vidio sam to jos jednom na redditu ali ne znam do cega je. Pitaj tamo pa vidi sta ljudi kazu.
|
|
|
#98 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ali uglavnom je problem u desyncu core multi threadinga Sad jel neki core u procu sjeban ili nesto drugo who the f knows, ali ima nekih solucija sa disejblanjem coreova. |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Premium
|
Mene hype pustio, imam 60 sati u igri, nisam ju pokrenuo već 5 dana, niti neću baš više ja mislim. Pokupio sam više manje sve nagrade od sezone, mislim da imam 91%, ali ništa me više ne drži u igri. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|