|
|||||||||||
|
|
#55472 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Tasta jebe susjed tako sto mu je digo zid na jebenih X m2 svoje zemlje i time mu ciljano zatvorio put do njive da ovaj ne moze proci traktorom. Naravno, zeli mu prodati taj totalno nebitan cosak parcele po cijeni gradjevinskog zemljista u Opatiji, a ne poljoprivrednog u nekoj nedodjiji. Tip je inace psihopat. Susjedi su inertni slovenci u ilegali i sva borba za taj put ovisi o necijim potpisima, suglasnostima, ma nemam pojma vise. Ukratko, kita marjanova. Drugom clanu familije se na nekoristenom poljoprivrednom zemljistu naselio ratni veteran u mobilnoj kucici i prijeti da ce ih pobiti i sto sve ne ako ga taknu. Ta prica traje ja mislim i vise od 10 godina. Ja sam inace u renti i placam parking mjesto. Krkan iznad mene se ponasa ko serif, a ne zivi u zgradi nego tu ima poslovni prostor. Rade 12h na dan, samo on i zaposlenici rade buku, kucni red i mir ne postoje jer njima je to radno mjesto, imaju 4 auta + njegova familija 2 kad dodju. U godinu i pol nije jos nijednom oprao stubiste. Ne sjecam se kad sam zadnji put nakon posla ubio oko sat vremena. U zgradi od 4 stana, on je uvjerljivo najgori "susjed". Jebanje oko parkinga da ne spominjem, pola godine sam ih educirao kako se parkirati da mi ne blokiraju ulaz u auto jer mene boli kurac ako cu ih ogrebati vratima - moj auto vrijedi petinu cijene njihovih ljubimaca. Par blokiranja na parkingu, pun kurac trubljenja i dizanja brisaca... Trebalo im je da shvate. Govna treba dirati s rukavicama i ne previse kopati po njima, samo kratko i ostro i produziti dalje. Nazalost, nisam takva osoba po prirodi i nemam to u sebi pa mi je sve ovo novo, ali s krkanom moram biti ostar i "agresivan" inace bi me guzio cijelo vrijeme.
|
|
|
|
|
#55473 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Iako me tu i tamo opere nostalgija i kazem zeni "ajmo nazad", kad procitam ovako nesto bude mi jako drago sto sam otisao i sto zivim u malo uredjenijoj drzavi. |
|
|
|
|
|
#55474 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Da, ovo di se borac naselio na parcelu je fascinantno. Ti moraš dokazivati da je to tvoje i da je on uljez, a on ne mora da njegovo nije i malo priprijeti. Još nakon par godina skupi potpise susjeda da on uživa i održava parcelu godinama-postat će i vlasnik toga |
|
|
|
|
|
#55475 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
|
|
|
|
|
#55480 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#55481 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Dečki, mazda 3 (2012g.) mi je postala premala jer su klinci porasli (15 i 10g). Koji obiteljski auto (rabljeni) uzeti do 14 t eura? Meni igra i benzinac jer radim max 12 tkm godišnje. Gledao sam Suzuki SX4 S-Cross ali u oglasu ih baš i nema puno benzinaca a i onda samo s turbobenzincem 1.0 (110 KS) a to mi se čini na knap. Ali auto ima mjesta iza. Imate li kakvu preporuku što bi mi bilo najbolje uzeti za tu lovu? Auto kupujem prek njuškala kao i uvijek od prvog vlasnika. |
|
|
|
|
|
#55482 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ak je numerirano i upisano u vlasnički list, nemaš se kaj razmišljat, stavi čuvara parkinga i bok. A o jadu ove države bi mogao napisat svašta pošto upravo otvaram firmu i nemam lijepe riječi o uhljebima na trgovačkom sudu...
|
|
|
#55483 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#55484 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Najjače mi je kad nakon doslovce 15 minuta zvonjenja netko konačno digne slušalicu, veli ti di je zapelo, i ti pitaš jel možeš objašnjenje poslat mailom i ladno ti vele ne, moraš osobno doć, no ne možeš do referenta, samo na porti možeš ostavit... No najjače je što sve ide prek javnog bilježnika, i oni mu ne javljaju di je nastao problem a s druge strane se ne javljaju na telefon i nemre se do njih. Kvaka 22. I to tak stoji u ladici 16 dana... Trenutno sam na rakijici, no kak ide, nisu normabeli daleko... ![]()
|
|
|
#55485 |
|
Premium
|
Samo nemoj rabljenog Citroena s automatikom ccc... Ovak nešto https://www.njuskalo.hr/auti/toyota-...oglas-34833421 https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...oglas-34449685 https://www.njuskalo.hr/auti/honda-c...oglas-34414927 |
|
|
|
|
|
#55486 | |
|
Banned
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#55487 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#55488 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#55489 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Isto tako preporuka bi bila Kia Carens. Ima gro prostora a nisu preskupe.
|
|
|
|
#55490 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
S-cross 1.0 ima 112 konja i 1150kg... Za onih par puta kaj idem pun na more je čisto dovoljan za stavit na tempomat 140 i imat klimu na auto na 21 stupanj. Nisam osjetio da mu je falilo snage na onim uzbrdicama prema Rijeci. 1.4 Turbo ti u prosjeku troši 0.5 litara više na 100km pa vidi dal možeš naći njega, a ima 140ks i mjenjač sa 6 brzina. |
|
|
|
|
|
#55492 |
|
Premium
|
Citroen bih kupio samo novi i prodao do 100 000km. Samo bih morao naći drugog mehaničara, jer moj ne želi ih vidjeti u radioni ccccc... Iznenadio sam se kad sam vidio da S-Cross ima 1150kg, a moj kompakt benzinac 1400kg Inače još jedan odličan auto koji ima mjesta je i30 karavan GD serija (2011-2016) |
|
|
|
|
|
#55494 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
?https://prnt.sc/16uye2j
|
|
|
|
#55495 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ja sam igrom slučaja i dalje tu i tamo u kontaktu sa svojim instruktorom kako živim relativno blizu pa stalno čujem dojmove o nekim autima kaj nabavlja i mijenja. I prije dvije-tri godine je uzeo C4 1.6HDi rabljeni iz Francuske s nekih 180tkm ako se ne varam i čovjek nije imao jednu lošu riječ za reći o autu, bio je zadovoljan koliko troši, nije imao nikakvih problema s servisiranjem na što se žalio niti na to kakav je auto iznutra. Sad je uzeo prije par mjeseci neki Ford Focus pa ću i o tome čut neko mišljenje uskoro ![]() |
|
|
|
|
|
#55496 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nije normalan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55497 |
|
Banned
|
Gledam baš nađe se za 15-16 t eura S-cross, mala kilometraža, 2018g., 4x4, 1.4 motor (140ks), automatik, full oprema. Cmax mi je isto ok. Imam i frenda koji fura aute iz Njemačke pa bi meni probrao pa eto imam i tu opciju.... @Nino - WTF? Mobitel i auto? Kad već spominješ, POCO F3 je jako dobra kupnja i super sam zadovoljan a imam i ip11 i S20 doma. |
|
|
|
|
|
#55499 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
... i povećava masu, a time i potrošnju. Ako možeš, uvezi auto iz DE. Lik koji je radio u Opelovoj tvornici mi je pričao da je za Corsu za HR/Balkan tržište imao check listu od 1 A4 stranice, a za DE tržište 4 lista A4. Drugi lik je uvezao polovni C-Max iz DE. Na prvom servisu mu je mehaničar rekao da taj auto sigurno nije kupio kod nas jer ima 'viška' dijelova u odnosu na one iz naših salona.
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|