|
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To je OK cijena i ako mema ima TCCD čipove onda je slobodno uzmi iako je malčice slabija od OCZa sa TCCD čipovima
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
mislim da ta mema nema TCCD čipove ..... rekao bih ja reviziju ali nisam još kupil memoriju tak da nisam pogledal ( tak da neznam a ima ta mema TCCD čipove ili ne) dali se isplati uzeti ak nisu TCCD čipovi evo to mi je taj lik poslao Memorija na mojoj ploci ide na 480Mhz 2.5-3-3-7 @ 2.6V, a na frendovoj i prek 500Mhz. Razlog prodaje je prelazak na 2x1GB... mislim da se isplati uzeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
sad je i 700kn , tako se definitivno isplati . da je covjek iz zg , uzeo bi ja vec . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Uzmi si to, za 700kn se isplati iako su gore ProMOS chipovi no nema veze bitno da idu... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja prodajem v5.1 za 750kn |