|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Prescott 478--->> kratko pitanje
INTEL 04 PENTIUM 4 SL7PM PHILIPPINES 7531A984 To je serija procesora. Sad ja nisam siguran ali pročitao sam negdi da filipinci nisu dobri. ![]() Jel to tako? Koji su najbolji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Pa moj je Filipinac pa šta mu fali! NEGO TI GUBIŠ VRIJEME NA NEBITNO!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
filipinac bi mogao biti jako dobar...ja sam imao MALAY i isao je na 4.5ghz... vidio sam neke filipince koji potezu preko 4.5ghz bez beda...jedini problem je ploca (FSB preko 300), vdroop mod i hlađenje...dakle, sve... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spiderpig
|
Ma imam priliku uzet taj proc novi. 1000kn, a toliko sam proda northwooda. Stvar je da procesor nije ni otvaran, još je u kutiji sa onom naljepnicom. Uzet ću to najvjerovatnije. Valjda će potegnit 4.2,4.3 ghz ![]() Nego koje bi ti modove napravio na ploči ovoj. Meni se čini da netreba modirati je jer ionako 4.5ghz je 300fsb. Ali možda filipinac ispadne lud pa 4.6 ili više ![]() Uglavnom bar 4 i nešto gige Ploča mi uvjek ima istu temperaturu i nikad nije prešla 35, ali nikad, nikad nikad Jedino ne znam dal da nabavljam bolje napajanje jer imam codegen 480 koje je dosta dobro se pokazalo do sada. ima 20A na 12V railu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spiderpig
|
evo pogledajte malo link i koliko ja vidim filipinci su : Machineg http://www.extremecooling.net/index/...wtopic.php?587 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
čuj stari, prva stvar koja ti treba za 4+ghz je hlađenje, a vodeno ti za to nije dosta, tako da... druga stvar, za 4+ghz ti treba vdroop mod jer ce ti pad napona biti preveliki da bi ti proc bio stabilan... treca stvar, za 4+ghz ti treba ploca koja moze potegnuti 280+fsb (to moze skoro svaka), ali zato 300fsb ide rijetko koja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|