|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Zamrzavanje uz pistavi zvuk
opet jedna molba za pomoc, Kompjuter jednostavno zamrzava u toku igranja na par igara, vrijeme zamrzavanja neodredeno , neki put za dest minuta, neki put za sat, ali samo u igrama.Zamrzne i pocne pustati pistavi zvuk.Sve otkaze i tako se ponasa dok ga ne iskopcam fizicki na reset botun.Sve sam probao , nove drivere za plocu, novi driveri za graficku, graficke su ohladene i ne griju se jer sam od zadnjeg puta na rjesavanju problema sa grijanjem stavio dva zalmana, tako da je temp, na 39 jedna a druga na 41. memorija corsair 2gb, ima je je dosta.Ima li neko ideju........ Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pochni polako, npr sa jednom grafickom i jednim stickom memorije. ako ti i dalje bude pishtalo, svaki drugu graficku i isti stick memorije, pa na kraju istu graficku i drugi stick memorije. josh bolje ako imash neku trecu graficku za posuditi, i kakavu drugu memoriju. makar se meni chini da pishtanje dolazi iz maticne ploce. takodjer na ploci provjeri kondenzatore u kakvom su stanju, da se nisu mozda "zadebljali". opcenito provjeri fizicko stanje maticne i grafickih kartica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
To se i meni slicno desavalo... Komp samo zamrzne i nista.. cuje se krcanje iz zvucnika.. sve sam probavo al nista nije pomoglo.. Na kraju se ispostavilo da je oso proc i maticna... jednostavno ih zamjenih i potrosim dosta kuna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
Meni se slican problem desavao ali samo dok sam drzo OC proc i memu na niskim naponima..... znaci radi sve ok dok ne dodju zahtjevnije stvari i onda se desavalo da tako u sred igre sve stane i pisti.... kad sam poveco napone sve radi ko sat... znaci da mu je falilo struje (gladan)... tolko od mene
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
pa sve testove je proslo uredu svaka graficka posebno , sa jednom po jednom memorijom rade ok nema stekanja, ali cim ih stavim skupa pocne zajebancija, znaci po tome sli steka, ili mozda glad za naponom , kako da povecam napon s obzirom da je napajanje ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni sve "smrdi" na kondenzatore ... oni valjčići po ploči što imaju križ gore ... jel koji napuhnut, ono nije savršeno ravan i čiji su uopće. Piše ime proizvođača ... to je onako na tekst šta piše po meni strujni problem ili napajanje ili kondezići, prije kondezići ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|