|
|||||||||||
|
|
#63691 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja uzeo danas blizakice u pevecu. 3800kn. proplako sam. a uzeo sam i ljetne ove godine. Tješim se da sam sad miran neko vrijeme. A najave su samo da će ići još gore, tak da nisam čekao zadnji dan za narudžbu. Ovako samo zamjenim felge kad dođe vrijeme.
|
|
|
#63692 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Malo si se zeznio za cijenu (2500kn komad) 244 eura su ti 4 nove felge na tvom linku jer su to stari modeli. Dok je bio novi model prodavao se za 130 eura komad, a u zadnje vrijeme je za 100 eura kod nas komad https://www.njuskalo.hr/alu-felge/de...oglas-31398275 Dakle cijena da se kupuje novo - gume sa novim dotom je max 800 eura u trgovini . Ako želiš prodati relativno brzo ići će to nažalost za 3000 kn, ništa više. 16"se ne traže baš a i dimenzija guma je malo nestandardna za vag grupaciju , 205 55 16 je neki standard Inače odličan ulov, trebao si kupiti još onda kad si se prvo raspitivao, koštao bi te osjetno manje 😁 Ovo što te kolega pitao za gepek, to mislim da nemaš jer koliko znam to karavani nemaju. Ako se ne varam on misli na ovo kod starijeg superba- twin boot https://youtu.be/KJZ5IgzI6xo Razmak rupa ti je 5x112 btw |
|
|
|
|
|
|
#63693 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Hvala na komentaru, no nedam za 3000kn, ako su samo gume 3000+ u dućanu. ![]() Nek je i felga 100EUR s gumama je to ponovo 900EUR. ![]() Idu na njušku/ostale oglasnike pa ću spuštati ako ne ide. Hvala još jednom. |
|
|
|
|
|
#63694 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Nove gume 88 x 4 (iako su bile 29.09. po 69€) Link Nove felge 52 x 4 Link . Dezent su najjeftinije alu felge i nisu nesto na cijeni u de. + montaza nesto sitno Samo za referencu... Nedavno sam prodavao 4 novo izute Michelinke PS4 235/45/R18 i morao sam debelo spustiti cijenu "ispod ducana". Prodas, rijesis se balasta i mir.
|
|
|
#63695 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Mjenjas zato sto su potrosene ili stare? Ja imam 5 god stare TS860, ovo bi im sada bila 6. zima. Nisam siguran da li da ih mijenjam ili ne, proslu zimu sam u nekoliko situacija vidio da poroklizavaju gdje prije nisu nikada. A i ABS se pali kada bas i nebi ocekivao. Da li fakat nakon 5 godina zimskoj tako opadnu performanse?
|
|
|
#63697 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Kažem, ne dam ih za 3000kn za sada. Prodat će se kad tad, spuštat ću pa ako to bude 3000kn, neka bude. ![]() Citiraj:
Ali za mene je 5 godina max koliko gume imam, čak mijenjam na 4. |
||
|
|
|
|
|
#63698 | ||
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
I stare i potrošene. Prošlu sezonu sam i ja imao par škakljivih situacija i zato idu na otpad. Tako su mi i ljetne Potenza RE050 bile potrošene nakon 4 godine i nema tu puno filozofije. Moraju na zamjenu. Sad sam odvezao tri sezone na F1 asymetric i mislim da još iduća može proći i to je to. Gume su odlične, ali se baš troše. A vozim manje agresivno nego prije dok sam imao Bridgestone. Citiraj:
DOT je noviji? Lani sam bio slučajno u Pevecu i vidio TS860 u mojoj dimenziji, novi DOT bio i ako se ne varam 450 kn komad. Kad bih sad našao TS860 po super cijeni, ne bih ni gledao dalje. Dobra je to guma 🙂 Meni je najgore što se zimulje poklapaju s tehničkim i registracijom 😬 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
#63700 | ||
|
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ne znam, danas naručio. Oni rade s gumiimpexom, tak da ne vjerujem da je neki stari. Vjerujem u najgorem slučaju početak ove godine. Conti 870 je nova guma ako se ne varam, to nema šanse da je nešto staro. Tvoja dimenzija 870ki je 599 u Pevexu trenutno. Citiraj:
Za bivši auto kupio oba seta novih prošle godine pa ga prodao ove godine. Zajeb stoljeća ![]()
|
|
|
|
#63701 |
|
Je suis Schumi
|
Taman vidio. To je jako dobra cijena 👍 Jedino što ja ne vidim filter pa sam scrollao 10-ak stranica po 80 artikala po stranici 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#63702 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#63703 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#63705 |
|
Je suis Schumi
|
|
|
|
#63706 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Mercedes-Benz SLR McLaren ZG tablice, oh la la https://www.carspottingcroatia.com/m...57-slr-mclaren |
|
|
|
|
|
#63708 | |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Pa 860 se ne radi vec neko vreme ili su mene lagali... 870 je izasla prije 2 godine...
|
|
|
|
|
#63709 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Rajmek ![]() ![]()
|
|
|
|
#63712 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
|
|
|
#63713 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Cestitam, lijep auto. Jedan od rijetkih VW modela koji su mi se uvijek svidjali. |
|
|
|
|
|
|
#63715 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Lepi ti je prasat. Puno sretnih kilometara. ![]() p.s provjeri imaju li popuste na članstvo u VW club croatia. Znam da za škoda klub imaju. Pa lako izračunaš isplati li ti se učlaniti. ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nemoj tako. Sve više osoba koje voze bmw počinju davati žmigavce. Svari se polako mijenjaju. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#63716 | |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala kolege. Evo poslao sam upit pa cemo vidjeti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#63717 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#63718 | ||
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
CC mi je predivan model, pogotovo s ovim "turbine" felgama. Čak sam razmišljao i o Arteonu, ali ipak me motorizacija odvukla na drugu stranu. I cijenovno nije baš bila mala razlika ![]() Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#63719 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Nek te samo služi, CC je stvarno modelčina. |