|
|||||||||||
|
|
#32 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Testirao sam i pretpostavljam da ima bug u većoj rezoluciji - trzaji pri naglo padu fps-a Prvi run sa 1920x1200 - stari driveri ![]() Drugi run istom rezolucijom sa novim 552.22 ![]() Prebacim na drugi monitor 1920x1080 - nema trzaja ![]() ![]()
__________________ |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
+1 na Mladena. Taj RT je doslovno tipka za ubijanje performansi. Meni je i DLSS quality dosta dobar i na 1080p, jedino mi se ne sviđa to što je to čudo postalo zapravo obavezno u novijim igrama. Ovo je isto UE5 ili neki drugi engine? |
|
|
|
|
|
#36 |
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
Uglavnom da, al u Cyberpunku npr. path tracing je cudo i izgleda neusporedivo bolje od obicnog RT-a ili non-RT ultre... |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
U testu je bilo na 75% upscaling pa zato i manji fps. Možda si sa time zadovoljan, nemam ništa protiv, ja za te novce ne bi bio i ugasio bi RT i igrao se na 100+ fpsa. U ovak akcijskoj brzoj igri svaki fps dobro dođe a sobzirom da stalno trčiš i fajtaš se sumnjam da netko gleda refleksije na vodi i sjene u stvarnom vremeno ovisno o izvoru svjetla itd. Tko želi najljepšu grafiku danas ima Hellblade 2 bez RTa osim softverski lumen ili kaj već. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Slažem se. Svakako se budu smanjili settingsi. Ali ovako, za foru, na 4K OLEDu, benchmark zbilja izgleda impresivno. 6xxx ili 7xxx gen ce to vrtit kako spada izgleda Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Ma sve to stoji, ali na pcu se samo zanemarujem postavkama, benchanjem, itd… Na konzoli samo kliknem i igram. ![]() Pc gaming se danas svodi na pronalazak optimanih postavki i zapravo mi nekako ostavlja dojam da na kraju dana ljudi niti ne uzivaju u igri, samo gejmanje je gubljenje vremena zapravo realno, ali jos zajebavanje sa optimalnim postavkama jos i vece. Zato mi se to vise neda i kompletno sam otkantao pc gaming… xboxov gamepass je odlicna stvar odbija me microsoftov nikakav suport za rh i zapravo sami nedostatak igri, ps pretplate su solidne ali u ovih par godina odigrao sam svega par wow igri od kad je izasao ps5. Da budem iskren dobro cu razmisliti o kupnji ps6ice, ako je i bude… |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|