|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam neki patnik za CRT-ima ali mi je jasna nostalgija za njima, LCD jednostavno ima previše mana u odnosu na CRT da toga ne bi bilo. Nisam primijetio da ljudi plaču za VHS kazetama u odnosu na blu ray npr. ali ovo je ipak nešto drugo. Bilo je jeftinije štancati te TN poluproizvode nego raditi ekrane od 30kg sa katodnim cijevima i to je jednostavno tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hehe, tješi me šta okolo vidim puno mlađih sa gorim vidom od mog 😀 |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Tema se zasluzuje probuditi, poslah ljudima jucer emailom, malo tko se nije odusevio. Morate pogledati, sto je covjek sve preduzeo da nabavi, a onda transportira najveci CRT svih vremena. TV je camio u Japanskom restoranu, koji ga je planirao baciti, a sam Sony, nije civilima htio dati shematiku. Jedan od dva dokumentirana. Mora se pogledati! ____________________________________________ What Happened to the World's Largest Tube TV? ____________________________________________ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Popratio sam tu pricu jos onda kad je izasla, nevjerojatan podvig i splet sretnih (a i skupih) okolnosti ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|