|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Možda problem sa HDD Hitachi 80GB?
Kupio sam pred dva tjedna u Chipoteci novi Hitachi 80GB sa 2 MB cacha,vrti se na 7200 okretaja.... Problem je u tome kaj se stalno čuje ono "kljuckanje" bez obzira da li nekaj zapisujem, otvaram neki file ili je trenutno pasivan.... Nije to ono kao što su se nekad čuli WD modeli kad je on zaškljocao kod dizanja ili kad se nekaj sejvalo, nego neprestano škljoca u razmacima nešto manjim od sekunde.... Da li je to za Hitachi normalno ili je disk poluispravan????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo i moj počeo danas škljocat ![]() Otprilike svake minute
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi se igrao AAM-om? Nešto mi smrdi da disk možda ne valja... Provjeri HD Tuneom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
HD Tune ne javlja grešku, bad sektore ili nekaj treće, ali ono disk kao da glavim udara po kućištu.... Mislim znate onaj zvuk kad se to događa nekontrolirano.... kao da "traži sam sebe", jer se "izgubio" i nemre se snać gdje se trenutno nalazi (pričam gluposti...), drugo je kad se disk aktivira pa poćne kvrckati.... ovo mi je čudno? Svako malo pa nekaj kvrcka... AAM? kaj je to? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|