|
|||||||||||
|
|
#80401 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Tu je samo plastika, to ne rdjavi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#80402 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#80404 |
|
PRO
|
|
|
|
#80405 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
On Topic: Jučer vidio Santa Fe, ja sam stvarno mislio da je Range Rover. Kakav auto... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.05.2025. u 21:12. |
||
|
|
|
|
|
#80406 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledao sam zguza taj Santa Fe na jednom parkingu skoro mjesec dana kad god bi tamo prolazio. Dojam je svaki put bio isti - pogrebno vozilo. Mozda bi bio bolji dojam da sam ga mogao vidjeti sprijeda. Al da je komad auta, je. Ovakva boja i otprilike takav kut, nisam mu mogao bolje prici s boka https://car-images.bauersecure.com/w...ta-fe-rear.jpg
|
|
|
|
#80410 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#80414 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
|
#80416 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
https://www.dasweltauto.hr/vehicle/1117311837 Mazda mazda, ti ne pratiš ![]() Citiraj:
ili ako mora biti suv https://www.toyotaadria.com/hr/pdf/c...-HEV_16.04.pdf Citiraj:
Trebo si kupiti svu jer buš si smo koljena potrgal. Ili makar octaviu scout. |
||
|
|
|
|
|
#80417 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#80418 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#80420 |
|
Moderator
|
Ne kužim tu pomamu za SUVag autima. Kak opravdat kupovinu takvog auta ako nisi ribič, lovac ili neki highlander, redneck, ili radnik u šumariji. Priča krene to ti je super jer ne sjediš nisko i nebudeš sjebao koljena ili kad se penješ na rizol, a nisam se na niš penjao valjda 5 godina. Ali to je daleko od istine. Takve aute kupuju žene, jer su male i osječaju se močno kad sjede u povišenom autu. Druga skupina su muški koji nemaju muda reči ženi NE. Treći su muškarci niskog rasta. Napoleonov sindrom. Jer se isto ko i žene osječaju superiorni u takvim autima. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
|
|
|
#80422 |
|
Premium
|
Hehe prstenove si linkao i to jos rabljeni kramp, dobra fora ![]() Outback uopce nija ta klasa auta, ajde RAV4 bi mu mozda bio neka konkurencija po klasi ali mislim da je sa ovim santafeom pucaju na visu klasu. Nije ni cudo da ti je ekipa izignorirala linkove ![]() Jeben je taj hunjadi, ali ruzan ko smrt imho. |
|
|
|
|
|
#80424 |
|
Premium
|
A ono kaj ne fali, otkud da krenem. Em je rabljeni, em po dimenzijama i mjestu unutra je puno manji, em se ni po opremi nemogu usporedjivati, em ako gledamo nove aute, audi ima manje gare. Jedino je na strani audija, "Svabo je svabo" "argument". ![]() Mislim, nemoj me krivo shvatiti, s obzirom da si linko RAVa i da si uzeo mazgu ima nade za tebe. Znaci nismo digli ruke od tebe. #HamdijaFrendeNeDajSe ![]() |
|
|
|
|
|
#80425 | |
|
PRO
|
kakav RAV4, on je u rangu Hyundai Galeba i Kie Sportage. Ovaj ide na rang više. Citiraj:
Dodajem još dvije kategorije: - debel si i star, nisu više lizalice poda za tebe - voliš SUV općenito Sad upadam u navedene kategorije ![]()
|
|
|
|
#80426 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Evo sjeČam se ko da je jučer bilo. Kupuje auto, a doma dva francuza. C3 i KliJo. Lik samo francuze gleda. Jedva ga nagovorili na škodu. I od onda je škoda vrh. Sad ga je žena nagovorila na SUVag. Rekla mu ti si Redneck i imaš vrt vu Gizniku. Treba ti veliki Japanac za vozit gnjoj i motike. ☝️😂 Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#80427 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
|
|
|
|
#80428 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Auto je morao biti limuzina preko 4,80m. 4 ili 5 vrata. Dizel ili benzin preko 150hp, automatik u fuul opremi do 10 godina starosti i do cca 18k eura. Poželjno da mi je meho blizu. Opel i VAG preko ograde. VAG 200 metara. Francuzi 300 metara. Alfa Lučko. I Japanci i Korejci Sesevete. S tim da sa svima njima i pijem u slobodno vrijeme. Ljudi od povjerenja. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#80429 | |
|
PRO
|
onda znam koga ću pingati za informacije oko servisa Kie ![]() Citiraj:
kažeš 25 000€ za auto, pa ostalih 25 000€ na servis. ![]()
|
|
|
|
#80430 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
![]() |
| Uređivanje | |