|
|||||||||||
|
|
#69241 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kupnja modernog rabljenog automobila se svodi pogoditi tocnu kombinaciju motora, getribe i elektronike kad je proizvodac slucajno speglao sve probleme. Nema proizvodaca za kojeg to ne vrijedi. Dobro je reko moj susjed meho kad sam bio na praksi kod njega: "Auto je kup pleha koji za*ebava mehanicare" ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69242 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Posljednjih godina više električare nego mehaničare ![]() |
|
|
|
|
|
#69243 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitam zato sam si uzeo Captura 140 TCe, ali automatika, pa da znam šta mogu očekivati.
|
|
|
#69244 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ajme Hamme, novi problemi s tvojom uzdanicom ![]() Tesla Cybertruck Wheel Cover Flies Off Nearly Hitting Cars On Highway |
|
|
|
|
|
#69245 |
|
#erase startup-config
|
|
|
|
|
|
|
#69246 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Mora da je prvoklasan članak iza linka, kao piškote u pljesnivom mlijeku .
|
|
|
|
#69247 |
|
White Rabbit
|
Sorry ali ne kuzim koji je tvoj problem. Ponasas se ko da radis za Teslu. Dogodilo se sranje koje se tice primjene odredene tehnologije u praksi (autopilot). Ja u tome ne vidim negativu samo jer je Tesla nego opcenito sad se radi o tome da proizvodaci omogucavaju koristenje tehnologije koja jos ocito nije spremna. Kao sto se vidi na snimci - to rezultira opasnom situacijom i s time nema zajebancije. Ljudi se previse oslanjaju na autopilota i ne kuze sto autopilot zapravo je i - koje su mu mane a tu ne pomaze bas velicanje tehnologije i branda od strane zealota. |
|
|
|
|
|
#69248 | ||
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Kult ličnosti je sam sebi naručil (još jednu) biografiju, samo da bi iz cijele štorije ispala hrpa kojekakvih sitnica koje sad lik i djelo osobno nije u stanju osporiti. ![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x14TB WD Red Pro | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX |
||
|
|
|
|
|
#69249 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Moram se složiti s catkillerom. Neš ti senzacije otpala ratkapa. Ali opet kakva crna ratkapa? JeRI ti fijat punto ili f*king cybertruck? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69250 |
|
Premium
|
Ufff, kako je toksican ovaj forum postao... |
|
|
|
|
|
#69251 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedino sto, ako pogledas video, ratkapa djeluje kao poklopac kanalizacijskog sahta made by Tomo Vimkovic i ne bas bezazleno za ostale sudionike i prometu. K tome, nije se CT kretao odvec brzo... |
|
|
|
|
|
#69252 |
|
Premium
|
Mislim da je ipak bio pljastik jer je odletio prilično visoko, a brzina nije bila nešto velika.
|
|
|
#69253 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Spominjao se financijski lizing zadnjih x stranica... Ako netko zna, uzima li se u obzir taj lizing kasnije kod odredjivanja kreditne sposobnosti ako bi npr uzimao stambeni kredit? Pretpostavljam da da, ali mooozda je netko bio u toj situaciji pa ce znati.
|
|
|
|
#69254 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#69255 |
|
Premium
|
Ima logike. To je mjesečni trošak kojega treba uzeti u obzir kod kredita tj. da li na računu ostaje dovoljno para za plaćanje rate kredita.
|
|
|
#69257 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Na temelju kreditne sposobnosti ti računaju učešće. Ne znam da li sve kuće tako, ali ja sam te procedure prolazio dok sam u PBZ leasingu tražio ponudu.
|
|
|
#69258 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#69260 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
@Coconut i ostali blisko, jel tko imao vremena zaletiti se na FA-RI izlozbu? Bas me zanima tocan model "kazica" od nekoliko koji su stajali do DeLoreana. Sto se jos moglo vidjeti od vecih iznenadjenja? ... |
|
|
|
|
|
#69261 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
|
|
|
|
|
|
#69262 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Vidimo iz prilozenog Ja s druge strane znam da moj (zenin bolje receno) Francuz ima hrpu mana i jedino sta valja su motor, getriba i lim...i (kuc od drvo) elektronika....al plastika je kazastrofa, pogotovo na sredisnjoj konzoli se pocelo oko utora za kljuc gulit...ko da je gumificirano, jako lako se grebe, skaj puca na sve strane i odkad sam promjenio rucicu mijenjaca svako malo otpada (i katapultira se u strop). No dobro ima 13 godine iza sebe Al ga i dalje nebi mijenjao - 4,5 L nafte na 100km, odrzavan i - znam kaj vozim. I mojoj debeloj guzici pase po pitanju udobnosti. Ostalo je nebitno ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69263 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja bio neki dan na sluzbenom recallu za "electric motor error" ![]() Na kraju mi flashali ice ecu, elektro ecu, gearbox i multimediu. 6h. ![]() Sjednem u auto i vozim nazad, imam filing kao da nije moj. Drugacije "salta", ispravljen napokon bug sa nizbrdicama (gdje ako je 100% baterija puna ne koci vise, sad pali ice da koci) i par slicnih stvari. Potrosnja pala za 0,5l odmah. Klasicni motor radi na visim rpm kad se upali i time puni bat jace, ali nekako se odrazilo da vise salta u bat mode i prije 50% bat. Zato i potrosnja dolje. Zasad zadovoljan. Vicemo!
|
|
|
|
#69264 |
|
#erase startup-config
|
Vidio sam u ovlaštenom prije par godina kada su flešali nekog Audija A6. Cijeli dan je trajalo. Imaš protokol i upgrade path koji moraš poštivati a jedan ECU flash traje po sat i pol nakon čega slijede self testovi, svašta nešto a to je samo jedan korak. A recimo Audi Q7 star nekoliko godina može imati između 33 i 50ak mikrokontrolera na sebi ovisi o opremi. To traje… |
|
|
|
|
|
#69266 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Koje asistencije koristite i kakva iskustva imate? Gledao sam upgrejdati HAK sa Start na Optimum pa se izenadio nemalim povećanjem cijena svih paketa što mi se malkice zamjerilo pa tražim alternative.
|
|
|
#69268 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
https://www.generali.hr/ao-paketi#super-care-paket Do 200e je koliko se sjećam asistencije na cesti, jednom sam samo koristio kad mi je trebalo auto prevest do servisa s kraja na kraj Zagreba šlepom, 250kn su skinuli i ostalo mi još 1250kn za iskoristiti. Nemaju nikakve penale za korištenje. |
|
|
|
|
|
|
#69270 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dogovorili prodaju Giuliette prvom koji je došao vidjeti, nije ni stigla do Njuskala. Hvala joj za sve uspomene i iskustva. ![]() Kao obitelj, imamo neuseljivu kuću i 2 neadekvatna vozila ![]() Dad of the year Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|