|
|||||||||||
|
|
#77701 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ukratko, ne drifta se na za to predviđenim područjima (ograda, čistina) jer: – to nije “fora” ako nije na javnom mjesto gdje drugi vide – ne žele to dodatno platiti – nije lako ni svima dostupno otići na ograđenu stazu, pogotovo onima koji žive na udaljenom otoku (stoga driftaju zavojima otočnih cesta) ja obožavam driftati na zagrebačkom rotoru, ima dosta ljudi koji me vide i onda se još priča o tome danima. A tek koliko p*čaka riješim te dane.... Smart roadster, naravno ![]()
|
|
|
#77702 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
( i još poneku sitnicu)Citiraj:
...to javno mjesto nije za takve prosereCitiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 24.12.2024. u 13:32. |
||
|
|
|
|
|
#77703 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
- možda nemaju? - u prometnom rushouru? I dalje ne vidim razloge za ljutnju što se nekolicina ljubitelja okupila na prilično udaljenoj lokaciju, u kasne sate, da se izguštaju na najsigurniji tada dostupan način. Nisu se došli vrtit na sred Korza u sred Adventa, ljudi koji su se tamo našli su koliko sam shvatio iz konteksta i došli iz razloga da vide te egzibicije. Maestralan humor, maestralan, Ž. Pervan za svog života nebu dostigao tu razinu
|
|
|
|
#77705 | ||
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Slobodno mores pitati sta te zanima, pm, mob, stogod. ![]() Citiraj:
![]() ![]() U sridu. Dobio sam sljedece upute za novi avto. ![]() - Bijela boja - Klima - Automatik Eto, dobila je sve. Btw, nisam ovo nikada dozivio, ali neznam kojim vragom je auto premazan da se nista ne skuplja prljavstine gore. Iz Osijeka do Umaga dosao, lokalno 7 dana, prekjucer bio do Ljubljane po kisi, povratak po susnjezici i jakom snjegu. Nisam ga pipnuo jos, pranje itd... Neznam kako bi opisao ali na autu nema tragova prljavstine, cisto malo na straznjoj plastici dole i malo malo po pragovima, plasticnim. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
|
|
|
|
|
#77706 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Sretno, drago mi je da se netko veseli novoj igrački. Kaj 27.000 eura za red veličine Clio? Pa jebeno ništa danas nije normalno. 1.2 Tce? Su riješili problem=? |
|
|
|
|
|
|
#77707 | ||
|
PRO
|
Citiraj:
Kako medo kaže: želim ti puno kilometara bez ikakvih problema, a sa sve savjete oko Toyote, tu je Wolverine možda i pokoji rezervni dio? ![]() Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#77708 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Dok svijet brije na robotaxije, Kinezi idu korak dalje... EHang eVTOL aerotaxi... Ovo mi je donekle i zanimljiv oblik transporta jer se rjesava svih problema sa vozilima i 2D prometom i uvodi se 3D promet, a to rjesava kontrola zracne plovidbe... U velikim gradovima je to prilicno zanimljiv oblik transporta gdje dodjes gdje trebas doci u par minuta i ne ovisis o guzvama u gradu...Usput, nekidan su EHang potpisali ugovor o financiranju sa Changan Automotive vrijedan 14 milijardi USD za sljedecih 5 godina... A Changan Automotive je, e jbg, recimo samo da imaju 21 tvornicu u Kini... https://www.globalchangan.com https://www.youtube.com/watch?v=e2ub1iF5jGg
Zadnje izmijenjeno od: calypso. 24.12.2024. u 16:09. |
|
|
|
|
|
#77710 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Oprostite moralna vertikalo. Mislio sam da ohrabrujemo da aktivnosti koje nisu prikladne svakodnevici većine maknemo van gradova i sela, tipa na udaljene neposjećene parkinge, kao u ovom slučaju laganog drifta po dugo očekivanom snijegu u 8 navečer? Možda bi trebali imat svoj parking u sred ničega pa bi bilo po istančanim kulturnim manirima današnje buržoazije?
|
|
|
|
#77711 |
|
PRO
|
Ajmo biti malo ozbiljni. Da, tako je. Ako ćeš se već baviti potencijalno opasnim radnjama, onda to treba biti u kontroliranom, sigurnom okruženju, a ne na fakin javnom parkingu, gdje god da bio, JAVNI je parking. Također, ukoliko dođe do nekog sranja, jer se auto koristi na način kojem nije namijenjen, treba biti određenih mjera opreza (hitna, vatrogasci). Jer svi su baje na tom parkingu dok se ne dogodi sranje, ko kad se dogodilo kod supernove u buzinu. E onda svi imaju facu debila IQ 40, čude se čudom kako je mercedes od 500+ konja skuplja ljude dok je drifta po, naravno, javnom parkingu.
|
|
|
#77712 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Koji god auto da sam gledao još je podnošljivo dok ne tražiš ništa, ali ako hoćeš išta od opreme leti u nebo. A polovnih mi je dosta više, jer ovog aktualnog sam povoljno uzeo ali sam to sve vratio u ove 2 godine. To je 1.33 TCe s 140 konja, isti motor koji koriste u Australu i svim modelima više manje, valjda nema nekakvih mana. |
|
|
|
|
|
|
#77713 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Ne postoji zajednička točka tih situacija osim da je jedno i drugo javni parking. Kad pogledaš tu Platak live kameru, to je pusto ko sahara, tu i tamo dođe neki auto koji se zavrti oko sebe par krugova i produže dalje. Mislim da se pretjeruje oko ničega... pogotovo kad se uzme u obzir stanje u prometu i divljanje po naseljenim mjestima gdje se stvarno ugrožava druge. Ovo je toliko banalno da ne znam čemu 500 postova oko istoga...
|
|
|
|
#77715 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Jer ja takve retarde vadim vani kad ih nagradi srića.(bice ih veceras) @xlr a di je tek sad kad se pocne pit tek je 18:00 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#77716 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa bavarci su već prošli taj stadij i eto, kraj priče za njih po tom pitanju. Ipak su regulacije u zračnom prometu ''nešto'' ozbiljnije od onih u cestovnom a tu je i edukacija koja nije jeftina. U glavnom, ne vidim neku budućnostu i tome, barem ne u neko skoro vrijeme. No tko zna, možda sad za staru godinu naš izumitelj, rvat, poduzetnik, filantrop najavi leteće robotaksije za koje će pokupit još koju pinkicu za Dubai stanogradnju ![]()
|
|
|
|
#77718 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ekipa misli da je otić na Grobnik ono, pussy smoke. ![]() Ono, idem ja odvozit dvajest krugova da se ispušem. Kad ono treći krug, kočnice gore. ![]() To kaj veliš, konstantno gledaš kak se maknut nekom, nema isusa da odvoziš krug po normalnoj putanji. A posve zanemariš činjenicu da ćeš gotovo sigurno ubit gume i pločice i to je bare minimum. Nije se jedan vratio doma na šlepi. Al eto, bar se ispuhao ![]() Nego baš me zanima koliko to pješaka ima na nekoj pustopoljini usred mečave u 23 sata u noći. Ali OK.
|
|
|
|
#77720 | ||
|
Moderator
|
Naletio na zgodan BMW, pardon Toyotu ![]() I jednu alfu, za koju bi zločesti ljudi rekli da je u prirodnom okruženju ![]() ![]() Stari kramp još kad ga se opere izgleda čak i ok, a skoro mu je tek četvrt stoljeća ![]() ![]() Citiraj:
![]() No auto je na mjestu, zabavni su za vozit samo ponešto nepregledni. Citiraj:
Ako ćemo u krajnost onda je i gejmanje oblik kompenzacije jer pokušavaš ostvariti nešto za što nisi sposoban IRL. ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 24.12.2024. u 21:04. |
||
|
|
|
|
|
#77721 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Mi smo počeli piti oko 10, ali sam aktivirao Bolt business, ukucao kod, i prvih 20 vožnji imam 60% popusta, uredno od centra grada do Žnjana 2,6 eura taksi. Doslovno se ne isplati voziti vlastito auto kad su ove gužve Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#77723 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Evo konkretno, Croatian Drift Challange natjecanje u Hrvatskoj,u ovo renesansno dobar ima po 30ak natjecatelja, natjecanja je 4 u godini, moraš imat auto koji zadovoljava neke kriterije, barem 10 000+ € Netko tko dolazi prvi put će sigurno prvi svoj bok bacit na treningu sat vremena prije trke ![]() Šebalj je isto prvo uplatio svoj prvi Rally pa išao učit vozit ![]()
|
|
|
|
#77724 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Išao za vikend starcima u Slavoniju, i bila nesreća tj. kolona. Reći će neki da se namjerno sprda vozače bmw-a, al nitko drugi nije obilazio kolonu preko zaustavne.
|
|
|
#77725 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ili kad se pokvari Auto samo stane a ovo padne na glavu, kuću zgradu… ili u zgradu ![]() Čak i da uspiju masovno i ekonomski prihvatljivo to proizvesti baš me zanima kako će riješiti problem vrtložnih struja. To je razlog zašto avioni i helikopteri ne mogu letjeti jedan iza drugoga odnosno jedan ispod drugoga kao u futurističkim filmovima. |
|
|
|
|
|
#77726 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ekipa sve najbolje! Uzeo sam ženi malog Sparkića koji ima centralno ali ne i daljinsko. Da li netko zna ili ima preopruku na područuju Rijeke nekoga tko to ugrađuje? Već sam si naručio keyless set pa čekam da dođe. |
|
|
|
|
|
#77727 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Njegova čađara stoji na parkingu jer mu je žao koristiti radni auto za radne stvari i onda ispašta jadni klijo ![]() Al nadasve taj motor (1.6 traktor) je odličan.... potrošač ulja.... ![]() Imat litru ulja u gepeku kao standardni dnevni setup ![]() Sad će reć to je zato jer se vozi 220 po autocesti svaki dan pa nemre motor to izdržat ![]() P.S. Kaj se tiče vožnje po snijegu po praznom parkingu ili nekoj zabiti ja stvarno ne kužim one koji imaju nešto protiv toga, ili niste to radili ko klinci ili ne volite snijeg, nema trećeg. Borongaj stanica broj jedan, pa prvi kaufland, pa drugi kaufland i to je to. Ekipa fino jedan za drugim bez pizdarija i glupiranja. Sretan Božić svima, a i amdi ![]()
|
|
|
|
#77728 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Imao sam fora ideju za reklamnu kampanju za Spark, samo nikad poslat mejl onima iz Chevroleta........ Sparkaj se u gradu! .....
|
|
|
|
#77729 | |||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() KARAVAN koji ima nosivost 400kg je totalno faličan auto. Sada zamisli da trebaš prevesti četiri odrasla zdrava muškarca i prtljagu? Kaj bi ti auto javio? Please remove weight? Ili bi počeo pištati ko liftovi? Svaki motor troši ulje htio ti to ili ne. Jedno je ako se 90% vučeš po gradu 30km/h i dva puta godišnje se voziš max 120 po autocesti. Tada jasno da je potrošnja ulja manja. Jednom je javio da provjerim razinu ulja i to je to. Da toliko drobim toyotu koliko drobim škodu mislim da bi ti motor odavno bio na nekoj generalki. Daj okači sliku kako su tu probušili armaturu u OVLAŠTENOM toyota servisu da ti stave prednje senzore. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovlašteni toyota servis nije u stanju provesti žice i postaviti button na za to predviđeno mjesto. Mislim da dačija valjda ima bolji support. Siguran sam da to ima većina koja ima ICE automobile i voze se na dulje relacije. To je odgovorno. Netko ima litru ulja za nedaj bože, a neki starter. Nekima auto nemre upaliti nako dva tjedna i tak. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#77730 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Dosta dugo već pratim kaj se nudi i poklopilo se da mi je Megane zakazao dan prije puta (drugi put u mjesec dana) i ovaj auto se pojavio kod Jesenovića. Išao pogledat auto, provjerit kilometražu, a imam i čovjeka unutra na servisu koji mi je potvrdio da je auto kupljen kod njih novi i servisiran dvaput. Sad ima 46000km i dobio sam još godinu dana garancije. Napravili su servis i nove zimske gume u cijeni. Isprobao sam ga i na autocesti, na 140km/h to još ima "lufta" za potegnut, 150KS ima taj motor, a potrošnju mi pokazuje u tih 100km kolko sam napravio 6.7l. 18400€..ja sam zadovoljan, prije svega hoću pouzdan auto jer radim 30k km godišnje. Nadam se da sam bar 100k km bez brige. |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|