|
|||||||||||
|
|
#53131 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dok se vi raspravljate o krkanima, murja u 2 presretača nije uspjela uloviti krntiju koja se raspada. I ne samo to, nego im je za to trebalo tjedan dana da ga uhapse. Čovjek nema jednu šaku a na drugoj ima 2 prsta. 😂
|
|
|
|
#53132 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Gledao na vijestima... Lik im zbrisao po poljskim putevima i šumi. Poznat otprije policiji po ekscesima a i u selu mu se ljudi miču s puta. Vjerojatno nema nikakve imovine pa mu je tak svejedno jer mu ne mogu ništa uzeti, naplatiti... |
|
|
|
|
|
#53133 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
. Jedina zamjerka su pretvrda sjedala i parking senzori koji sviraju uvijek, čak i kad auto stoji na semaforu i netko se približi straga, ostalo sve 5. Cak mi je i potrošnja bila ok, oko 6.5 L na autocesti.
|
|
|
|
#53134 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
U 30 godina sto sam zivio u ZG i vozio cca 12+ godina uvjerljivo najbezobrazniji vozaci su, neovisno o marki vozila, oni s diplomatskim tablicama. Voze se ko manijaci. Nikad zaboravit crni A6, diplomatske tablice, izlazi iz Kaptol centra i skrene u suprotan smjer. Stanem i lik umjesto da se okrene krene se gurat izmedu mene i nogostupa, kao "mogu ja kud god hocu" - ma jebi se s materom. Drugi na listi su klinci (vecinom cigici) u raspalim (neosiguranim) kockicama s M znackama, a vrlo blizu njih su tatini sinovi u naturpijanim dizlo Golfovima kojeg nanjusim prije nego ga vidim. Kao i ekipica u autima tipa Clio RS. On je najbrzi i nema mu ravna. Citiraj:
Tak jasno da je poznat od ranije. Svaki jebeni puta kad se neko sranje desi, da da poznat policiji od ranije i ima dosje dulji nego je on visok. Nabijem ih na falus, sto ga vec nisu zatvorili ako je poznat.
|
|
|
|
#53135 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Nije problem samo u policiji, problem je u sudstvu. Može ga policija uhitit deset puta, al ako ga sud ne odradi i riješi kaznu oni mu ne mogu ništa. A sudstvo ima obraz čistine čučavca bez vode... https://www.index.hr/vijesti/clanak/...k/2238151.aspx Ta gorička obilaznica je strahota, ljudi se tamo voze kao da su na pisti za avione svako malo, nažalost nije čudo da je cijela cesta puna lampaša i vijenaca. Pretpostavljam da se lijepo upalilo žuto, crni džip je počeo stajati kako bi i trebao, a bijeli je probao raspaliti po gasu da prođe čim prije. Pitanje je zašto ga nije vidio, je li bio i mobitel u pitanju ili nešto drugo. Nizozemci testiraju nove kamere za detekciju korištenja mobitela https://www.poslovni.hr/europska-uni...zbjeci-4263097 “U samo 6 sati, dvije su kamere snimile više od četiri stotine vozača koji su koristili telefon u vožnji (slali poruke ili razgovarali) – dovoljno za novčane kazne za gotovo 100.000 eura.” Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 12.12.2020. u 05:08. |
|
|
|
|
|
#53136 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Zalosno, ali ja poznajem jednog koji je proveo po zatvorima pol odraslog zivota, bjezao policiji, kupuje krame i vozi ih pijan, pa radi nesrece.. slupao je vec 3 auta, samo sto ja znam, ovrha ima da se vise nikad ni ne misli zaposlit (ako je ikad i mislio)... Sta s takvima? On se, bas zbog tih ovrha i toga sto je u zatvoru ko doma, osjeca slobodan radit sta god zeli. Treba uvesti povecanje kazne za svako ponovljeno dijelo. U SAD-u imaju "third offence", to je mozda prestrogo, ali bratko ako se tebe uhvati pijanog za volanom, i jos s nesrecama.. ma jednom je puno, ali 2 ili 3 puta? Zatvor na 5 godina i vise.. I da, fascinantno kako i taj kojeg znam kaze da ga murja ima na piku i da samo njega love... Nek bude sretan sto ga ne prate, takve bi ja stavio pod policijski nadzor cim izadju iz zatvora. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#53137 | |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Subaru ![]() ![]() ![]() Da imam para za gorivo vozio bi jednog ![]()
|
|
|
|
#53138 |
|
Moderator
|
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 12.12.2020. u 21:50. |
|
|
|
|
|
#53139 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Taj E39 M5 mi je jedan od ljepsih BMW model, mada mi je V10 iz E60 ipak top. Vozio sam.se davno u jednom s otkljucanim okretajima, brutalno nesto, kao F1 u najboljim danima. Bas pratim razne autoemisije i u posljednjih pola godine gotovo kod svih je barem pola emisije rezervirano za elektricna ili hibrid vozila. Uskoro ce preuzeti dominaciju. |
|
|
|
|
|
#53140 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nisam mislio da ce toliku dramu izazvat referenca na meme ![]() Trenutno u Dalmaciji jedno 95% vozaca ne daje zmigavac na kružnim tokovima, a 2% daje krivi. Znam da postoji ali ocu rec da nije poanta u visini kazne nego u ucestalosti kažnjavanja. |
|
|
|
|
|
|
#53141 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Umjesto da 'Talijana' zatvore i bace ključ, oni su ga pustili. Živjelo naše sudstvo. https://www.telegram.hr/politika-kri...riranom-opelu/
|
|
|
#53142 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ovi VW touch screenovi su žešći fail. Plus smrzavanje cijelog ekrana tokom vožnje. Malo real world testa EV: Poslano sa mog ONEPLUS A6003 koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 14.12.2020. u 22:12. Razlog: YT embedding |
|
|
|
|
|
#53144 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Koliko vidim, to se uglavnom koristi za optužiti nekoga s kim se razilaziš u mišljenju. Navedeno nije niti moje mišljenje niti moje uvjerenje. To je činjenica, niti ti niti ja nismo tu da procjenjujemo nečiju stručnost, vjerodostojnost fakulteta i diplome. Što se tiče visina kazni, da su prevelike. Pa dalo bi se raspravljati, s obzirom da znam ljude koji na maxteveje, mobitele, tarife i slično, zdrobe mjesečno po 500-1000kn. Dal bi mogli proći jeftinije-na njima je. Evo, baš kod mene se uvodi naplata parkiranja ispred zgrade, gdje do sad se nije naplaćivalo. Pobuna radi povlaštene mjesečne karte za parking od 50kn ![]() A time bi bilo više mjesta jer se više nebi parkirali oni koji rade u blizini. Slažem se da bi trebalo za svaku kaznu uvesti stupnjevanje. Prvi put u godini mobitel-200kn na pola. Drugi 500, treći 1000, 4. 2000kn. Pa bi se razmišljalo. Al recimo nevjerojatno je koliko tih "novih" auta po cesti, a vozači razgovaraju na mobitel. Pa moj 12 godina star auto ima BT tvornički. To mi je fascinantno. |
|
|
|
|
|
|
#53145 | |
|
Premium
|
Citiraj:
OK, izgleda da ti nisi troll. Prometni fakultet je najkorumpiraniji fakultet u Zagrebu, a vjerojatno i sire. Strucnost ljudi koja izlazi od tamo je katastrofa. A politicari samo paze da ih se ne okrivi za nesto, nije ih briga za optimalno i dal je nesto istina ili nije. Situacija zadnjih 9 mjeseci to najbolje pokazuje. Ne vode se cinjenicama, nego strahom. Tako i u prometu, plus sto jos u prometu vole pisati izmisljene radove. Ili hvatati ekipu koja se skida s obilaznice i spaja na autoput (ali se i dalje voze 130), i naplacuje kazne. Zasto stoje na mjestu na kojemu se nikada nije dogodila prometna zbog brzine niti je to crna tocka? Zato jer ce tamo napisati najvise kazni. Kaznjavajte mobitele, alkohol, obijesne prolaske kroz crveno, brzinu u naselju... U Austriji se svi lijepo voze 120kmh po cestama van naselja, ali cim vide znak mjesta, kocnica i 40-50, pa van naselja jurnjava, naselje dobri ko bubice. Bio sam u soku kad sam se skinuo s autoputa jednom... Taj princip mi se svidja... U blizini pjesaka, gdje je gust promet... Vozi ko bubica i nemoj se bahatit sa svojim kompleksima. Slažem se u dosta stvari s tobom, zapravo skoro sve, osim toga da su ljudi koji u RH (a i šire) donose prometne propise stručnjaci i da rade što je najbolje za promet. |
|
|
|
|
|
|
#53146 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
ne vjerujem dok ne vidim gdje stvarno gleda U Splitu je situacija u prometu sve gora, počelo me previše frustrirati koliko su ljudi glupi Jedva čekam sve moguće kamere, senzore i samovozeća vozila za nezainteresirane. Podržavam i snižavanje max brzine, jbg treba se promet prilagoditi glupoj većini. |
|
|
|
|
|
|
#53147 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Kod nas je najveći problem - pravosuđe. Bilo vezano za prometne kazne ili za druga kaznena djela. Kad bi se to riješilo i da sudstvo odrađuje posao kak spada, onda bi i sve ostalo bolje funkcioniralo. Inače što se tiče brze vožnje - pa Njemačka i Austrija izvan naselja, ak nema drugog znaka, ima ograničenje 100km/h . Ostao sam u čudu kad sam otišao tamo radit - ujutro na posao, cesta bez linija, a smooth ko zategnuta guza. Vozim 80 kad jedan po jedan me krenu preticat. Rekoh koji k, na pauzi pogledao koliko ograničenje - kaže 100. Ostao u čudu. Ali zato ako te policaj uhvati u prekršaju,.jebo si ježa. I nema kum, brat, nećak, šogorica će pomoć. Kazna dolazi pa se ti slikaj. Written on Note 10+ |
|
|
|
|
|
#53148 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#53149 |
|
Moderator
|
|
|
|
#53150 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#53151 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@wolv Maseratti ima odličan dizajn, pogotovo ti stariji modeli. Šteta što im je pouzdanost tipično talijanska - koma. Da se zna tko im je gazda. ![]()
|
|
|
#53152 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ovo s policijom isto nema veze sa pravosuđem. |
|
|
|
|
|
|
#53153 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam problem s nepravilnim (ne ciklicno) i nedefiniranim kliktanjem u prostoru motora. Dogadjalo se ranije ove godine, da bi prestalo na mjesec dana, pa sad opet (makar ovaj put kao da zvuci glasnije, ali ne mogu tvrditi). Dogadja se u odredjenim uvjetima: Hladan motor u leru (kliktalo je i po ljeti kad je hladan motor). Takodjer ako okrecem volan u leru tako intenzivnije klikce. Cim se malo zagrije motor (5+ min) vise ne klikce u leru ili klikce zanemarivo. Usprkos tome, i kad je zagrijan motor u leru, ako okrecem volan na mjestu ponekad cujem vrlo malo kliktanja. Kliktanje se NE cuje: cim samo malo dignem okretaje u leru (hladan ili vruc), dok vozim tako hladan auto i stisnem kvacilo. Koje bi bile ideje, sto istraziti, odakle krenuti? Internet je prepun svakakvih stvari pa rekoh mozda je ovdje netko imao slican problem na pezou. P308 2.0 hdi (2008god) 160t pravih km
|
|
|
|
#53154 |
|
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Ako klikce sa strane gdje je remenje: kad tak malo klikce dok mrdas volan, probaj mu popalit puno elektricnih trošila (svjetla zmigavci klima maglenke...) pa vidi hoce kliktat. Dotrajale remenice znaju proizvodit kliktavi zvuk
|
|
|
#53155 |
|
49%winner
|
Tesko mi je definirati tocan smjer odakle dolazi, ali svakako mislim snimiti video da mogu objasniti mehanicaru. Veliki servis napravljen prije 3 godine. Nadam se da je nesto oko serva ili tako nekih remenica/natezaca. Nisam spomenuo, nevezano je uz auto klimu. Kad smo kod potrosaca, mozda nevezano za ovaj problem, otkad imam auto primjetim da se intenzitet snopa svjetala maaalo prigusi kada motam volan (recimo na parkingu, na mjestu, vidim svjetla na autu ispted mene ili zidu). Ali to skljocanje recimo da traje zadnjih godinu dana.
|
|
|
|
#53157 |
|
49%winner
|
Postoje dva mjesta u Puli gdje valjda svaki put kada dolazim, i ako se krene paliti žuto, jedan će proći na crveno. Nema greške! Jedna lokacija je 50m od zgrade MUP-a, doslovno kroz prozor mogu pisati prekršaje ![]() Na zelenom uvijek startam sporije ako sam prvi u redu. Uvijek.
|
|
|
|
#53158 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
https://youtu.be/tnzuuLpYFVg Evo malo Scotty-a i par riječi o Toyoti Mirai i vodikovim ćelijama kao izvorom energije za EV. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#53159 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() I cudno da kaze kako je Mirai raspoloziv samo na dva mjesta. Mozda u SAD-u. Ima ih ovdje, vozio sam jedan prosle godine a punionica je na Shellovoj stanici na 5min od stana ![]() Mk2 hvala bogu nije toliko ruzan kao mk1.
|
|
|
|
#53160 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
|