|
|||||||||||
|
|
#60691 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
|
|
|
|
|
#60692 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Auto mi ima 56k km i uskoro idem na duži put. Razmišljam da prije puta u tank ubacim aditive da malo pročistim DPF & co. obzirom da uglavnom vozim po gradu. Koje aditive preporučate? Netko mi tvrdi da uzmem premium dizel obzirom daje to dizel s aditivima. btw, stari mi je na servisu Corolle dobio njihov Fuel System Cleaner. Mogu njega ubaciti u Qašu?
|
|
|
#60693 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja koristim ove. Za DPF https://impexautodijelovi.hr/bizol-s...61-250-ml-8009 Za sistem genralno https://impexautodijelovi.hr/bizol-d...60-250-ml-8881 Ne vidim zakaj ne bi mogao ovaj od tojote baciti u francuza. Glavno da je za dizelaša. |
|
|
|
|
|
#60694 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da baš taj kaj si linkao punac već prek 15 godina stavlja u svoju Toyotu Avensis prije i poslije servisa i auto je zadovoljan s tim ![]() Nego, zašto ne točiš "premium" inače? Po kilometraži bi rekao da je riječ o novijem dizlu. |
|
|
|
|
|
#60696 |
|
Fresh Juice
|
Vidiš da kokos ne doda ni tih 1dcl a onaj toyotin uz 100kn pol litre je na granici računice ![]() |
|
|
|
|
|
#60697 |
|
Premium
|
Auto je iz 2015.g., kupljen sa 6k km na satu. Do the math. Onaj Toyotin je stari dobio pa da ga iskoristim kad je džabe (btw, bočica je od 0,3l).
|
|
|
#60699 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ovaj pneumatski udarni odvijač za skidanje/stavljanje guma što će biti u Lidlu, ima li ga tko? Je li dobar? S puncem mijenjamo gume svake godine na 3 auta i ima kompresor pa bi ovo možda uzeo ako je dobro. |
|
|
|
|
|
#60700 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ovisi koliko je dobar kompresor i koliko je pneumatsko crijevo do pistolja pogodno za takvu uporabu. Ako nisi siguran, radije uzmi onaj na 220V. Ja ga imam i prezadovoljan sam. |
|
|
|
|
|
|
#60701 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Kupio sam ga prije nekoliko godina. Generalno sam nezadovoljan. Isprva sam mislio da je do crijeva pa sam kupio HQ crijevo i opet isto. Jednostavno nema dovoljno snage. Koristim ga za pritezanje, jer je brže, a onda dovršim tih par Nm rukom. |
|
|
|
|
|
|
#60702 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Vidim da zadovoljava specifikaciju koju ima i tvorničko 5w40 ulje https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-.../p/EK000251734 |
|
|
|
|
|
|
#60703 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Pa s obzirom kaj se očekuje od pneumatskog pištolja ne. Jer za njega ti treba mrcina od kompresora sa velikim protokom da bi radio onako kako se od njega očekuje. |
|
|
|
|
|
#60705 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#60707 |
|
Premium
|
Ne, ja pitam da li se moze napraviti sranje? A onih 3L traje 100000km , ne mozeš ne kombinirati, to stoji u rezervaru i troši se pri upotrebi regeneracije. Znam da to ima PSA grupacija do pojave adblues, za VW mislim da nije bilo do adblue. Nisam siguran. Stavio bih sebi ono što si linkao alli posto imam tu tekućinu u Citraću, da ne userem motku umjesto da napravim dobro ![]() |
|
|
|
|
|
#60709 | |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
Za nase podneblje 5W40 je idealan, a za snaznije ili tunirane automobile 5W50, 10W50 a za neke i 10W60. |
|
|
|
|
|
|
#60710 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Eolys se ubrizgava u tank pa ne znam koliko se voli s drugim dpf aditivima. Urea/adblue se sprica nakon izgaranja, a prije dpf-a pa tu aditiv u nafti sigurno ima vise smisla.
|
|
|
|
|
#60711 | |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
To što ima puno cinka može biti samo plus a nikako minus jer sva ulja prije pojave low saps ulja su bila puna cinka. Cink je poželjan jer smanjuje trenje tj. trošenje sklopova. |
|
|
|
|
|
|
#60712 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#60713 | |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
Automotive street use oils that meet the latest industry standards are required to have a lower level of zinc and phosphorus anti‐wear chemistries than oils formulated years ago. The latest automotive street use engine oils are designed to be compatible with emission control equipment. Mobil 1 Racing oils are formulated with anti‐wear (zinc/phosphorus) chemistries at twice the level of automotive street oils to provide enhanced protection of highly loaded valve train systems found in some race engines. Based on the high level of anti‐wear chemistries, Mobil 1 Racing oils are not recommended for street use. |
|
|
|
|
|
|
#60716 |
|
Premium
|
Hoce da mu vrancuz krepa pa da napokon 5era moze kupiti ![]() |
|
|
|
|
|
#60718 |
|
Premium
|
Vidio jučer novi Sorento. Ne sviđa mi se jer je dizajn previše 'amerikaniziran'. Više me podsjeća na njihove Suburbane, Tahoe & co. nego na istočnjački SUV. Jednostavno nije prilagođen ukusima EU kupaca.
|
|
|
#60719 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#60720 |
|
Premium
|
Jbg, htio sam onako na foru ali ste me skužili ![]() Javlja mi češće nego prije da regenriram filter, dok ga vozim penzionerski, pa rekoh možda ima jos neka dodatna tekućina koja će ga malo jače očistiti ali ne diram hvala. ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 13.04.2022. u 13:54. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|