|
![]() |
#32013 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
midsommar - iritantno glup i krcat potpuno apsurdnim i nelogičnim stvarima. na samom rubu negledljivosti zbog neopisivo iracionalne radnje. to bi prošlo u trash horroru bez problema, ali u ozbiljnom filmu .... meni je bilo smiješno koliko su stvari bile iracionalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#32016 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Thunderbolts* (2025) Ovo je definitivno signal da su ostali bez ideja za super heroje. Kao parodija na iste. Kao sto je Matrix 4 parodija na Matrixa. Odavno nisam veci cringe pogledao. AvangerZ and Bob will return! Wtf..
![]() |
#32017 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32018 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
F1 the movie... https://www.imdb.com/title/tt16311594/ Kako ovo smeće od filma ima ocjenu veću od 4, nije mi jasno. Dakle, ako ste pogledali barem jednu utrku i 2 epizode Drive to Survive u životu, ovo nije film za vas. Znate previše i film će vas nervirati. Ovo je film za one koji F1 smatraju onime gdje auti nedjeljom u vrijeme ručka kruže po stazi. Vidim kako su sjeli za stol, rekli: "Želimo napraviti film o F1" "Dobro, ajmo pročitati prvo neka osnovna pravila" #netko donosi isprintani pravilnik i baca ga na stol# "Auuuu, puno je to za čitanje, daj samo odvrni patetiku na najjače i call it a day" U cijeloj priči mi je najviše žao vozača i timova koji su morali biti dio ovog smeća. S pozitivne strane, snimanje je odrađeno vrhunski. I to je jedino pozitivno što imam reći o ovome. Ako su vam poznati pojmovi kao DRS i znate čemu služe plava, a čemu crvena zastava, uštedite si novce i zaobiđite film.
![]() |
#32019 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nisam ocekivao da je za F1 fanove ali su toliko agresivni s tim filmom da mi je odvratan a ni pogledao ga nisam. Nedavno mozda na Catalunya utrci, na jednoj od krivina gdje stoji veliki ekran da gledaoci prate prenos. Cijelo vrijeme se vrtio F1 trailer u loopu. Mozda su zadnja dva kruga pustili live utrku. Recept da da ga u startu ljudima zgadis. Ako ga Verstapen moze preskociti onda cu ga i ja.
![]() |
#32020 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://www.aromacafe.la/ Ako se pitate kakve veze ima link sa filmom i pitom, bacite pogled na galeriju, wall of fame ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#32023 |
Pink Floyd fan
|
https://screenrant.com/ridley-scott-...-alien-return/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#32024 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
How to train your dragon film sa živim glumcima. Jako vjerno preneseno iz crtanog u film, svidjelo mi se, ali je totalno bespotrebno kraj crtana. Sve super, osim male Astrid, tu su fulali sa glumicom, neznam objasnit, ali nije mi nikako legla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32025 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
28 god. poslije Scenografija, kamera, glazba, efekti, čak i gluma super, no... scenarij katastrofa - glupo, bezobzirno i nelogično, pogotovo u 2. polovici filma. max. 6/10. Takvi su osvrti i na imdbu, svi su to prepoznali. Ovi koji stavljaju 10/10 nemaju veze s pameću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32027 |
Pink Floyd fan
|
Meh, previše čovjekoliko izgleda taj predator. Izgleda da će bit još jedna nenamjerna parodija. Btw, pogledao M3gan 2.0. prvi je bio baš solidan, drugi kao da je AI generated parody na prvi. S tim da je AI generirani scenarij bio valjda prekratak pa je netko dodavao promptove dok nije nategnuo trajanje na 2h. A AI je treniran na Marvel filmovima i pošalicama u istim. Jedino što valja je glas koji podsjeća (tj. ukraden) na GLaDOS. Samo nema cake at the end but the cake is a lie, anyway ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. Danas u 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|