|
![]() |
#3421 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Prije 2 dana sam naručio 4 narudžbe s Alija ali jedna je dobila UA**HU tracking. Sve druge su se spojile i idu preko Overseasa
![]() |
![]() |
#3422 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo, jutros opet ista stvar. Nisam bio kući, pa su moji preuzeli pošiljku, opet naplaćeno. Stigao 4 polni 3.5" audio konektor. Stvarno me izluđuje ovo, stavljam slike, pa ako netko zna neka mi protumači. Znači manja vrećica je stigla u malo većoj vrećici na kojoj je naljepljena naljepnica "Ocarinjeno", a kao zemlja porijeka se navodi Dominikanska Republika??? Nikada mi se ovo prije nije događalo, sve takve sitnice bi stigle u jednoj vrećici u roku 2 tjedna, putem Overseasa i nikada ništa dodatno nije naplaćeno. Ovo sada stiže u razmaku par dana, paketić po paketić, a sve naručeno i plaćeno istodobno. ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 18.07.2025. u 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
"Razlog kontakta" i onda odabereš; "Zahtjev za povrat neosnovano naplaćenih......" Pofotkaj sve pakete i sve račune koje si platio i dobio, tko zna, možda ti vrate pare. Imaš toga više u ovoj temi prošle ili pretprošle godine gdje je nas više to odradilo i vratili su pare za većinu pošiljaka. To ti je prvi korak da probaš dobiti lovu natrag. Malo je tlaka, ali skupi se love ako ti to naplate za svaki paket.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|