|
![]() |
#5282 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
I Clippersi su s odličnim pratećim ansamblom, jedino je pitanje koliko su se uspjeli posložiti. I Kawhi i PG se čine svježi i u formi, a oko njih također dubok i jak roster, mogu igrati visokom ili nisko petorkom, obrambeno su jaki. Al zapad je krvav, teško išta prognozirat. na istoku se čini da su Netsi favoriti.
![]() |
![]() |
#5283 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
je je, jaki su klipersi, ali nadam se da će utah to pametnom igrom riješiti. zapad nikad nisam volio - uvijek sam za istok navijao, osim kad je jordan igrao, tad sam navijao za magica hahahahaha i za malonea naravno. ali atlanta ...hijaoooo... milina kako igraju ti dečki. da nema brade u netsima navijao bi sigurno za njih, predobri su mi. vidim ih u finalu. trae young ako fizički sve izdrži imat će extra visoki prosjek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5284 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
neslužbeno, ali navodno potvrđeno i samo se čeka službena objava: Jokić je MVP! Nikola Jokic MVP season: — 26/11/8 on 57/39/87% — Top 5 in total PTS, REB, AST — Lowest draft pick ever to win MVP — First MVP to play every game since Kobe Bryant in 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5286 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5288 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Pa sta ne vrate kisni grad i Vancouver bilo je neke price o prosirenju vjerojatno kokona zaustavila i to,nadam se da ce Jazz do kraja,Sunsi su takoder dobri ali nemogu onoga misa gledat (cp3) kuka previse sudcima. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5291 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Pomelo MVP-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5292 |
Premium
|
ste primjetili da su prošle prve 4 ekipe dalje. osim atl zamjenila NY kao peta. ako sunsi i utah prođu onda će biti finale 1 vs 2 odnosno ako prođu brooklyn i fila također 1 vs 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5294 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Milwaukee bio u banani dok sudac nije krenuo glumit 6-og igrača... Harden ozbiljno gleda sa strane, vidim ga u sljedećoj tekmi na parketu (moj osjećaj, po tome što nije niti jednu minutu presjedio). Jokić odustao nakon što je shvatio da mu ekipa igra za k, i neće da se bore..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5295 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
MVP = MPV = metla pomela vasionu 😆 A za Buckse prigodna, Podigli se iz pepela I malo nam sreće dali Oćeli ih opet Netsi bez milosti U pepeo zakopati 😆 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5296 |
Premium
|
totalno nesportski od mene, ali uživao bih da se Harden oporavi i bude spreman za g5 pa da ih Milvoki rukne i okrene 0-2 na 4-2 ![]() Netsi su igrali bolje bez Hardena, nego s njim, a sad ćemo vidjeti kak će igrati bez Irvinga, tandem starih suigrača Zmije i Brade ![]() navijam za finale Phoenix-Milvoki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5297 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ali brat bratu razlika u talentu je ogromna. Dok se Irving nije ozlijedio bili su osjetno bolji. Bucksi su igrali na rubu incidenta, kao rukomet recimo. Da se razumijemo, i ja sam uživao u Tuckeru i kako je igrao fanatično obranu, ali puno jako bukvi u momčadi imaju, počevši od Giannisa, Lopeza, Tuckera i Portisa. Giannis koliko god statistički to dobro izgleda toliko je jadan u napadu, kao nekada moj bivši ljubimac Howard iz Orlanda. U obrani stup, macan kojeg je zastrašujuće vdjeti a u napadu malo mače kojem je najbolje ne dodati ili dodati na lob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5298 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ante je nešto poput Westbrooka,ogromne fizikalije bez finesa.Konkretno,kad pomislim kakve su četvorke igrale košarku,a on je sada kakti lice lige.Haos ![]()
![]() |
#5299 |
Premium
|
Idealno, bucksi puknu netse, onda se joel popisa po anti ![]() Finale sixers - suns (inace bi za jazz, ali hocu babu u repki ![]()
![]() |
#5300 |
Premium
|
jbt da je netko rekao na početku sezone da će sunsi uzeti prsten .... bilo bi looool živcira me milvoki opasno - koma su. nadam se da će ozdravit netsi i da će ih razbit - bili su deset puta bolji kad su bili zdravi. boston je bio puno teži protivnik od bucksa jer grizu ko blesavi, a i tatum zna znanje. navijat ću za zapad prvi puta od kada se air umirovio ako netsi izvise. prošle godine miami usred playoffa ostao bez trojice, sada netsi ... navijačke muke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5301 |
Premium
|
baš to, taman sam za vikend izjavio slično - da mi je netko rekao da će Sunsi igrati finale zapada, rekao bih mu da je lud ![]() u subotu i nedjelju bi taman mogle biti sve tri g7, prava košarka i nadam se u nama dobrim terminima. Sunsi će se odmoriti pošteno, ovo im je povijesna prilika nakon godina i godina tankiranja, rebildanja, Bendera itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5302 |
Premium
|
Malo mi je neobično da ste svi otpisali Clipperse. Nakon jučerašnje utakmice meni sve smrdi da bi Ballmer (Steve, jelti) mogao skakati i divljati na njihovu pobjedu u finalu kao na predstavljanju windows-a 95. Kawhi je i Toronto uspio pogurati do prstena.... Za malo mlađe koji ne znaju o čemu je riječ: https://www.youtube.com/watch?v=I14b-C67EXY |
![]() |
![]() |
![]() |
#5303 | ||
Premium
|
Citiraj:
Nisam ih otpisao uopće, pisao sam to malo više iznad, samo što ih ne volim pa navijam da ne prođu ![]() Dojam je da su Clippersi napokon našli formulu, malo se bolje posložili. Prije je u ozbiljnim tekmama izgledalo da ništa ne štima, čak i kad bi Kawhi i PG pružili zajedno dobre partije gubili su, jer bi ostatak momčadi stajao i čekao da oni nešto naprave, nisu bili dobro organizirani. Sad to dosta bolje izgleda a realno imaju odličan roster. A Kawhi je i dalje najbolji 2way igrač lige po meni. Citiraj:
Mislim da nema koga Sunsi nisu iznenadili ove sezone, uključujući i njih ![]()
![]() |
![]() |
#5304 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Pazite, Kawki je ozljeđen na zadnjoj tekmi. Koljeno. @adaskinjo Živ sam. Bude Netsi oprali Antišu. Milivoki u zadnje dvije tekme išli agresivnije na sve ili ništa. Budu Netsi rutinski. Ne sviđa mi način igre kod Antiše, nekako radi spore korake , mentalni sklop kod slobodnih bacanja. Svi dobro znamo kako je pljuvao Hardena zbog koraka a niti ne razmišlja svoj način igre.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5306 |
Premium
|
![]() |
#5307 | |
Premium
|
Citiraj:
A u regularnom dijelu sezone (gledao sam veći broj utakmica), čovjek je po kretnjama i igri izgledao kao zreli penzioner ponekad. A sad odjednom uništava: https://www.youtube.com/watch?v=YS4SWkqYJsI Rekao je u interview-u da ništa od ozljede... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5308 |
Premium
|
Covjek je fizicki "zvijer" a evidentno je digo formu i motivaciju u PO. On meni iduvijek djeluje nekako usporeno i neprirodno ![]()
![]() |
#5309 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5310 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001