|
![]() |
#541 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Provjeri, možda nije tako kod EON. Možeš uvijek imati na mobitelu pa share ekrana mobitela na TV putem wifi ili spojiti s usb-c kablom na tv možda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Ma htio bih to u apartmanu ostaviti na moru, a sad starcima, burazima i ostalima objašnjavati di šta kako zašto mi je prekomplicirano. Lakše bi mi bilo kupiti box neki, spojiti na wifi i tko je trenutno tamo koristi tj gleda telku.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Rješenje za tvoj problem je ovdje... https://www.kodinerds.net/thread/770...se-pvr-eon-tv/ Kodi eon pvr addon, radi pod Kodijem na Androidu ili Linuxu svejedno, 20 ili 21 verzija dostupna. Nominalno ti zauzme mobilni slot, a ne smart tv slot. Možeš gledati i unazad, samo mislim da nećeš moći premotavati. Kvaliteta slike kao na smart tv, najviša dostupna. Osobno koristim na Firesticku pod Kodi 21. Radi bez greške. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Izgleda da je to to. Nadam se da će i kod mene šljakati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Da, nekakav file manager pa transfer na firestick. Ili direktno sa downloaderom može isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Nastavljaju se problemi sa EON boxom i povezanosti sa nokijom G-2426G-B. Svakih recimo tjedan i pol do dva mi pukne veza sa box-om. Iskopčam lan kabel iz routera i port i dalje ostane svijetlit, kad ugasim i upalim router sve se vrati u normalu do kako sam rekao nekih tjedan i pol do dva pa onda opet izgubi povezanost. Već su mi jednom zamijenili router jer sam imao drugih problema sa routerom i ispostavilo se očito da je Nokia bila neispravna dok je bila povezana sa ovim mojim asusom te je zamjenom riješen problem. Čak su mi i box izmjenili isto jer je i s njim isto bilo nekih problema sa ispadom mreže i nakon toga je bilo sve ok do nedavno. Već sam ovo dva puta prijavio, sad su kao pustili novi firmware na router pa kao da popratim hoće još bit problema pa ako bude da nazovem i opet prijavim.
![]() |
#551 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
jedino mi je danas obnovila firmware pa ćemo vidjeti ,jer je počeo malo štekati router. firmware prije i poslje nadogradnje je isti.
![]() |
![]() |
#553 |
1
|
Znači ako isključim lan iz stb-a ne mogu sliku više dobit kad ga nazad uključim, uopće net neće prepoznat. Probao ugasit i upalit ruter ponekad mi se vrati slika, ali u većini slučajeva ne. Jučer sam ih zvao pa im prijavio to, jer nije normalno da se to dešava plus ovo gore šta mi bude. Ne znam zašto imam te probleme, ali ih na žalost imam i mislim da nije na kraju ni stb problem ni router nego neke postavke u njihovom sustavu koje se nadam će riješiti, a bome ću poslat mail i za ovaj mjesec da mi umanje račun zbog ovih problema. Imam i drugu nokiu dofurali su i stb izmijenili tako da sam poprilično siguran da nije do njih.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. Jučer u 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. Jučer u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
1
|
Nemam ja toga u Nokiji. Izmjeren je šum od strane tehničara kad su mi uvodili prije koji mjesec i reko je da je sve ok, ne sjećam se više koliko je bio. Net meni radi normalno bez pucanja i bez gubljenja paketa, ali stb i povezanost s njim zeza. Kao da se router zbrejka, znači kad mi se izgubi povezanost sa routerom i stb-om recimo ja izvučem lan kabel iz stb-a i vratim plava lampica za povezanost više ne svijetli i mogu gasit palit stb kolko hoću neće se više povezat, sve dok ne ugasim i upalim router (no ko šta sam pričao gore u većini slučajeva se ni tada ne spoji). I tad odem do routera i izvučem lan koji je povezan sa stb-om iz njega i port u kojem je bio i dalje svijetli kao da je povezan ![]()
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. Jučer u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
|
kod uvođenja ti dolaze "vanjski suradnici" i to guranje kabla samo da prođe dovodi do "sfrkavanja" kabla,a kabel čim negdje "knikne" više ne valja ,tako mi je bar ovaj koji je bio kod mene rekao promjenio odokativno 50m optičkog kabla i od onda da pokucam u drvo sad već 9 mjeseci nijedan jedini problem,ako taj dio nije izveden uredu ,uzaludno je mjenjanje routera ili bilo čega,a brijem da ih routeri i boxevi daleko manje koštaju od zamjene kabla,a s druge strane nemoguće je da ti donese par routera i da imaju svi istu grešku nemogu biti svi pokvareni ,zovi tehničku podršku i neka ti pošalju baš telemachovog tehničara oni malo više znaju od ovih vanjskih suradnika
![]() |
#557 | |
1
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|