|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da dovršim priču. Prvotno je čovjek donio Fritz 7530, ali nije odgovarao jer imamo 2 TF linijie. Dao sam mu Smart 3. Čovjek tvrdi da je to najbolji router kojeg su ikad nudili korisnicima. Nažalost, telefonija nikako nije htjela raditi na njemu pa ga je morao odbaciti. Na kraju sam dobio Fritz 6890 LTE za kojeg baš nije imao previše riječi hvale. Unatoč tome što je 'pametan' nije u stanju sam ustanoviti je li spojen na bakar ili optiku i zato mu je početno ručno podešavanje najbitnije.
![]() |
#1322 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
6890LTE nema u sebi SFP+, dakle, dobio si i odvojeni ONT? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Znači pregovarao jučer sa T komom da mi donesu novi biznis router, i da mi se stavi 4/5 G failover da bi nakraju oni rekli da sam pod ugovornom obvezom i da ne mogu dobiti novi modem ni ništa. Pa smo se malo posvađali, jer nikad nisam tražio produljenje ugovora nego samo povećanje brzine up/download. Anyways, može preporuka za kvalitetan router, sa 4/5 g failover. Budget nije bitan, nije mi bitan wifi, samo da je stabilan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristio ER605 donedavno, podrzava failover i na njega imao spojenu optiku (ONT) i 4G modem. Koliko cesto mi je padala optika, prestao sam taj feature koristiti, ali radilo je ok tih par puta. Svaki normalniji ruter bi trebao imati failover, tipa Asusi isto imaju mogucnost da jedan ekstra LAN port prenamjenis u WAN (dual WAN). Ostaje ti samo da uzmes 4G/5G modem po izboru. Ne bih trazio sve-u-jednom uredjaj za ovaj setup.
![]() |
![]() |
#1334 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|