|
|||||||||||
|
|
#51151 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Dijagnostika puno toga veli, a TAS tu nije doma očito. Sretno kako god.
|
|
|
|
#51152 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
BTW, kaj nismo mi jednom prilikom trgovali oko necega, pa se bili nasli kod tebe? Ak se dobro sjecam. Jel kuca tam blizu ulaza u Molvice, kod raskrizja? Ili sam te zamijenila s nekim... ![]()
|
|
|
|
#51153 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Tamo sam.Dijagnostika zna pokazati mnogo različitih stavki, no obično dobro upućuje na problem. Ako ne bu prošlo kod tvog strujića, dobar sam si s Autoelektrika Kruno tu na Bobovici pa javi.
|
|
|
|
#51155 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Također ne bih da mi tjedan dana auto mora stajat kod njega ![]() |
|
|
|
|
|
|
#51156 |
|
Premium
|
Ne znam kako je kod pežoa, ali obično na injektore dize daju od 12-36mj jamstvo. Kaj je 1.6hdi? Ako da, kod nas ti je reparirana 1258+PDV (imaš jamstvo 12mj) uz uvjet da doneseš staru neispravnu. Ovo ti govorim čisto da skratimo spam ![]()
|
|
|
#51157 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#51158 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, 1.6HDI, kolko čujem dost odlaze na tim modelima.. Gara više ne vrijedi u servisu, mislim da bu otišel kod Ivanuša na testiranje.. |
|
|
|
|
|
#51159 |
|
Guest
|
![]() Je li ovo opet BMW? Pa koji im je vrag više? Toliko ih je izgorilo da to više ne može biti slučajno. |
|
|
|
#51162 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Malo sam zanemario Spidera, docekao me praznog akumulatora. Zna tko kako se ovo tocno koristi? ![]() Ovako je bilo jutros, do sad se kazaljka pomakla na 3 u donjem redu (nemam pojma sta je sta) Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#51164 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako mi je i receno. Proslo je nekih 9 sati od kad je na punjacu. Popodne sam upalio auto bez problema. Moze li se dogoditi da ne dođe na 0 ako je baterija riknila (stara manje od godinu dana ali mi se nekoliko puta ispraznila 😅 ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#51165 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne mora ta kazaljka doći skroz na 0, ali šta bliže to bolje. Ujedno broji koliko je na punjenju, šta je baterija praznija treba više vremena za full punjenje. Također pratiš napon (ako imaš univerzalac / voltmetar) i/ili jeli počela "kuhat", onda prekidaš punjenje. |
|
|
|
|
|
#51166 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Sumnjam da imaš više od 60 Ah tako da skidaj nakon 10-11 h.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#51167 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Zanima me da li koji webshop ima mogucnost pokupiti auto gume kod njih,ili neki ducan koji ima svoj lager da nemoram cekati 3 dana gume jer se spremam u subotu na more,a jednu gumu moram mijenjati pa bih uzeo sve 4,ili barem dvije u dimenziji 255/40R19. Nasao sam na mall-u,ali samo pirelli i jos neke,a ciljam continental ili michelin. Tnx |
|
|
|
|
|
#51170 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Tako da ako ti je hitno, ja bi na tvom mjestu preskocio. |
|
|
|
|
|
|
#51172 |
|
Guest
|
Pa neće nitko držati lager R19 premium guma. Imaš 5-6 dimenzija od R14 do 17 koje idu kao kifle, a ostalo je rizik skladištiti jer ne želi nitko stariji DOT. ![]() Čak i 185/60 R15 treba naručiti, ako želiš konkretan model ![]() |
|
|
|
#51173 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
U pravu si. Vulkal ima nexen,uniroyal,vredenestein mislim,ali cjenovno nije puno jeftinija od zeljenih guma. Lokalni vulkanizeri imaju marzu poprilicnu s tim da moram cekat nekoliko dana tako da nisam pametan. |
|
|
|
|
|
#51174 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nazovi 091 111 0236 - Antonio vidi s njim kaj oces i kad to možeš dobit. Do sad sam od njega dobivao najbolju cijenu i ponekad gume drugi dan ujutro |
|
|
|
|
|
#51176 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad se javi reci mu "Antonio, vruće mi je!".
|
|
|
#51177 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
#51178 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam malo ima li kod nas po oglasnicima auta s volanom na desnoj strani i palo mi je na pamet da možda nabavim takav auto ovdje, odvezem ga gore u UK i gore koristim. Ne nužno ovo, ali zanimljivo mi je. https://www.njuskalo.hr/auti/vw-pass...oglas-31994610 Kakva je procedura s takvim autima kod nas? S obzirom da je volan na krivoj strani, treba li što osim redovne procedure kao da sam auto kupio ovdje/uvezao? Ako ide samo redovna, onda takav auto mogu voziti u UK i voziti godinu dana pa prebaciti na UK tablice? Dakle "uvoz" auta k nama, pa uvoz u UK ili ima nekakav način da ga ostavim na UK tablicama, odvezem gore i gore registriram na sebe?
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.08.2020. u 23:16. |
|
|
|
|
|
#51179 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Raspitaj se prvo za proceduru u UK, pogotovo sada kada su izašli iz EU jer bi se moglo dogoditi za uvoz/unos iz HR ne bude više tako jednostavan kako si ti to zamišljaš.
|
|
|
#51180 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi, jučer navečer sam se vraćao s posla... uska jako ulica, seoska, bez crta po cesti, ali se uz malo pažnje mogu dva auta bez problema mimoići, ja sam se dao skroz desno, a idiot klinac u nabrijanom puntu nije... roknuo mi je moj lijevi retrovizor, zatvorio se, a staklo se nije komplet razbilo, ostalo u komadu, ali je prslo... to sada izgleda šugavo, beskorisno, opasno, a i ne bude prošlo na tehničkom... otišao u trgoauto, china, bez grijača, vulgaris, 60kn... ali to nije poanta priče, poanta priče je da je on stao malo dalje na 2min i onda se pokupio dalje... šta u takvim situacijama? policiju nikako ne zvati, jer bi mi još spićili kaznu od 1000kn zbog jako male štete i jer ih zovem zbog gluposti... šta sam trebao napraviti? uopće ni ne znam šta bih trebao napraviti u slučaju takvih manjih sudara, udesa, kada nema velike štete i ljudskih žrtva, tada bi prvo nazvao policiju, naravno, već takvih manjih prometnih nezgoda? :\
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|