|
|||||||||||
|
|
#85082 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jep. Krkanluk zesci, najdraze mi je kod nas "opasnije je voziti po pravilima", pa eto ti sto se desi. |
|
|
|
|
|
#85085 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kaj mislite koliko bih mogao dobiti za Hyundai Grandeura 2008.g., 497tkm, benzin plin, od opreme ima sve kaj je bilo tad za te aute (grijani sicevi, sicevi na struju, volan na struju, šiber, automatik 5 brzina, 3.3 motor 173kW, automatska dvozonska klima)? Stanje je ok, ima stvari kaj bi trebalo srediti na njemu, ali i ne moraju se Kod mene je zadnjih 6g i svakih 10k radim mali servis i nikakvih problema nije imo osim tu i tamo nekog senzora kojeg sam mjenjo |
|
|
|
|
|
#85088 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
A prodaja ide samo ak je cifra smiješna, i to nakon registracije kad na autu u biti ona samo i vrijedi
|
|
|
|
#85089 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85091 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 #DrifterANeZlocinac #DriftaDaNauciVozitiKaoMuskoANeBaba #DominikTorretoANeCoban Nekuzim sto svi proganjaju te jadne ljude koji se dodju malo naucit vozit da bolje kontroliraju auto po kisi....cccc ![]() edit: ispravljeno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. Danas u 16:00. |
|
|
|
|
|
#85092 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Rekli bi neki nije on divljao, učio se vozit da bolje kontrolira auto na kiši |
|
|
|
|
|
#85093 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
A sasvim je normalno da sa autom mozes doci na stazu. 😀 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#85095 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Nista to nije problem sve je to prirodna selekcija . Problem je kad te iste retarde neko mora vadit van, jbg o tome normalno niko ne razmislja. Ka sta je jedan kolega reka kad ih vidim zaglavljene unutra nemoš biti ljut jer znaš da im je iq mrava i štagod kažeš nema smisla. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85096 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
Preciznije, naknada za korištenje cesta je na takvom vozilu do sada bila 181 eur, znači za vozila preko 2.5 litre, a poskupljuje 40 posto, na 255 eur. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...vozilo-1515218 Kad se sve zbroji, regati tako nešto može premašiti 700 eur. Pa u jednadžbu kod eventualne prodaje je bitno znati koliko je još registriran. |
|
|
|
|
|
|
#85097 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Napokon prodao auto 😁 Na njuškalu ekipa i dalje traži cca 12k Mene nazvalo njih 3 kad sam stavio cijenu 10k, dao ga na kraju za 9500 sam da se riješim Tak da to kaj piše na njuškalu treba uzet sa rezervom. Najniže kaj mi je nuđeno je 8500 od nekog šoderaša. |
|
|
|
|
|
#85099 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Da jer je vandalizam skijaške staze isto, ali identično zajebanciji na praznom parkingu. Ono svi mi inače svakodnevno prelazimo preko nasipa i rampi da dođemo do parkinga, to je onak normalno. Evo baš danas morao preskočit nasip da uđem u parking Kauflanda ![]()
|
|
|
|
#85100 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85101 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85103 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#85107 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato i pitam jer za njuskalo cijenu ce suzuki tesko ici, sto je i za ocekivati. A ovako ti za njega daju nesto manje i ustedis si brdo zivaca. Makar, ne znam koliko se to isplati vama u Zg gdje je vece trziste, taj dio sam previdio.
|
|
|
|
#85108 | |
|
Vršni visioc
|
Citiraj:
![]() Ceka servis pa prodaju. Dotle kineski tech upija trofazni steker iza 9h :P Racunica je trenutno jednstavna i radi: 7e tank za 500km* i 530ks *350 - 600, ovisno o temp. PS - RS nije imao za 300 nikaaaad ![]()
Bez potpisa. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. Danas u 22:03. |
|
|
|
|
|
|
#85110 |
|
Vršni visioc
|