|
|||||||||||
|
|
#81151 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Dosta mi nelagodno bilo zbog tog EGR-a...pogotovo kad sam vidio po netu da je bilo dosta zapaljenja, no tješilo me da imam full kasko pa bi vjerujem da bi oni to pokrili da je došlo do toga. |
|
|
|
|
|
#81152 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Također nikad problema sa hrđom na Alfama, to me muči na 90’ Vitari Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#81153 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledaj što piše na njemu. Borgwarner je taj "nove generacije".
|
|
|
#81155 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ono što HR, Španjolska i Portugal privlači su tzv. "chav" turisti. Guglaj izraz i sve će ti biti jasno. Chavs su sam talog ovog društva i ono što ćeš vidjeti od strane normalnog naroda u komentarima ispod njihovih pizdarija koje rade po svijetu je isti kao naš kad nam "navijači" divljaju po inozemstvu..."zadržite ih, ni mi ih ne želimo nazad". U 5 godina ovdje i tisuće klijenata nisam jednog chava imao ![]() Ima ih, ne puno, ali naprave dovoljno pizdarija da cijeli narod dovedu na loš glas. A i s poslovne strane, da negdje mogu potpisati da će mi svi klijenti do kraja života biti britanci, i da ne smijem više ćevap pojesti, potpisujem odmah ![]() Evo, kupujem auto i otvaram firmu. Ne samo da je proces komično jednostavan i brz, nego i savjeti koje dobivam su (za balkanca) sumnjivo dobronamjerni, pa i dalje svaku stvar 3 puta provjeravam ![]()
|
|
|
|
#81157 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne gore samo BMWi radi EGRa Samozapalio se Zoe u Španjolskoj Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#81158 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#81159 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Kod koga da idem za promjene u setupu vozila (trajne a ne da nakog svakog starta moram ponovo postavljati željene postavke)? Auto Seat Arona 2018 1.0 tsi dsg 85 kW (ima analogne vure ako to nešto znači). Može i u PM. Hvala
|
|
|
#81160 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Na Kamiqu s tim motorom, 2019g ugasio ono glupo praćenje crta (s Alija kupio onaj mali uređaj a kupio programcic Car scanner za par eura) ali start S nemrem. To se valjda skida odspajanjem jednog kabla ma akumulatoru. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#81161 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
|
|
#81163 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
#81164 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
S car scanerom ugasis i da ti pišti pojas... al to je malo glupo, pa vratio da svira. (sigurnost prije svega 😆 . Ili prebacivanje u US/Eu mod tog sviranja pojasa, ili 4 puta da žmigavac blinka, jer default je 3 puta. Eto to je nekaj korisno. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#81165 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
#81168 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Jucer sam vozio Taycana. Ili sam malo previse ocekivao ili me auto nije ni malo iz nekog razloga ocarao. ![]() Ubrzanje izaziva osmijeh, kocnice top, drzi cestu zaista lijepo, meni super izgleda izvana i iznuta (kako je sve slozeno, mala zamjerka na sredisnju koznolu koja nema bas nista mjesta), ekrani i software su jednostavni i informativni, ali brat bratu kvaliteta izrade unutra zali boze. Tipke sastrane kao na nekom autu nize klase, svaka plastika na stisak klika, straznja kamera zrnasta, volan komplet cheap plastika (nadam se da je to samo ova renta car verzija koja je mozda u nekoj najjosnovnijoj izvedbi, iako po meni ni to ne bi trebalo biti tako) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#81169 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#81172 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još jedan Kinez dolazi u Hrvatistan - Leapmotor https://www.tportal.hr/autozona/clan...-foto-20250604
|
|
|
#81173 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
MES za talijane je vrh vrhova za sve te sve dijagnostike. Platiš 50eu za licencu godinu dana sa apdejtima,full verzija, radiš sve živo. Kad istekne licenca, i dalje radiš sve ko i prije.Nikakvi bodovi, klikanja i ne znam što
|
|
|
|
#81174 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da je strujić zapalio još jedan brod koji prevozi 3k vozila https://www.bangkokpost.com/world/30...-catching-fire
|
|
|
#81175 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Isto ko SAD, mislim i EU, svako ima svoj drek, ali EU mi je najmanji drek od svega. Inače, došel mi PPMV za auto, 579e. Očekival sam mrvu više, kompare kalkulator je napisal cca 850e tak da se ne bum žalil ![]()
|
|
|
|
#81176 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...posto-15591145 To je ta fina otočka kultura. Med i mlijeko. 😂
|
|
|
#81177 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.vecernji.hr/vijesti/kako...brojki-1580881 https://www.vecernji.hr/vijesti/ako-...i-vodu-1329797
|
|
|
|
#81178 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Koliko te ispao najam i na koliko sati? |
|