|
|||||||||||
|
|
#751 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#752 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Broadcast Receiver - or past WW2 Tuner ![]() |
|
|
|
|
|
#753 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Nije da sad na poslu tjeram neko novo pojačalo, kod mene je Technics SU-C04, ipak nešto mlađe... I Magnati Supreme 102... s BT adapterom jeftinjakom. Meni čist ok. Vjerojatno ni ne čujem više dobro kao prije.
|
|
|
|
#756 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#757 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pisao sam o svom iskustvu uzimanja soudbara zadnjih par stranica pa baci oko. Ja sam bas htio letvu samo (zbog estetike) pa sam uzeo 2.1, znaci sa integriranim basom. I to mi je bio pun pogodak... Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 24.03.2025. u 12:35. |
|
|
|
|
|
#758 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#759 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#760 |
|
Registered User
|
Evo rezime, nakon svega mozganja i omjera uloženo/dobiveno, prostora koji imam, itd., odluka je pala ipak na Samsung Soundbar HW-Q800D. Nadam se da nisam pogriješio s tim ![]() Na BigBang je rasprodan taj model, kao i Q700D (danas je zadnji dan akcije), pa sam kupio ovog 20€ skupljeg na TehnoMagu (ali također na akciji): https://tehno-mag.hr/samsung-soundba...roizvod-23936/ Usput, taj 800 se može nadograditi naknadno sa dva zvučnika, tako da ako budem vidio potrebu za time, lako dodam. |
|
|
|
|
|
#761 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Davno prije sam i sam pisao ovdje kad sam kupovao.. uglavnom, prije cca dvije godine cure mi poklonile JBL 2.1 koji veselo svira u 20tak kvadrata. Bas fin, visoki se lijepo čuju i osjetno podigne zvuk s LG tevejca.. moja preporuka 👍. https://www.svijet-medija.hr/art/sou...lk-crni/117583 Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#762 | |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Pa recimo Focal Sib Cub Atmos paket zvučnika je 1200€, znači 1900€. Još na to kablove, razmještaj i slično. Q990D je bolji od toga a dođe 850€, imao i jedno i drugo. |
|
|
|
|
|
|
#763 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zar su ti soundbarovi po 600-700 EUR bolji od recimo ovakvog seta? https://www.ronis.hr/zvucnici-audioe...23081/product/ Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#764 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Gle mislim da se sve svodi dali netko zeli kompaktnost ili najbolji moguci zvuk za te novce. Ako ti je max domet Youtube i casual slusanje glazbe - Soundbar je no brainer iskreno cak i za malo vise love (tim malim zvucnicima ce falit sub plus racunaj da u ovima sto si postao je i pojacalo i wifi tehnika sve skupa u kompletu za te pare...dakle gledaj kao na pasivce od mozda 200-300 eura). Kompaktno i dovoljno dobro i ako ti je prioritet manje kablova i da zauzima sto manje mjesta - da. E sad ako zelis maximum izvuci i kablovi nisu problem i ima prostoriju gdje ces to smjestiti - onda se ide na pojacalo+pasivni zvucnici (aktivni su isto odlicni ako posegnes dublje u zep). recimo ovak - tu gore u Minhenu imam Dali Oberon 1 + Marantz PM6007 + Yamaha SW205 sub + WIIM Pro (cca 800 Eura skoro sve rabljeno). Doma u VZ imam Samsung Q600 soundbar (300 Eura novo). Ovo sto imam gore zvuci miljama detaljnije i dinamicnije od soundbara koji je doma u VZ. Ali je problem da doma nemam kud sa takvim setupom - mala dnevna puna namjestaja je daleko od ikakvog potencijala za udomit takav sustav. Soundbar > ispod telke, sub u kutu da ni neznam da postoji i za tu i tam da si nekaj pustim kad sam doma - uvrh glave. |
|
|
|
|
|
|
#765 |
|
Registered User
|
A što znači na kraju /EN u nazivu kod Samsung Soundbar modela? Neki web shopovi to imaju, neki ne... |
|
|
|
|
|
#766 |
|
aka Edo, aka Syncros
|
|
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
trebaš samo bolji, malo puniji zvuk sa TVa? rješenje - sounbar neke srednje klase (400-800€) trebaš ozbiljniji efekt kućnog kina jer su ti filmovi prioritet? kupuješ AVR + 6, 7, 8 zvučnika i ne gledaš na cijenu |
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
Bok, je li itko prodaje samsung swa-9100s straznje zvucnike za soundbar, vise se ne proizvode i ne mogu ih nigdje naci osim na ebayu gdje su cijena i shipping preskupi. Poslano sa mog 23090RA98G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#770 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Našao sam na akciji Bose soundbar 700 i bose 700 bass, e sad, cijena je oko 1500€. Dal neki jeftiniji soundbar može parirat gore navedenom dvojcu a da je jeftiniji? Inače, bose daje doživljaj kao da ste u kinu i to sam zapravo prvi put čuo s tim komponentama. "jaw droping" bi bio nekak najbliže tome, pošto je zvuk nevjerojatan koji daju taj tim sinergijski.. Gledao sam i nekaj jeftinije a radi se o sonosu. Imao sam prije neke jeftinije soundabarove koje pokušavaju imitirat ozbijlnji zvuk tj doživljaj kino zvuka, al bose je na tragu tome i bome ne ostavlja čovjeka ravnodušnim, pitanje je, dal postoji nekaj malo jeftinije a da daje isti ili bolji zvuk od bose-a sistema? |
|
|
|
|
|
#771 |
|
White Rabbit
|
Postoji mnogo razloga zašto audiofili mrze Bose iz dna duše a jedan je od njih što su se pretvorili u konfekcijski brand. Postoje bolje alternative uvijek. |
|
|
|
|
|
#772 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sonos Arc Ultra je kolko sam vidio najbolji soundbar na trzistu cifra mu je 1000€ al mislim da je bio nedavno na akciji za 899€ 14 zvučnika su strpali nutra ak se ne varam |
|
|
|
|
|
#774 | |
|
aka Edo, aka Syncros
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S936B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozz, uzeo sam prije par dana za manju sobu Hisense HS3100 soundbar koji je spojen na Samsung TV. Rekao bih za cijenu i dimenzije da sam poprilično zadovoljan kvalitetom i jačinom zvuka koji isporučuje. Primjetio sam jedino da kad prebacim na Amazon Fire TV Stick Max 4K, da iz subwoofer-a čujem tihi pulsirajući zvuk(zzz-zzz-zzz...). U normalnom radu se to ne čuje kod gledanja filmova ili slušanja glazbe. Znači samo kad je spojen na Fire tv stick i ne reproducira se ništa, samo se stoji u meniju, čuje se taj tihi pulsirajući zvuk. Soundbar mi je spojen na HDMI 3 ARC, a Fire tv stick na HDMI 1 televizije. Kad uđem primjerice u YouTube aplikaciju na Tizen OS-u nema toga zvuka. Pokušao sam staviti drugi hdmi kabel za soundbar, uključivati ga u druge utičnice, ali sve je ostalo isto. O čemu se radi? Neka interferencija, zvuk zavojnice ili nešto slično? Bilo bi mi glupo vraćati soundbar samo radi toga, ali opet ne bih želio da to bude simptom nekog većeg problema koji kasnije može postati izraženiji. Ima li itko slično iskustvo? Hvala |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|