|
|||||||||||
|
|
#82951 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Što je najgore od svega, prvo sam optužio ženu i malu da im je 100 % nešto ispalo u klimu i da to zvecka. Pa sam nakon toga izbacio sve iz gepeka jer sam mislio da tamo nešto lupka. Pa sam nakon toga sa kamerom pregledao u klimi zadnjoj, i sve čisto. |
|
|
|
|
|
|
#82952 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Navedi jedan premium brand koji u zadnjih 20 godina nije izgubio na kvaliteti
|
|
|
|
#82954 | ||
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#82955 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Dakle... Citiraj:
Nije samo Audi, nazalost svi su pali sto se kvalitete izrade tice, jer vazniji je Bling i zarada. |
|
|
|
|
|
|
#82956 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#82957 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#82958 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Sve ode k vragu, a cijene pogotovo. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#82960 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Ova najnovija serija C8, e to ne mislim kupovati jer me zivciraju touch komande koje su posvuda ugurali, a i od kolega Audista koji ih imaju cujem da imaju problema sa njima... To bih prije pripisano 'novoj' nikad koristenoj tehnologiji touch komandi, dakle trendu povecanja gluposti, nego opcenitom padu kvalitete... U sljedecoj generaciji bi ono sto ce ostati od touch kontrola trebati biti sredjeno... I dalje su to poprilicno predimenzionirani auti sa predimenzioniranim sastavnim dijelovima...
|
|
|
|
#82961 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Calypso, C9 generacija je u tijeku i primjetan je veliki pad kvalitete materijala. Audi je svjestan kritika i u budućim modelima bude koristio bolje. C8 je skroz ok, ali C9 ne po tom pitanju. |
|
|
|
|
|
#82962 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko se tu žalio da je plastika u Audiju na nivou Golfa koji je duplo jeftiniji. Pitanje nije tko se srozao nego koliko su se srozali. Od premiuma, čini mi se da se Lexus najmanje srozao.
|
|
|
#82963 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.08.2025. u 13:35. |
|
|
|
|
|
#82964 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
No, ako je to tako, onda sam ja ozbiljno u problemu... Koji cu sljedeci Allroad kupiti nakon ovog C7?! C8 necu sigurno... A C9 ako je losija kvaliteta, ne znam kako dalje... A nis, vozim ovog dok se ne raspadne pa kupim opet istog takvog... ![]()
|
|
|
|
#82967 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Šuti, što manje ljudi zna za tu traku bolje nama ![]() Vezano za visoke ležeće na zapadu ljubljanske, čini mi se da su se malo pohabali pa manje lupa u autu. Čak sam jedno jutro proletio 70kmh koliko je ograničenje i manje lupi nego kad vozim 30-40kmh. |
|
|
|
|
|
#82968 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jučer imao prilike po prvi puta doživjeti SW problem sa Cuprom, prošao 2200km do sada 200m od doma mi se upali fault: damper i ko da se isključili amortizeri 😁 Danas upalim auto, napravim 20km i sve OK. |
|
|
|
|
|
#82971 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Recimo nece prebaciti profil da se na glavu popnes (zena i ja imamo svako svoj profil). Ili nekakvih greska, ne mogu se sad sjetiti. Pustis auto ugasen 2 sata da malo dodje sam sebi, upalis i sve radi bez greske ![]() Doduse, sad se vec neko vrijeme nije nista javljalo (kuc, kuc u drvo). Nadam se da je ispucala svoju kvotu bugova i da je sada mirna. Mene npr. iritira sto svakih par dana javi nesto tipa "New user settings are available for your profile". I onda pita da li da ih primjeni ili ne. Svaki puta stisnem OK i ne vidim ama bas nikakve razlike ![]()
|
|
|
|
#82972 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam jučer dobio na test Focus karavan 1.0 benzinac. Star 3 tjedna, ima manje od 700km na satu. Manualac Ukratko, kvaliteta i sve pristojno, display dobar, velik, responzivan, dosta opreme. Kamera ok, mjenjač dosta točan i kratak, meni je pasao. Praćenje linija se ne može kompletno ugasiti (barem ja nisam našao), nego samo intenzitet složiti, meni najveća glupost ikada. Ima nekakve modove, nisam primjetio razliku između normala i sporta, možda malo u zvuku. Oprema je ST line, dosta opreme. Meni možda malo previše pliva za ST line, očekivao sam tvrđi ovjes. Ali motor, nikad ne bi kupio 1.0. Autoput, 140, ne čujemo se u autu, potrošnja preko 8 liteara prosjek, autoput, 10-12. Nisam puno testirao i gledao, sjeo, vozio 250km i ostavio ga. Osim slabog motora, nemam puno zamjerki. Display mi je highlight te vožnje. Ukratko, razmišljao sam o kupnji 1.0 ženi za grad, otpada. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.08.2025. u 11:09. |
|
|
|
|
|
#82973 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Mene isto živcira ta obavjest da imam neke nove postavke i dal ih hoću primjenit. Čuo sam da se to makne ako se infotainment resetira na tvorničke postavke, a to mi se fakat ne da jer bi onda morao ponovo slagat profil i spajat sa mobom. |
|
|
|
|
|
|
#82974 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
U Ponedjeljak poslje posla krenuo za Minken s BlaBla, VW Sharan 2012, guzica mi otpala na zadnjem sicu, utorak u 6 ujutro polazak sa ICE 1600 za Leipzig i presjedanje za Frohburg, nekih 1200km ukupno? Preuzeo nov(ij)a kola i gas za HR oko nekih 5 popodne: ![]() ![]() 9 sati kasnije, u Zagrebu je još jedna čađara - 190ks, DSG 6. AdBlu i DPF ON - auspuh nema trunke crnoga u sebiOd bitnijeg - izvana ERlajn, adaptivni farovi, ganz nove Conti P7 gume, ACC sa lane assistom, DCC ovjes, memory sjedala s ventilacijom, grijani volan, grijana sajba, Dynaudio ozvučenje, Ambient level 1, discover PRO Plan je možda stavit ga na Eibach ProKit, Pretoria 19", definitivno stavit Discover mediu iz facelifta s Carplayem i možda Virtual kokpit Sve u svemu prilično zadovoljan nakon 900km, u comfortu prilično udoban, u Sportu drži cestu ko da je na tračnicama, lijepo ide, na 170kmh se komforno vozi i priča sa suvozačem
|
|
|
#82976 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
UPS-ov kamion iza je crn - za referencu. Mozda je zena imala pravo odabrati, ako nista drugo, barem boju auta ![]() Cestitke na traktoru! ![]() Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
|
|
|
|
#82977 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Hvala momci! Boja je Crimson Red Metallic, slike su s Messengera pa su malo zakinute za boju. Meni je boja top, a ženi na slikama čak i nije nešto Mislim da će se uživo predomislit ![]() Kad mu napravim one step i metnem keramiku, izgledat ce ko 50 hiljada eura u kešu Gledao sam jednog svijetlo plavog BiTDI lubeničara, taj joj se jako svidio, ali je povučen s oglasa, nije bio R-Line...Svakak čim metnem srebrne felge na ovoga umjesto ovih tamnih, to bude odma puno bolje
|
|
|
#82978 | ||
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ako mu je do nostalgije i kvalitete kao prije 5-10-20 godina, kupi toliko godina star auto i održavaj ga. Čak ćeš i okolišu pridonijeti. Audi je vrlo brzo uvidio da comic sans font na oznakama auta ne prolazi dobro. Kad sam prvi put vidio oznaku s novim fontom, mislio sam da je netko napravio jako loš upbadge na S3. Vidim da je to noviji auto, rekoh da ja to provjerim i bam, stvarno je tako. ![]() Iz mog iskustva je interijer jednog A3/S3 prilično dobar uz nekoliko zamjerki. A3 limuzina na stražnjoj klupi nema mjesta za ljude višlje od 180-185cm. Koža (ili je to "koža") na volanu je toliko tanka, jednom slučajno prođem noktom i prozire se bijela spužva ispod. ![]() Čak mi niti ventilacijski otvori nisu toliko loši, iako nemaju odvojenu kontrolu klapni/usmjerenja i količine zraka (ide jedino generalno preko ventilacije kabine). Citiraj:
Zato treba uživati u tome što se sad nudi koliko ide, a kad dojadi sjesti u nešto starije. ![]() Još jedna čestitka s moje strane. Godspeed!
|
|
|
|
#82979 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Čestitke, predivan auto. Ne znam što si prije vozio, ali vjerujem da je ovo skok samo takav. |
|
|
|
|
|
|
#82980 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Renault je ekški puno bolji. Megane i Laguna su prije 20 let bili teško sranje ![]() Citiraj:
Očito su prekvalitetno radili za novi Audi standard ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.08.2025. u 14:36. |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|