|
|||||||||||
|
|
#74911 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Upravo zato ja još vozim svoju staru Bembaru (E39 530i) i doslovno guštam svaki put kad sjednem u njega ![]() Doduše imam par "modernih" điđa miđa poput reverse kamere i 2-din 8" Android radia i osim toga ništa drugo mi ne treba... Novi auti mi doslovno idu na živce sa tom glupom politikom nepotrebnog kompliciranja stvari i forsiranjem ama baš svega u ekran ![]() Touch kontrole neću ni spominjati, ko je to izmislio u autu treba ga sa šlapom po glavi dobro izlemati ![]() Old school ftw |
|
|
|
|
|
|
#74912 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Cry me a river ![]() Ja imam relativno novi auto s kojekakvim gadgetima, i guštam u svakom od njih. Tako da, svakome nešto, i to je sasvim ok ![]()
|
|
|
#74913 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Deset dana sam samo citao manual i upoznavao dusu i karakter softvera. Naravno da sam neuk otisao na put na autoput i pogadjao koji pak sad vrag zuji/tuli/vibrira. I jos je bila noc. Odnio vrag salu, uzeo manual triput deblji nego od proslog auta i odradio lektiru. Plus jos jedan manual samo za multimediju lol. Nisam ovoliko citao od srednje skole ![]()
|
|
|
|
#74914 | |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#74915 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Čru. Jedan dan sam pogasio sve moguce notifikacije i beepove jer bi beepnuo kod nailaska na neka raskrizja, a nisam mogao skuziti koja je to opcija. Na autoputu te vrlo revno podsjeca na "merging point on your left/right". Koga boli briga, nit imam upaljenu built-in navigaciju niti planiram izaci s autoputa. Ugasio sam neke opcije, ali jedini nacin da to testiram je da se provozam na autoputu. Ubit cu ga ako nisam ugasio pravu kvacicu. 9" u novom modelu je prilicno snappy, ne bih se zalio. Meni je to skroz ok. Kolega kaze da radi bolje nego na njegovoj 3 god staroj Corolli. Wireless AA radi super, jako rijetko se reconnecta u voznji, a i to traje 5 sec pa nije neki bed. Pixel 7. Ono sto mogu vrlo iskreno reci - Suzuki ima vrlo tih speed limit warning (ona EU regulativa nakon 1.7). Jako sam zadovoljan da nije glasan i iritantan. Uopce ga ne dozivljavam, nisam poludio. I offset se moze podesiti na +5km/h, ajde bar nesto. Ne znam imaju li drugi tu opciju. Postoji i opcija privremenog gasenja upozorenja do sljedeceg paljenja auta sto ce biti super za npr duza putovanja. Sto ne mogu reci za Renaulta i, koliko vidim, Kiu (a mozda i Hyundai). Renault ima bas iritantan zvuk, ove druge nisam cuo, samo citao.
|
|
|
|
#74916 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#74917 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Te Toyote imaju zastarjeli infotainment tako da baš nisu materijal za uspoređivanje sa ostalima.
|
|
|
#74918 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Prijelaz s 80ih u 90te (85.-95. cca) je bilo magično doba za Mercedes. Nakon spajanja s Chryslerom '98. su dosta kvalitativno pali, počeli se gurati u niže segmente (A klasa) itd. Npr. W210, iako predivan auto, je hrđao brže od Opela Vectre. |
|
|
|
|
|
#74919 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#74920 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne smiju... Ovaj SEC ima haubu nepogodnu za nalet na pješaka, bočnicu prenisku za nalet na njega i štatijaznam. Da sjedneš u tog SECa, možeš rukom kroz prozor asfalt dirat, pola tijela ti viri kroz prozor. Da sjedneš u novog S coupea, vrata su toliko visoko da ti jedva čuperak viri kroz prozor. Nema izbacivanja lakta kroz prozor. Auti radi toga izgledaju kao skučena debela prasad ![]()
|
|
|
#74921 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Obožavam Mercedese iz tog perioda...ne kao statusni simbol vec razina kvalitete izrade koja je bila hebena...560 SEC je skoro pa perfekcionizam. Jedini koji ga nadmašuju su Hammer i 500 E. I iako nova C i E klasa imaju "ugodan" i kolko tolko smislen ambijent u ovo moderno doba tableta - jednostavno to vise nije to. |
|
|
|
|
|
#74922 |
|
Guest
|
ne znam dali žele ili ne žele... ali mislim da im novi modeli imaju ovakav ili sličan dizajn, prodaja bi im bila veća ali da ovaj SEC je odličan |
|
|
|
#74923 |
|
Premium
|
Proizvodnja jednog ovakvog SEC-a po tadasnjim standardima bi danas bila puuuno skuplja nego proizvodnja konfekcijskih modela kakve danas izbacuju, pa cisto sumnjam da bi ga puno krajnjih kupaca moglo sebi priustiti. Ali pratim ih vec neko vrijeme, isto kao i W124 C modele. Nadam se da ce kroz koju godinu jedan biti u vlasnistvu. |
|
|
|
|
|
#74924 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer sam se vozio iza Saaba 93 1.8t karavan. Čak i s pogledom samo na njegovu guzicu vidjelo se da je to krasan auto. Ovi danas su svi isti. Da prekriju ime/logo, ne bi ni znao koji je to auto.
|
|
|
#74925 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mercovi iz tog doba su fantastični, osim k-jet sustava ubrizgavanja goriva koje je katastrofa. Saab, odlični auti. Mislim da bi mogli vrijediti u budućnosti kao egzotika. Sad su još jeftini relativno.
|
|
|
#74926 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ekipa, ako znate nekog ili sami prodajete, manji gradski automobil. Yaris, Polo, i10, tako nesto... Dizel, benzin, nebitno, samo da je automatik, da nema preko 150k,do 9k€, molio bi da mi se javi u inbox. Hvala ✌️ Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#74927 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da je 30k eura viška i da imam potrebe za limuzinom... eh... https://suchen.mobile.de/auto-insera...pyToPasteboard |
|
|
|
|
|
#74928 |
|
Premium
|
Takve ni Turci ovamo vise ne zele ![]() |
|
|
|
|
|
#74930 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#74931 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#74933 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Na ovog sam naleto dok sam browsao s klase tj. ono kaj nikada neću voziti. Vjerujem da to svi rade. Opet sam u potrazi za autom. Ženi bi dao Octaviju kad se vrati s porodiljnog raditi, a sebi bi uzeo nešto..e to nešto je pitanje kaj točno pa malo svaštarim. ![]() Jedan francuz ide na otpad, a drugi na prodaju. Od raznih karavana preko pickupova do SUVova tipa RAV4 (sve staro jasno). Na posao ne idem tj. odem jednom u dva-tri tjedna, a auto mi treba za po Samoboru, na grunt itd... Važan mi je gepek da stane kopačica, flakserica (ona velika muška s kardanom), motorke, itd... Imam tam negdje do 4-mj da se odlučim. I da jasno mora imati ISO fix i jer će se tu i tamo mala voziti samnom. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...e815168&vc=Car Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 17.08.2024. u 17:33. |
|
|
|
|
|
#74934 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
no s druge strane, auto bez logoa, tad si odma znao koji je auto u pitanju, danas su svi 80% isti. valda zbog manje potrošnje svi su aerodinamično slični. u 70/80tim nije se gledalo na potrošnju u Evropi. danas (kak sam već spomenuo u drugoj temi) EU gleda na dlaku ako će imat 0,2% manju potrošnju. |
|
|
|
|
|
|
#74935 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Dača Duster ko stvorena za tebe. BeMzin+Plin, el čipo vozilo za po gradu i u njivu ![]()
|
|
|
|
#74937 |
|
Moderator
|
Ma znam, zajebavam, tebi Daču i plin spomenut je ko meni VW i dizel ![]() Al da, za malo vozikanja tu i tam goli benzin FTW, još ak je oldskul da nije turbo i direktaš ... milina. Ja s ovim metuzalemom sasvim zadovoljan, malo po ZG pa do Njivica, Malinske i nazad - 30€ plina za šparet. ž ![]() Nego ko veli da beNve nemre offroadat i da ti treba SUV. Gle divokoze kak se popela ![]() ![]() ----- Vidim da svi pišu kak se stranci i ostali voze po AC u zadnje vrijeme. Ja sam totalno otupio na to. Mada jučer morao na intervenciju u Benkovac i nazad u ZG. I skoro u povratku pred Vukovom Goricom izgubio glavu zbog usranog Zlovenca. Lik kao ide van na V Gorici i dok se vozi onak 50-60km/h odluči da ipak neće. I lik u valjda zadnjih 5m prije ograde onak, nonšalantno s tih 60km/h skrene meni u traku di idem onak, duplo. I to valjda tri duljine auta ispred mene. Sva sreća pa mi je lijeva bila slobodna inaće bi prošao kroz njega. Tak jasno alat i pizdarije iza u Caddyu se fino razmjestile pri tom manevru ![]() Ali da, svaki dan ima sranja. Izlaz Demerje, ekipa nonšalantno napravi i treću traku za izlaz bikoz kog boli kurac ![]() ![]() No zadnja dva mjeseca mogu reći da je valjda 90% idiota i egotripera prešlo iz čadžavih bemveja u crne čadžave Audije A6. Dakle to nije normalno kako se oni voze. Odmah iza njih su bosanski švAjcarci u svojim također čadžavim Pasatima lubeničarima. Nakon toga slijede bosanski švAjcarci u rentanim X5icama, sedmicama, A6icama i slično.
|
|
|
#74938 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Društvo, što bi rabljeno preporučili do 20K EUR. Prelazim do 10K km, 60% gradski. Da ima mjesta za četveročlanu obitelj i solidan prtljažnik. Limuzina ili SUV. Od limuzina mi jako dobro djeluje insignia cca 4-5 godina. Za iste novce ide i BMW X1 kojih 5-6 godina. Oboje imaju dosta mjesta, insignia s nešto boljom opremom. Može i neka alternativa npr. Quasqai, Octavia, Mondeo, Talisman, Škoda Karoq... Ne mogu se odlučit. ![]() |
|
|
|
|
|
#74939 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|