|
|||||||||||
|
|
#3931 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3933 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Da ti meni daš keychron kvalitetu za 10EUR, kupit ću tipkovnicu i svima se hvalit da sam ju kupio za 10EUR. Stvar je realno, ako odbiješ marketing i nekakvu cijenu koju plaćaš za ime, dobiješ realnost ulogežnog i dobivenog. I onda ne možeš očekivati funkcionalnost nečeg takvog za te novce. Ali kažem, ako je netko zadovoljan s tipkovnicom od 45EUR, pa to je onda pobjeda. I to dolazi od čovjeka koji je promjenio 30 tipkovnica u 25 godina, od tipkovnica za 13kn do tipa nekih stvari do 150-200EUR i odgovorno tvrdim da je Keychron najbolja koju sam imao, bez konkurencije. I s njom sam zadovoljan. |
|
|
|
|
|
|
#3934 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ma i da se može mijenjati, ne bi...nek posluži par godina kao i prethodna, pa ide nova ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Za novake i ona 300€ i ona od 40€ je dns rađena 'made in china' bilo to sve ili samo kučište ,tipke ,stem,feder,kapica,pcb.... A to mogu reči nakon toliko godina skupljanja svih mogućih i nemogućih od ibm m,mo116,Apple 658-4081,cherry rs 6000,orao naš( terminal mod rađen) ko zna to je iz juge još.... Pa do novijih loših pokusaja koje su prošle kroz ruke na kojima nakon kupnje moraš sam lubat ,tape mod ajde sad je spužvica pa se nemora u večini . Ocu reci da nije veselje za 300€ nego ono za 40,50,60 € i dosta je slađe pogotovo ako znaš neke stvari sam. A opet sa starim se nemogu mjerit ni keychron ni neznam koji niš china brend. Također mi je jasno da je kvaliteta nekima dalek pojam danas, jbg neznaju za bolje. (alps verzije necu ni spominjat nije fer) Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. Jučer u 21:33. |
|
|
|
|
|
#3938 |
|
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
UVI Pride Mini - prvi dojmovi Težina i čvrstoća - super, pogotovo kad snjon opajprčiš po stolu (nedaj bože da mi padne na glavu). Je, tipke su PBT (nisu ABS). Switchevi (plavi) se daju minjati - dobiješ softicirani alat za to. Čiji su pojma neman, ne putim se u to. Klik i nije preglasan, ali me nervira jeka zvuka kad tipka lupne u podnožje! Za moj ukus (stil ili naviku) hod tipki je prevelik. Pitam se postoji li opcija da se ovi capsovi nakelje na neke low-profile switcheve? Ima još jedna stvar koja me iritira, tipke su lelujave, nisu direktne, pogotovo veliki Enter. Sviđa mi se jednostavnost podešavanja, bez ikakvog softwarea i glupog gubljenja vrimena oko toga. Sve u svemu, meni može proći, a koliko će izdurati pokazati će vrime i broj prolivenih kava. |
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Uh kako me ta jeka ubija, užas. Ova patka je došla s brown switchevima koji su proizvodili zvukove kao kada se Mirku S Zlikovski prerano aktivira jedna od njegovih ACME naprava pa čuješ izraženi zvuk opruge. Nakon što sam na nagovor cijenjenih kolega nabavio Kalih Jade situacija se značajno popravila. Jedino je space bar i dalje stravičan. A i s enterom nešto nije u redu.
|
|
|
#3940 | |
|
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Loša zvučna izolacija ispod switcheva zna biti frustrirajuća, pogotovo uz nepodmazane vodilice na Space i Enter tipkama. Ja sam uzeo Montech Mkey ISO tipkovnicu, stavio Akko Fairy Silent switcheve i milina je radit na takvoj tipkovnici. https://www.montechpc.com/mkey https://en.akkogear.com/product/akko...Pl_VKGJmlA0jhq Uzeo sam komplet prije kojih godinu dana na akciji u Casekingu. |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|