Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming > Konzole
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 10:16   #2611
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Ja sam tako sa WD malo našpricao MX620 mislim, otislo na senzor i ubijem miš. Kad' oplakao nisam. Inace Logitech recimo ima velikih problema sa oksidacijom njihovih prekidaca. Ne samo glavnih vec onih malih bocnih. Rastavio sam ih "stotinu" puta. Ali je to jedini nacin da ostanu na zivotu. Eno G500 i dalje radi.

Sto se kontrolera tice, kako mjerite drift? Ja sam oko 4 kontrolera promjenio za 4 godine ali ne sto se pokvare vec iz drugih razloga. Nisam zaista nikad imao kvarljiv primjerak. 99% vremena igram FPS tako da ne moze gore koristenje.

Samo, ako igra ima deadzone podesavanje, ja ga uvjek stavim na 0 ili 1%. Uvijek drifta na 0%. Sad ne znam kako gledate drift. Na 1-2% ili 10%? Ako je na 10% onda jeste problem. Ali zaista ne znam sto koriste ove jeftine senzore. Eno i Switch 2 najavio da ce koristiti hall i na kraju nista od toga.
Staro Jučer, 13:29   #2612
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Bilo bi super kad bi sprint u FPS-ovima napokon maknuli sa L3 tipke što je po meni jedan od glavnih razloga za stick drift.
Staro Jučer, 13:34   #2613
ruki31
Premium

ruki31's Avatar

Datum registracije: Mar 2018
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Drift mi se nakon skoro 4 godine pojavio na kontroleru neki dan. Lagano ulijevo ide.
Jel mi se isplati rastavljat i čistit ili da ga frknem u smeće?

Odnio sam liku (PlaySolve servis ) mislim da se tak na fejsu zove.. riješio mi je bio u roku 2-3h i zamijenio jedan i drugi iako je drugi bio ok.. ak se ne varam bilo je oko 15e ( prije 2 god) i od tad nema problema…
Mislim da se ne isplati zajebavati i sam to raditi ako nisi nikad. Gledajući po Youtubeu nije ništa komplicirano Al ti uzme bzvz vremena i živaca 😁

Nadi ga, javi mu se i vidi koliko sad košta ali zašto bezveze kupovati novi kad se ovo da riješiti jeftinije

Sent from my iPhone using Tapatalk
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 14:35   #2614
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
25€ je sad
Staro Jučer, 15:53   #2615
stef
Premium
Moj komp

stef's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Standardna inflacija. Al bar se netko bavi time.
Sony je napravio modularni Edge controller gdje se thumb stickovi mogu mijenjat (3x skuplji od standardnog controlera)... switchevi/senzori su isti kao u standardnom. A zamjenski par stickova košta više nego standardni controller . Ne da nema logike, nego neznam kome takva ideja uopće pada na pamet.
stef je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:59   #2616
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne triba mjerit drift, vrlo je ocit, barem u mom slucaju.
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno